​FCSB a câștigat titlul în SuperLiga României după o pauză de 9 ani, iar finanțatorul roș-albastrilor a vorbit despre planurile pentru sezonul următor. Acesta a avut un mesaj și pentru cei de la CSA Steaua, care au strâns puțin peste o mie de spectatori la ultimul meci disputat pe teren propriu.

Gigi BecaliFoto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

>> FCSB, campioană a României - Mihai Stoichiță explică secretele din spatele titlului cucerit

Gigi Becali: „Echipa aia trebuie desființată”

FCSB-ul are planuri mari după ce a câștigat primul titlu după o pauză de 9 ani.

Noua campioană a României intenționează să forțeze o calificare în grupele UEFA Champions League, iar finanțatorul echipei a anunțat că ia în calcul aducerea a 7-8 jucători care să întărească formația bucureșteană.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a avut un mesaj și pentru conducătorii CSA Steaua, echipă care a strâns puțin peste o mie de spectatori la meciul cu CSM Slatina, câștigat cu scorul de 2-0.

„Echipa aia trebuie desființată (n.r. CSA Steaua), să ne dea nouă stadionul ca să avem stadion pentru Liga Campionilor, să intre lucrurile pe un făgaș normal, m-am săturat și eu, plec la Liverpool și gata (râde).

7-8 jucători aduc, nu-i știu, din România, din străinătate. Îmi place Tachtsidis, dar eu altfel de fotbal vreau, așa pot să-l iau pe Bauza, dar la mine e altfel de fotbal, e de război, numai pentru trei floricele..” - a transmis Becali într-o conferință de presă, potrivit GSP.