Maria Cracana si Mira au facut sex salbatic si s-au filmat cu telefonul! Doua dintre vedetele Eros Show din ultimii ani sunt indragostite... Dar nu de vreunul dintre barbatii pe care i-au innebunit pe scena de la Sala Polivalenta din Bucuresti ci una de cealalta. Maria Cracana si Mirabela Dragnea "Mira" sunt doua tinere care au reusit sa impresioneze barbatii la ultimele doua editii ale Tragului Erotic din Bucuresti. Amandoua sunt maseuze erotice la Relax Day, un club de profil din Bucuresti. Cele doua bombe-sexy insa nu se multumesc cu atentia pe care o primesc din partea barbatilor si, conform unui filmulet care circula pe Internet, ele par sa se iubeasca. Maria si Mirabela au fost filmate, probabil cu un telefon, in momente de intimitate maxima. Cele doua tinere fac dragoste, in casa uneia dintre ele si, desi erau filmate, dau dovada de lipsa de inhibitii, parand ca nu sunt la prima experienta de acest gen, scrie Libertatea.

carulcuvedeteFoto: Colaj foto

Ramona Badescu: "Mi-am dorit sa ma pastrez, sa intru in biserica virgina". Ramona Badescu si-a exprimat dorinta de a avea un logodnic pe care sa il prezinte parintilor ei care isi doresc un copil, de a avea un iubit mai tanar decat ea, fiindca nu ar avea nimic in comun cu el, de a-si face nunta undeva pe o plaja, numai ca deocamdata nu se intrezareste aceasta posibilitate, dar si dorinta de a intra virgina in biserica, la cununia religioasa. Chiar daca nu este casatorita Ramona marturiseste ca a avut putine relatii si acelea de lunga durata, motiv pentru care si le aminteste pe toate."Am avut putine relatii, pe toate le tin minte. Primul sarut a fost la 13 ani, dar prima iubire a fost la 19 ani, dupa prima sesiune la facultate. Mi-am dorit sa ma pastrez, sa intru in biserica virgina, dar a fost o iubire de oameni tineri, care s-a terminat foarte repede: eu am plecat in Italia. El era cu un an mai mare decat mine si student la Arhitectura. Era baiatul pe care il iubeam la 13 ani, dar care m-a lasat atunci pentru o iubita de-a lui care avea 20 de ani!", scrie Cancan.

Adelina Pestritu: "Am avut o noapte alba, foarte frumoasa!". Fosta-viitoare doamna Varciu a dezvaluit in direct la Happy Hour cum si-a petrecut prima noapte alaturi de Liviu, dupa impacarea cu acesta. Intrebata de Maruta cum a fost "noaptea nuntii", Adelina a raspuns razand: "A fost o noapte alba, foarte frumoasa, imi era dor, recunosc!". Fosta doamna Pestritu a refuzat insa sa precizeze unde a petrecut noaptea, mai ales ca ieri sustinea sus si tare ca nu se va muta nici in ruptul capului in apartamentul din Dristor. Cat despre declaratiile fostului iubit din Timisoara, care a postat un mesaj dur pe facebook ("Relatia Adelinei miroase a transpiratie"), Adelina a raspuns scurt: "Nu stiu cui i i-a adresat, pentru ca nici eu, nici Liviu nu suntem din Bucuresti. Eu ii transmit sa traga aer in piept, ca viata merge inainte!", anunta Click!.

Vadim i-a propus Biancai sa joace in filmul lui si i-a daruit o icoana: "Sa nu i-o arati lui Botezatu ca ies dracii din el". Corneliu Vadim Tudor a fost invitat in emisiunea lui Dan Capatos "Un show pacatos" si le-a facut cate un cadou lui Capatos, Stoian dar si Biancai. Presedintele PRM i-a dat o icoana Biancai si a glumit spunand ca sa o tina pentru ea si sa nu i-o arate lui Botezatu pentru ca vor iesi toti dracii din el. "Bianca, sa pastrezi aceasta icoana pentru tine si sa nu i-o arati lui Botezatu pentru ca s-ar putea sa iasa toti dracii din el", a spus Corneliu Vadim Tudor, la "Un show pacatos". Dupa aceasta gluma de inceput, Vadim a spus ca o va propune pe Bianca sa joace in filmul pentru care el a scris scenariul si pe care urmeaza sa il regizeze Sergiu Nicolaescu, relateaza Cancan.

Sergiu Nicolaescu: "La 11 ani am devenit barbat". Cunoscutul regizor Sergiu Nicolaescu a vorbit, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, despre primele sale iubiri, mentionand ca nu poate spune ca a avut o mare dragoste de-a lungul vietii sale. "Mi s-a furat inima pentru prima data la gradinita. Iubeam doua fete, una cu mainile calde si una cu mainile reci, asta imi mai amintesc despre ele. Pe urma, in liceu, am iubit o fata, Nana Hateganu, iar la 11 ani am fost barbat. Tineretea singura nu are valoare, trebuie sa ai alte calitati ca sa pui in valoare tineretea. Ca orice om, am crezut si eu in cuvantul "iubire" dar n-as putea spune ca in viata mea am avut o mare iubire", a declarat Nicolaescu. Intrebat de realizatoarea Simona Gherghe ce fel de femeie l-ar cuceri, Sergiu Nicolaescu a explicat succint si cu umor: "Sa fie frumoasa, mi-au placut intotdeauna blondele dar pana la urma sotiile mele au fost brunete", informeaza Libertatea.

Smiley si-a mutat patul in lanul de porumb. A avut succes cu melodia "Plec pe marte", insa Smiley a ramas cu picioarele pe pamant si a mai "copt" un hit, in colaborare cu Pacha Man: "Love is for free". Joi, solistul a lansat pe site-ul personal si videoclipul, unul atipic pentru showbizul autohton, regizat de Iulian Moga. Smiley canta vesel si relaxat intr-un lan uscat de porumb, unde si-a amenajat si un dormitor confortabil cu pat, televizor si cu tot felul de accesorii casnice. La un moment dat, in scena apare si o frumoasa satena, pe care Smiley o introduce repede in lumea lui, unde dragostea e peste tot si nu costa nimic, acesta fiind, de altfel, si mesajul piesei. Melodia este compusa de Smiley, Don Baxter si Serban Cazan si face parte de pe albumul "Plec pe marte", anunta Click!.