Microsoft 365 (M365) este platforma de productivitate cu suport securizat în cloud, de care ai nevoie pentru a construi noi fluxuri dinamice de lucru în companie. Permite acces sigur la datele celor din echipă, favorizează interacțiuni mult mai productive între părțile implicate în diferite proiecte și are o interfață intuitivă, simplu de gestionat.

M365 AppsFoto: Shutterstock

Planurile tale pentru viitorul companiei pe care o conduci se pot baza pe adaptabilitatea M365. Oriunde și oricând, fiecare coleg se poate conecta la acest ecosistem de informații. Orice task este mult mai simplu de realizat, la un nivel de siguranță foarte ridicat și în deplină transparență. Afla mai multe despre Microsoft 365!

Faci lucruri excelente cu Microsoft 365

Aplicațiile M365 permit conexiuni simplu de realizat cu baza de clienți, prin intermediul unor instrumente ce oferă plusvaloare unor astfel de parteneriate. Comunicarea eficientă generează o mulțime de beneficii pe termen lung, atât pentru compania pe care o conduci, cât și pentru cei care apelează la serviciile și produsele din portofoliul acesteia.

Mai mult decât atât, platforma Microsoft 365 permite dezvoltarea și consolidarea imaginii companiei în piață. Diferitele instrumente permit realizarea de imagini cu elemente grafice corporate, videoclipuri personalizate și e-mailuri cu elemente ale identității de brand pe care ai dezvoltat-o alături de colegii din departamentul Marketing & PR.

Este soluția de care ai nevoie întrucât îți asigură o simplificare a modului în care organizezi și conduci un business. Dezvolți alături de colegi și alți furnizori idei sau fluxuri operaționale noi, în timp real, oriunde v-ați afla.

Instrumentele de care colegii tăi au nevoie

Vechiul Office este acum noul Microsoft 365. Instrumentele de lucru cu care toți cei din birou erau deja obișnuiți, dar și alte tool-uri noi, generează acum mai multă valoare pentru activitățile voastre de zi cu zi. Acest lucru este posibil deoarece accesul la o platformă dezvoltată prin cloud oferă cadrul ideal pentru a atinge maximul de potențial.

Microsoft 365 este despre:

Creare

  • Word - Permite perfecționarea redactării, pentru a obține documente atrăgătoare, oriunde și oricând.
  • Excel - Datele importante pentru companie sunt mai simplu de gestionat cu ajutorul foilor de calcul premium gratuite.
  • PowerPoint - Prezentări ce inspiră sunt acum mai simplu de realizat ca niciodată.
  • Microsoft Clipchamp - Pentru realizarea unor clipuri video cu aspect profesionist, cu un minim de efort și în doar câteva minute.
  • Microsoft Loop - Legături mai simplu de realizat cu cei din echipă, pentru armonizarea tuturor părților esențiale dintr-un proiect.
  • Editor - Tool ce permite scrieri mai clare și concise.

Conectare

  • Microsoft Teams - Toți cei din echipă, alături de parteneri de business și clienți B2B, se reunesc aici pentru întâlniri, chat, apeluri și colaborare.
  • OneDrive - Asigură salvarea, accesarea, editarea și distribuirea fișierelor, indiferent de locul în care te afli.
  • SharePoint - Site-urile de echipă sunt mai ușor de realizat, pentru schimburi de informații și alte resurse utile activității echipei.
  • Outlook - Permite un management integrat al unor aspecte ce țin de e-mailuri, calendar, activități și persoanele de contact.
  • Exchange - Pentru o simplificare a modului în care se lucrează cu e-mailul și calendarul de clasă business.

Protejare

  • Microsoft Defender pentru companii - Protecție împotriva atacurilor cibernetice, detectarea acestora și răspuns optim împotriva lor.
  • Intune - Politici de securitate pentru siguranța cibernetică a datelor companiei pe toate dispozitivele.
  • Microsoft Entra ID - Pentru gestionarea sigură a identităților și accesului.
  • Microsoft Purview - Controlul și protejarea e-mailurilor, documentelor și datelor confidențiale.
  • Microsoft Defender pentru Office 365 - Protejarea împotriva virușilor de e-mail, a e-mailurilor nedorite și a atacurilor de phishing.

Sporește nivelurile de productivitate și creativitate

Descoperă funcționalitățile uimitoare pe care le asigură Copilot, noul asistent cu inteligență artificială integrat cu instrumentele Microsoft 365. Fiecare task devine mai simplu de realizat, atunci când apelezi la ajutorul AI pentru eficientizarea activităților realizate de cei din compania ta.

Copilot asigură mai multă claritate asupra documentelor și informațiilor partajate pe platformele de comunicare oferite prin Microsoft 365. De asemenea, vine cu explicații suplimentare pentru subiectele apelurilor în Teams și permite realizarea unor rezumate, în urma ședințelor pe care le organizezi alături de colegi, clienți sau parteneri.

Oricând dorești, Copilot poate sugera idei de business, la care te poți raporta pentru a construi fluxuri de lucru mult mai productive. De altfel, productivitatea și creativitatea sunt mult mai simplu de gestionat acum în același timp, cu ajutorul asistentului personal cu AI disponibil prin Microsoft 365.

Iată cat de multe lucruri uimitoare oferă M365 for Business de la Microsoft. Alege cel mai bun pachet pentru dinamica sau dimensiunile companiei tale și generează apoi noi direcții de business, mai eficiente și mai clare pentru toți cei alături de care lucrezi!

Articol susținut de Vodafone