1 € 1 USD 4,3575sâmbătă 22 ian 2022
Versiune
Mobile
Nole este balcanic infatutat, fara caracter!
AnticoruptieinRomania [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:13
+23/109
Sta la Monaco ca sa nu plateasca taxe in Serbia, mereu cu gura mare, lezeaza alti jucatori fara remuscare, mereu gica-contra.
Ca si tara din care vine, nu merita decat oprobiul international. Sper ca toti sponsorii sa se dezica de el, altfel vor avea probleme in a se afisa cu asemena specimen uman.
Sarbii se cred mari si tari dar tara lor e la vale. Nici in NATO nici in UE, fara nicio sansa de a mai fi ceva. La fel si Nole.
.....
T-Ora [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:27
+31/73
Din exterior se poate critica politica aceasta extrem de dura in matrie de imigratie, dar de fapt este un drept al autralienilor sa o conteste.
Se pare ca ei sunt multimiti cu aceasta politica, Australia nu este o tara inchisa, oamenii pot calatori, pot iesi si intra in aceasta tara daca respecta legile. Si in Japonia sunt reguli stricte in materie de vize si imigratie, ti se iau amprentele si
esti fotografiat la intrarea in tara (ca in China, de altfel). De-abia de anul trecut au mai slabit regulile, si asta numai din cauza slabei demografii, pt ca au nevoie de mana de lucru, nu ca s-ar da in vant dupa straini.
Deci nu este vorba de o exceptie in Australia, si de o politica dusa de mai multe tari.
cine-i "Nole"
Pacala se intoarce [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:59
0/52
cine-i "Nole"?
Un idiot , care tocmai a iesit din grota !
deval [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:20
+2/48
Cred ca inca il mai bate tac'su in cap, cand il prinde....
Ce articol persuasiv
kkciosuldelahamangia [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:43
-10/16
Este fortata comparatia ten.izmenei din balcani cu ceilalti pomeniti in articol.
Cate batalioane are?
danduta [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:50
-3/27
Nu stiu cine e, dae e un magar!
Austria, Elvetia, Suedia, Finlanda, Irlanda...
FortApache [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:03
-30/50
Iata niste tari duse "la vale" nemembre Nato...

Norvegia, Elvetia, Turcia, U.K....alte tari duse "la vale" pentru ca nu sunt membre UE...:)))

Tarile din Balcani sunt izolate din punct de vedere geostrategic...nu prea mai conteaza daca sunt in Nato sau nu...oricum in istoria recenta la nevoie au fost bombardate de aliati fara ca rusii sa se opuna iar cat priveste UE...oricum forta de munca lucreaza pentru UE.

Mai este o chestie interesanta : trebuie facuta diferenta intre membru si "membru cotizant" in UE si Nato :))) Adica ce se da si ce se cere pe romaneste....
....out !
acribion [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:03
+1/35
game, set, match-Australia!
faptul ca e implicat un MINISTRU spune tot
Gryphus [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:12
-12/52
de fapt scopul acestei anulari de viza e unul pur politic.

daca era vorba despre altcineva nu vorbea niciodata un ministru despre caz,

s-a vazut in cazul jucatoarei din Cehia care a intrat in tara si a jucat tenis cateva zile desi era in aceiasi situatie ca Djokovic
Ntttt....
paulbutoi [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:20
-8/42
Sigur Djokovic vrea sa emigreze in Australia ?
Io credeam ca vrea doar sa stea vreo trei saptamani ...
Ca sa joace la Australian Open ...
Parca primise viza ...
Pe baza unui dosar anonimizat ...
" Regulile sunt reguli "
Sau nu ?
Anul trecut parca a intrat / jucat / castigat ...
Pe baza de carantina ...
Oare de ce anul asta nu se poate ?
Nici in Japonia si nici in China
fuscustm1 [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:28
-2/34
Nu am fost amprentat la intrare , ci doar fotografiat , nu stiu de unde ai scos asta , sau poate eu am fost tratat preferentiam la intrarea in cele doua tari ...
Regulile trebuie sa fie pt toti
soringusar [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:36
+17/43
Draga Nole , daca voiai sa participi la AO 2022 , trebuia sa stii care sunt regulile. Trebuie sa fii vaccinat.
Dac nu vrei sa te vaccinezi , e dreptul tau , dar vei juca la Belgrad sau la Roland Garros.
Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.
Felicitari autoritatilor australiene pt aplicarea legilor , indiferent de numele implicate.
Aici nu mai este vorba despre vax si nevax...
FortApache [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:38
-21/49
Impunerea/obligarea/fortatea cetatenilor unei tari trebuie sa fie Constitutionala....daca nu este prevazut in constitutie...ce sa vezi!?!?! Curtea suprema anuleaza actul opresiv ca in USA.

Acum ce vina are Djokovic ca este persecutat pe un act ilegal emis de o parnaie comunista?

In actul nou de anulare a vizei scrie clar ca motivele sunt "ordinea si sanatatea" in baza "interesului public"....a carui lege de capatai este constitutia tarii si nu o ordonanta data de politicieni aflati in goana pentu voturi :)))

Cineva tot trebuie sa mearga in justitie sa puna capat acestei dileli in urma careia diversi se cred semizei si apeleaza la metode opresive comuniste asupra populatiei....
Tu compari Serbia cu Elvetia?
AnticoruptieinRomania [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:38
+31/57
Serbia este in siajul Rusiei. Tot acolo este si compatriotul nostru Sebastian Ghita. Pe care sarbii nu vor sa-l extradeze cu niciun chip. Despre ce vorbim noi aici!
Cat despre cotizatii, cel putin noi am luat mai mult de la UE decat am dat, avem avantaje incomensurabile ca dreptul de a lucra acolo, de a merge fara viza, de a avea copiii la facultati de renume din UE, de a avea acces la know-how, de a face comert fara taxe vamale si a face parte din cea mai mare piata unica din lume. Puteam sa avem fonduri de la UE si sa facem autostrazi, canalizare, gaze si curent pe gratis practic, dar ai nostri politicieni sunt la fel de hoti ca si noi. Fara spaga nu fac nimic.
Cat despre NATO, fara ei eram sub obladuirea Rusiei, mai saraci decat sarbii care sunt la pamant. Nicio tara nu mai doreste sa fie in siajul Rusiei, Georgia, Ucraina, Moldova tintesc UE si NATO.
Daca ai argumente viabile, spune-le, dar nu compara Serbia, o tara distrusa de infatuare, populism si nationalism cu alte tari care oricum sunt racordate la UE si NATO.
Dar de ce nu vorbesti si despre....
GeorgeSb [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:39
+20/46
nesimtirea unor balcanici care se cred deasupra legii doar pentru simplul fapt ca asa au fost obisnuiti sa fie tratati diferential fata de plebe.
Un pic de demintate
Amerlocu [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:44
+9/41
Cui nu-i plac regulile de intrare în Australia n-ae decât să trateze țara respectivă cu dispreț și să nu se ducă acolo. E țara lor, sunt regulile lor. Punct.

De fapt treaba e invers. Toți „indignații” încearcă să se strecoare prin orice cărătură disponibilă, iar dacă ajung cumva înăuntru prima grijă e să transforme locul unde au ajung în buda refulată din care au fugit unde au văzut cu ochii. Ca să se simtă ca acasă.:)
Nu e nimic politic, aco,o legea e lege
GeorgeSb [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:44
+19/43
Ministrul emigratiei aplica corect legea. 80% dintre australieni, care au respectat legea il vor expulzat pe acest om fara caracter, care a mintit. Chiar el a recunoscut ca a mintit cand a completat formularele. Cand mergi in SUA, Canada, Australia in avion primesti niste formulare pe care le completezi. Se spune acolo pe fiecare formular, ca in cazul in care nu esti sincer si esti prins cu minciuna, rezulta anularea vizei, expulzarea si interdictia pe 5 sau 10 ani. Ce e asa de greu? Asta nu e politic, este o decizie corecta care trebuia aplicata inca din prima zi. Arestat si facut pachet cu primul avion. Degeaba esti talentat, faca nu esti om.
Mai, voi stiti sa cititi?
LiviuX [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:47
+17/39
Sau oricum e degeaba, nu pricepeti. Astea sunt legile la ei, asta e puterea si astea sunt atributiile ministrului la ei. Ministrul nu a facut decat sa respecte legile lor. Mai mult, inca nici nu e decis, cazul continua.
Vezi ce i-am zis lui "Gryphus"
LiviuX [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:48
-1/27
E perfect valabil si pentru tine.
Respect Australia!!!
Seby30 [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:49
+7/37
Felicitari! Inca o dovada ca in Australia se respecta leagea, indiferent de statutul tau social. Plus ca a si mintit in acele formulare, ceea ce este foarte grav acolo. In acelasi timp trebuie sa raspunda penal si in Serbia, acolo unde, daca stii ca esti bolnav , trebuie sa stai in carantina, nu sa pleci ca turist in Spania. Eu i-as da pedeapsa maxima!!!
Nu sunt lucruri mai importante?
Walking_dead [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:55
0/34
De mai bine de o saptamina in fiecare zi doua-trei stiri despre acest derbedeu. Chiar nu mai exista alte stiri? Prea multa atentie se acorda unor evenimente care pe vremuri ar fi fost mentionate in rubrica fapt divers al unui ziar.

PS. daca si testele IQ s-ar face cu frecventa celor Covid ar iesi la iveala ca majoritatea oamenilor sunt idioti. Un exemplu graitor: pe vremuri, in manualul de utilizare a masinii era descris cum sa reglezi jocul la supape, acum scrie sa nu bei lichidul de racire.
?????
T-Ora [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:57
+3/33
Probabil ai intrat cu pasaport rusesc (prietenii lor). Cand intri cu un pasaport din vestul Europei (posibil ca e valabil pt toata UE)
chiar si copiilor li se iau amprentele cand intra in aceste doua tari. Este drept ca era pentru job (cateva luni) si copiii ne acompaniau.
Nu ai decat sa te informezi; eu am trait experienta asta ultima data acum cativa ani, inainte de covid.
???
T-Ora [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 21:59
+1/29
Cred ca nu ai inteles nimic din toata istoria.
mai incearca. Jurnalul The Age ( Melbourne) este o sursa foarte buna de documentare, daca articolele romanesti nu iti plac.
Daca respecta legea
Anges [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:11
-12/22
…respecta decizia justitia.
Ah, am uitat; justitia e buna doar cand zice ce vrea guvernul.
Las-o jos că măcăne
Amerlocu [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:14
+6/20
Decizia Curții supreme din SUA se referă la cetățenii americani în SUA. Călătorii ce vor să intre în SUA pot fi supuși la diferite restricții. Oameni ce vin din anumite părți ale lumii trebuie să aibă anumite vaccinări. Dacă nu le au sunt deținuși exact ca sârbul și deportați.

E dreptul fiecărei țări să stabilească ce reguli de intrare impune. Nu-ți plac? Tratează-i cu dispreț și nu te du acolo. Punct.
Fals
Amerlocu [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:18
+13/19
În ambele țări și se iau amprentele. Cel puțin din 2017 încoace. La fel și în SUA unde te amprentează și-ți fac poza, inclusiv poza cu amprenta irisului și când intri cu pașaport american.
N-ai citit cu atentie
FortApache [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:21
-18/30
Te-a luat valul...

Poate ca nu stiai ca Serbia are statut de candidat oficial la aderare la UE de muuulti ani....dar se pare ca nu conteaza asta.

Compara si tu Romania cu orice tara din UE sa vedem ce-ti da !?!? E dusa si lasata la garla cu toata aderarea ei...cum vin banii cum pleaca inapoi pe cai concepute in preaderare...eventual raman aici ceva conducte de apa , canal si gaz neutilizate in mare parte din cauza costurilor mari de bransare, mai raman niste franturi de drumuri si muuulte firme in insolventa din cauza procedurilor europene vis a vis de achizitii publice...moare firma pana se apuca de lucru din cauza scumpirii materialelor :)))

In afara de forta de munca bruta, Romania mai furnizeaza UE cereale fara plusvaloare (materie prima pt ca valoarea subventiei si a facilitatilor fiscale pentru producatori nu sunt egale sau macar o treime din cele acordate tarilor din vest).

Cat despre rusi...cred ca toata lumea s-a saturat de ei...

Romania este luata la bratzeta...nici nu o dezvolta dar nici nu o lasa sa moara...este tinuta pe perfuzii mai exact :)))

Se poate trai si fara perfuzii.
Nu prea...
LiviuX [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:31
+3/13
Daca o sa te uiti, o sa vezi si stiri cu Rusia, Ucraina. Ca altele mai importante nu vad. Si aici, fa un efort si nu privi cazul in sine, ci implicatia lui. Consider ca e foarte binevenit sa se faca tam-tam pe el, poate vor invata astfel (desi se pare ca nu prea) si romanii ce inseamna legea si ca nu conteaza daca esti o perssonalitate, daca trebuie ti se aplica.
In ambele tari
fuscustm1 [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:34
+1/17
si in China si in Japonia am intrat de mai multe ori si nu am fost amprentat la intrare , adevarat ca ultimadata am fost in urma cu 7 ani in China si cu 3 ani in Japonia si poate de atunci s-au schimbat regulile... Eu am intrat cu pasaportul romanesc in ambele tari , si tot in interes de servici am fost , cu viza multipla in China pe cate un an de zile .
Deocamdata este singurul om cunoscut
FortApache [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:35
-8/28
Care incearca sa arate ca legea capitala este constitutia tarilor care nu prevede ingradirea repturilor si libertatilor si dreptul la circulatie indiferent de puscariile comuniste aflate la conducere...in acelasi timp riscand reputatia, contractele de sponsorizare si chiar ...libertatea.

Poti fi vaccinat sau nu...ai drepturi fundamentale garantate de Constitutie.

Eu m-am vaccinat, am carton CDC si cod QR romanesc fara de care nu poti trece de imbecilii cu bulane in maini si scanerul idiot chiar daca poti fi oricine din moment ce nimeni nu-ti cere buletinul :))), in USA nu mi-a cerut nimeni cartonul CDC in plus curtea suprema a desfiintat obligatia/impunerea vaccinarii pentru munca introdusa de administratia bideu.

Legea suprema este Constitutia.

Eu zic ca e ceva...
Cred ca tu nu ai inteles
LiviuX [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:39
0/20
Mie mi se pare foarte corect ce spune "FortApache". Australienii nu fac decat sa respecte legile lor si sa le aplice si celor care vor sa vina acolo. Cui nu-i place, n-are decat sa nu se duca in Australia, sunt atatea tari in lume. Si fiind patiti (tineti cont de faptul ca intr-o perioada erau tara deportatilor, criminalilor, etc.) daca s-au fript cu ciorba sufla si in iaurt cum se spune. De asta au legi mai dure si de asta vor respectarea lor mai stricta. Sau vrei sa ajunga ca Franta, unde, datorita imigrantilor, sunt zone unde si politiei ii e frica sa intre?
Presa scrie multe...in multe note
FortApache [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:41
-8/16
Deasemenea oamenii scriu multe...pe bloguri, in online...ca noi de altfel.

Crezi ca parnaile comuniste vor forma comisie rogatorie cu Serbia sa vada daca certificatul lui Djokovic este fals sau nu? :)))
NoVax DjoCovid
Robin_W [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:00
-2/12
Ha ha
Ba sunt dar nu le-ai vazut tu !
Susufler0 [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:03
+4/14
Iesi de pe pagina de "Actualitate" si intra pe pagina de "Economie" sau pe cea de "Science"

PS. Lectura placuta si spor la comentarii !
nole
PISSIKU [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:09
-10/22
Nole nu este asa prost cum credati voi ! Daca teribilii de oficiali australieni nu-i dau dreptul sa joace vor plati despagubiri imense !!!!!!
Australia - rusinea lumii civilizate
Idiotul_fUtil [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:15
-5/29
Sub China.
Si stii ce va zice justitia?
LiviuX [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:21
+9/17
Daca tot stii viitorul, poate imi zici si mie numerele castigatoare la loto. Eu unul stiu ca procesul nu s-a terminat, deci cum poti sti care va fi decizia justitiei? Probabil si la ei exista recurs sau mai stiu eu ce. Vom vedea la final. Iar daca ministrul nu a respectat legea, crezi ca Djokovic cu armata lui de avocati nu ar fi contestat asta, nu l-ar fi dat in judecata pe ministru?
Justiţia nu ia dat dreptate lui Djokovic
Ed___ [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:24
+3/17
Justiţia nu ia dat dreptate lui Djokovic că ar avea dreptul să intre în Australia, ci că autorităţile nu au respectat la virgulă nişte paşi...

Asta că armata de avocaţi a lui Djokovic au căutat acul în carul cu fân, în speranţa că Djokovic prinde AO

Dacă era gentleman, Djokovic îşi cerea scuze şi pleca singur
Asta vrea sa fie banc?
LiviuX [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:27
+2/14
De ce sa plateasca oficialii? Astia au acceptat sa vina si sa participe la turneu, deci nu au nici o vina. E vina lui ca nu a fost in stare sa respecte legile de intrare in tara.
Sensul cuvintelor
NoFive [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:34
+13/13
Expulzare, nu deportare. Deportare înseamnă când ești exilat din propria ta țară.
Vai di mini :)
Amerlocu [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:34
+2/16
O să condamne orășenesc tribunalul din Kraguievac Australia la despăgubiri de 792 de miliarde de catralione dinari yugoslavi :)

O să trebuaiască biata țară a Australiei să pună bir și pe canguri ca să poată plăti asemenea sume colosale. Vai de steaua lor... :)
Asa cum am spus
fuscustm1 [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:37
-3/11
In China am fost ultimadata acum7 ani si cu siguranta nu am fost amprentat la intrare ci doar fotografiat , iar in Japonia am fost ultimadata cum 3 jumate si nici acolo nu am fost amprentat ci doar fotografiat. Poate ca de atunci s-au schimbat regulile in China si in Japonia. Nu stiu in USA pentru ca nu am fost...
Din ce am citit acum
fuscustm1 [utilizator], Vineri, 14 ianuarie 2022, 23:44
-4/10
pe site-ul ambasadei Japoniei , amprentarea la intrare a fost introdusa in 2019 si se pare ca dupa ce am fost eu acolo :) , deci asta este explicatia dece nu am fost amprentat la intrarea in Japonia , si posibil ca si in China sa se fi introdus dupa ce am fost eu ultimadata acolo ;)
Mai usor cu macanitu-l
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 0:20
-2/18
Am intrat in decembrie in California impreuna cu prieteni care nu au pasaport SUA...pe Tom Bradley Los Angeles...nici pe mine nici pe ei nu i-a intrebat nici naiba de vaccinare si test antigen negativ , ofiterul mi-a spus welcome home sir si gata...insa la plecare de pe Otopeni catre SUA mai sa ne bata daca nu aveam testele negative dar de vaccinare nici acolo nu ne-au intrebat.

Acum o saptamana m-am intalnit la Miami cu alti prieteni veniti din Romania....aceeasi poveste nimeni nu i-a intrebat despre vaccinare si test.

Din sutele alea de persoane nu am vazut pe nimeni sa scoata hartii sau cartoane CDC cu vaccinarea ori coduri QR europene si m-am uitat foarte atent.

Trebuie sa ai cunostinte care sa fi calatorit in USA in perioada asta...intreaba-le...afla de la firul ierbii nu te mai baza pe presupuneri.

Cat despre sarb tu chiar crezi ca ala are chef de stat prin centre de deportare sau detentie prin puscaria aia comunista? Da ala Monte Carlo pe puscarie? Are ala chef de pierdut contracte de publicitate...etc. :)))

A gasit o fisura in legea aia imbecila si o speculeaza...

Sa nu uitam ca viza i-a fost revocata a doua oara pe motiv de "ordine si sanatate" chipurile bazate pe "interesul public" care a dictat sa se procedeze la revocare...:))) Iar prima data ca nu e vaccinat....

Succes.
nu e deloc banc !
PISSIKU [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 0:54
-7/21
Nole nu e vaccinat , dar a trecut prin boala = acum este imunizat =deci nu mai e un pericol pt altii !!!!
Gandeste singur pentru restul .!
Da bah, dar cand te expulzeaza
Fu Leng [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 1:51
-6/14
Ca nu ti-ai taiat unghiile sau ca ai parul lung, cam pute, ca buda aia a ta.
Ai vrea tu sa traiesti in Australia
ciprian_ [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 2:12
+3/13
.
O, da
baba_cloanta [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 4:12
-12/18
> Cat despre cotizatii, cel putin noi am luat mai mult de la UE decat am dat

Aritmetica de scoala primara, cel mult gimnaziala.

Dinamica pietelor, import/export, desfacere, gunoaie... avantaje/dezavantaje, e prea mult de scris, n-are rost...

> avem avantaje incomensurabile ca dreptul de a lucra acolo

Adica de a plati taxe in alt stat dupa capusarea acestuia (scolarizare, servicii, etc), in timp ce "fraerii" le platesc pensia parintilor.

Crezi ca de prea multa bunavointa ne primeste Vestul? Le convine sa ia forta de munca romaneasca (de cultura europeana), pentru ca au deficit. In schimb, li se rupe ca deficitul Romaniei va trebuie compensat cu import neintegrabil. Si va trebui.

> de a merge fara viza

Irelevant. Mersul cu sau fara viza intr-o tara X nu are legatura cu apartenenta la UE.

> de a avea copiii la facultati de renume din UE

Sa stii ca pe copiii cu rezultate exceptionale ii primesc toate tarile. Copii care de cele mai multe ori nu se mai intorc. Si cand se intorc, majoritatea scuipa pe tara asta. N-au la ce sa se intoarca, probabil? Desigur, altcineva, magic, trebuie sa ridice tara.

> de a avea acces la know-how

Nu ma pronunt, e o discutie mai ampla. Acces la stiinta are tot globul. Know-how specific, poate avem ceva avantaje, nu-mi dau seama cat de mult ne ridica momentan.

> de a face comert fara taxe vamale si a face parte din cea mai mare piata unica din lume.

Aici nu te contrazic.

> Puteam sa avem fonduri de la UE si sa facem autostrazi, canalizare, gaze si curent pe gratis practic

Autostrazi nu prea mai avem voie, ca sunt destule in Vest. Gaz, la fel. Mai subtire.

Azi, sarakii n-au voie nici la autostrazi nici la gaz, ca au poluat bogatii Vestului destul. Vezi PNRR pentru detalii.
puteri dumnezeiesti
TrickyWicky [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 5:55
+1/13
Asa se alinta acum dictaturile
ok
gopo2016 [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 6:44
+3/11
si daca nu il vreau aia acolo, sa stea in carantina si sa plece acasa, de ce atitea insistente? sa se duca inapoi in serbia , sa isi rezolve cu acteele si sa mearga la anu' ce mai tevatura pt ca ala e mare nevacinat si ca "a uitat" sa declare ca a fost intii in spania si prin alte parti, mergi acasa, aduna-te si gata, dar el nuuuuuuuuuuuuuuu hai sa facem panarama
USA a renuntat de cand a inceput pandemia
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 6:51
-6/10
La formularul de imigration....s-au schimbat multe pe partea de imigration de la Trump incoace.

Am calatorit si cand nu eram vaccinat si dupa ce m-am vaccinat...niciodata la intrare in USA nu am fost intrebat daca am test sau daca am carton de vaccinat. Ce-i drept la plecare din Romania sau Turcia am fost intrebat doar despre test ....doar s-a uitat o persoana pe hartie insa nu si in pasaport...

Poate ca si din cauza asta unii iau in gluma treaba cu vaccinarea sau testarea.
ce atita tevatura?
mongolul [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 8:32
-1/5
daca voia sa joace, si facea vaccin; daca vrea circ, il are; dar cum de castiga numai turneul asta? doar intreb.....
Nu judeci o țară după un golan.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 8:46
+7/19
Este clară concepția d-tale. Ești adept al cultului personalității. Nole este un golan care îți intră ca musafir în casă și se comportă ca stăpânul casei. Da, a ajuns în Australia vrând să participe la turneul de tenis. Ajuns aici, dacă a aflat că sunt niște reguli pe care nu le îndeplinește, de ce se obrăznicește? Bunul simț îl obliga să-și ceară scuze și să ser întoarcă acasă. Ce face acum își pierde toate șansele de a mai participa la competiții. Din campion mondial a ajuns golan mondial !
suntem sau nu egali in drepturi?!
ZaiR [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 8:49
+5/11
Novak asta din Balcani s-a gandit ca treaba merge ca la Politia din Caracal. Fals in declaratii, interviuri cand este infectat plus un scandal cat casa cand este refuzat sa isi continue planul propus. #aroganta

Situatia lui este apropiata unui bizon din trafic ce incalca legi si la final lasa masina parcata pe banda 1. Nu e cu nimic diferit. Faima si banii te ajuta sa fii un om mai bun/inteligent si nu iti acorda drepturi in fata celor din jur!

Ma bucur sa aud ca exista principii ale statelor in lume ce nu acorda viza unor astfel de caractere chiar daca sunt unele dintre cele mai impresionante fitze ale pamantului. Australia / Elvetia/ Suedia nu sunt Romania sau Serbia si nu va mangaia un virus de dragul banilor sau imaginii.

Sa minti un judecator este echivalentul cu a il lua de fraier. In schimb, adevaratul fraier va face detentie. Australia nu trebuie privita ca o insula vinovata de istoria scrisa, principiile lor merita apreciate si luate ca un exemplu pozitiv. Nimeni nu va tine in vizita un caracter care isi bate joc de bunurile din locuinta pe motiv ca este 'smecher'
Darren
Nissan [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 9:56
-1/3
Abia acum se vede ajutorul indirect pe care Darren l-a oferit desi pare ca pretul a fost mare. Ce bine e sa ai un aliat ca el. Cu Vajda antrenor Djokovic are tratament pe masura.
In mai sunt alegeri in Australia...Rio Tinto
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 9:56
-5/13
Telenovela este mai complicata decat simpla vaccinare sau nevaccinare a presupusului golan....a aparut Rio Tinto corporatie australo-engleza a doua din lume in metale si minerit.

Ce sa vezi? Concesionara de mine in ....Serbia :))) mai exact de litiu...

Semneaza Vucici pe hartii. Vor apare informatii mai clare zilele astea in mod sigur.

Nu cred ca e bre golan...a cazut la inghesuiala aiurea.

Daca era treaba serioasa si oamenii hotarati nu-l primeau din start si telenovela se incheia rapid...insa rahaturile ies la suprafatza cand sunt scapate de sub control :)))
Cititi in The Guardian : Rio Tinto- Serbia
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 10:04
-4/8
Sper sa va elucidati acum despre originea scandalului/telenovelei....unde mai pui ca in mai sunt alegeri in Australia :)))

Asta a cazut la mijloc....altfel nu-l primeau de la inceput in colonia comunista si telenovela nu mai exista.
Respect maxim pt sarbi
broomstick [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 10:24
-3/9
Dupa cum ai vorbit nu ai habar de poporul sarb . Si ca o paranteza , in 1989 cand erau evenimentele din Timisoara , sarbii manifestau cu tricolorul romanesc in Belgrad . Sa nu mai zic ca sunt singurii vecini cu care nu am avut niciodata un conflict . Iti spune ceva asta ?
????
T-Ora [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 10:53
+4/12
Ti s-a mai explicat care este situatia cu Rio Tinto, dar insisti ca un papagal: au investit aproape un miliard de euros in Argentina pentru un zacamant de lithium, au si uitat de Serbia. In plus compania este anglo-australiana: crezi ca englezii nu il vor lasa pe Djokovic s ajoace la Wimbledon?
Daca esti amabil fa-ne tu un rezumat
Susufler0 [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:26
+3/7
sau da-ne linck-ul !
Ca bine le zici !
Susufler0 [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:45
+4/6
Am insa o rugaminte : sa adaugi la substantivul "indignatii" adjectivul indispensabil acestuia si anume "cocalari" !

PS. Sa auzim numai de bine !
????
T-Ora [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 12:19
0/6
Doar pt turism, de pe 6 decembrie, ca sa intri in Statele Unite trebuie sa prezinti nu numai cartificatul de vaccinare completa dar si un test PCR sau antigenic negativ, care sa dateze de mai putin de 24 de ore.
Sau trebuie sa dovedesti ca ai avut covid in ultimele 90 de zile: in afara de testul pozitiv, trebuie sa ai o scrisoare de la un medic care sa ateste acest lucru si faptul ca ti-ai revenit si nu mai esti bolnav.
Daca te duci pt job este si mai complicat.

""As required by United States federal law, all airlines or other aircraft operators must confirm either
a negative COVID-19 test result or recovery from COVID-19 and clearance to travel and collect
a passenger attestation on behalf of the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
for certain passengers on aircraft departing from a foreign country and arriving in the United States.""
Constitutia
TITITINO [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 14:13
+1/7
impune si dreptul la sanatate, care primeaza, in cazul pandemiei, in fata libertatilor, nu mai faceti afirmatii prin omisiune!
Anul
TITITINO [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 14:19
-1/3
Trecut se vaccina pe vremea asta, chiar nu mai stiu, mai ales in Australia!?
DACA
TITITINO [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 14:21
-1/3
vrei sa pricepi, sanatatea unei natiuni primeaza in fata oricaroir drepturi si libertati!
Se pare ca tu nu gandesti
LiviuX [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 16:22
+1/3
Aici nu e vorba de parerea mea sau a ta sau a nu stiu cui despre COVID sau masurile impuse, ci despre respectarea legii si regulilor. Ori Djokovic asta nu a facut, nu a respectat legile si regulile australiene.
Minți și minți prost
Amerlocu [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 16:47
-1/3
De prin martie 2020 și până în toamna 2021 SUA au oprit intrarea în țară a celor ce nu erau cetățeni americani. Toți „nonessential travelers” erau opriți la îmbarcare în avioanele spre SUA. A fost la un moment dat chiar un circ între SUA și UE din cauză că UE permitea intrarea americanilor dar SUA bloca în continuare intrarea tuturor străinilor.

În acel interval de peste un an și jumătate trebuia tu ca străin să ai un soi de invitație de la un organism guvernamental american, care să arate că prezența ta e necesară SUA ca ă poți călători încoace.

Mai încearcă și pe la alte mese
Învață să fi demn
Amerlocu [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 16:50
+1/3
Nu te du unde știi că nu ești binevenit sau de unde știi că poți fi expulzat pe motive ce tu le consideri frivole.

Dacă vezi că te alungă pe ușă de ce mai insiști să intri pe geam?! Tu nu ai cei 7 ani de acasă să pleci imediat de acolo de unde vezi clar că nu ești binevenit?!
Nu stiu
mariokempess [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 16:52
0/6
in ce domeniu profesezi dar sunt convins ca esti, cel putin,campion continental,altfel nu vad cum poti sa vorbesti asa despre unul care,in domeniul lui,este nr.1 mondial.Ar trebui sa ne uitam la propria persoana inainte de a emite pareri.Astfel de discutii(barfe) nu-si au locul pe aici.
omuletule,
mariokempess [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 17:02
+1/1
minti!
Greu de priceput pentru unii
LiviuX [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 17:13
0/0
Nu-ti place o tara, legile si regulile lor, nu te du acolo, sunt atatea alte tari unde te poti duce. Iar daca nu-ti place nici una nu te du nicaieri. Doar nu te obliga nimeni, nu ti-au pus pistolul in coaste sa te oblige. Asa, ca fapt divers, de exemplu mie nu-mi place ca la ei se circula pe stanga. Deci fie nu ma duc, fie ma duc dar nu circul. Dar in nici un caz nu ma duc si le fac scandal sau le cer sa-si schimbe regulile.
Aici aveti amandoi dreptate, dar doar partial
LiviuX [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 17:18
0/0
Regulile sunt asa cum spuneti amandoi, chiar daca la prima vedere se pare ca se contrazic. Asta pentru ca sunt reguli diferite in functie de tara din care vii si in functie si de data sosirii, de cat de grave sunt problemele. Si asta nu numai in SUA, si alte tari au aceleasi principii.
Uite link-ul...similar Rosia Montana
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 18:00
0/4
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2021/dec/24/rio-tinto-puts-serbia-lithium-mine-on-hold

Litiul se foloseste masiv la producerea bateriilor pentru auto electrice.
Esti pe dinafara rau ...State Schengen
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 18:11
+1/3
Ti-am mai spus asta insa insisti idioteste in ea...n-ai decat.

Trump a semnat un bill, singurul bill, in care a interzis intrarea cetatenilor din Statele Schengen daca stii care-s alea...nu te mai osteni...Romania nu face parte din ele si de aceea am putut circula in USA cu o parte din familie si prieteni care nu-s posesori de pasaport .

Daca ai o minima de decenta...ar trebui sa verifici si sa-ti prezinti scuzele macar in gand :)))

Ce-i asa de greu de verificat...mos bideu a modificat acest bill la care face referire cu altul inlaturand Statele Schengen.
Nu credeam ca esti unul din cei
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 18:22
+2/2
Care stiu mai bine ce a facut o persoana decat persoana respectiva...

Mai sunteti vreo 2 pe aici care aveti "darul" acesta supranatural...

Ce o fi asa de greu sa verifici?

I wish you good luck!
Stai linistit, n-am nevoie de scuze
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 18:28
+1/3
Trebuia sa te ignor ca de fiecare data insa nu m-am putut abtine de data asta.

Mii de scuze. Good luck!
O dai cum iti convine...
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 19:40
+2/4
Telenovela este complicata.

De ce nu a fost intors de unde a venit din prima clipa sau de ce a fost lasat sa se imbarce catre Australia sau de ce i s-a acordat viza?

Cum se face ca tocmai aceasta tara minunata condusa de profesionisti adevarati nu reusesc sa-l expulzeze si-i fac cadou un proces pe care-l mai si castiga !?!?!? Chiar acum in prag de alegeri...:))))

Scandal izbucnit in decembrie intre Serbia si Rio Tinto pe modelul Rosia Montana....

Toate astea adunate indica cel putin un mare semn de intrebare care nu lasa telenovela sa se rezume doar la : "un simplu golan din Balcani nevaccinat, mincinos...etc."

Fircare parte are "armele" proprii...se taie in septari pana castiga unul.
Exista un principiu democratic
FortApache [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 19:54
+1/3
Cine renunta la libertate pentru "siguranta" este cel putin comunist ordinar si nu merita nici libertate nici siguranta.
Tu renunti la libertate pentru siguranta/...
Criogenia [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 20:21
0/0
...sanatatea natiunii cum spui tu.

Ok, tu deja ai renuntat dar cu sanatatea natiunii cum ramane!?!?!? Cine si cum insanatoseste natiunea ca de doi ani ar cam trebui sa te intrebi....si sa te mai intrebi in gand si pentru viitorii minim 2 ani avand in vedere nivelul actual al sanatatii globale.

Repet : tu ai renuntat la drepturi si libertati...in schimbul sanatatii/sigurantei. Ce ai primit in schimb?

Pricepi acum?
Si ce daca e numarul 1 mondial?
LiviuX [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 23:00
+1/5
Asta inseamna ca e scutit de a avea bun simt, de a respecta legile? Sunt cazuri in care personalitati au comis crime. Inseamna ca daca erau personalitati nu mai trebuiau pedepsiti? Poate vrei chiar sa-i lauzi! Iar apropo de propria persoana, da, ma uit la mine si vad ca eu respect legile. Tu nu?
Exista un principiu si mai democratic
LiviuX [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 23:05
0/2
Care spune ca libertatea ta se opreste unde incepe libertatea mea. Avand eu dreptul la sanatate, nu poti in numele libertatii tale sa vii sa ma infectezi si poate chiar sa ma omori.
Grea geografia asta...
LiviuX [utilizator], Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 23:08
+1/1
Adica cu Republica Moldova, Ucraina, etc. am avut??
Ce prostie mai e si asta
FortApache [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 1:10
0/2
Ce tocmai ai scris?

Unde ai auzit tu asa ceva pe Planeta?

Oamenii pe Pamant au suportat si suporta o gramada de molime, virusuri, bacterii....asta nu inseamna ca trebuie sa devenim toti comunisti ordinari sa renuntam la libertate chipurile pentru sanatatea globala care nu mai vine...

Tu ai renuntat la libertate in schimbul sanatatii....ce s-a intamplat cu sanatatea in lume in ultimii doi ani? Ce primesti inapoi daca deja ai renuntat la libertate si cand primesti!?!? :))) Sau astepti sa vina americanii 100 de ani iar in comunism....
"yeah, right"
niculescug [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 6:38
-1/1
sarbii au "atribute barbatesti"...Noi n-avem!(eventual ne miorlaim pe fb) ...
AO
Mary-od [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 10:24
-1/1
Daca era unitate, trebuiau toti jucatorii sa paraseasca Australia si sa o puna la plata cheltuielilor tutror jucatorilor. In primul rand vaccinul este pt controlul populatiei nicidecum pt sanatate.Nicidecum! Au, nu stiti ca Australia este tara in care se fabrica cip-urile pt oameni. Cine s-a dus in vizita acolo, sa se straduiasca sa descopere acest miselesc obiectiv. Sanatate tuturor! Aceasta trebuie s-o cerem de la Dumnezeu, nu de la mincinosul Vaccin. Va rog sa-mi publicati si mie acest mesaj. Deoarece oamenii au nevoie sa vada si alte mesaje decat cele politice.
R:
Mary-od [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 10:36
0/0
Insistentele sunt din partea Fed. de Tenis, nu a lui Nole.
R>
Mary-od [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 10:37
0/0
Dumneata minti, ca nu stiti ce se ascunde in spatele acestei decizii. Asa sunt alesi niste incompetenti pt ca mai intai prostesc lumea.
Pardon!!!
Mary-od [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 10:38
0/0
Pardon, poate infumurati sunteti toti cei care v-ati vaccinat, v-ati distrus organismul singuri.
medicamente?
thebblack [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 12:07
0/0
mai degraba lipsa lor :))
Da, ai drepate, sunt prostii.
LiviuX [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 16:03
-1/1
Principiul asta a fost enuntat sub diverse exprimari dar cu acelasi inteles de Victor Hugo, Abraham Lincoln, Oliver Wendell Holmes, Jr. (acesta fiind un fost judecator al Curtii Supreme a SUA). Ori se stie ca ei debitau numai prostii, noroc de destepti ca tine care ne atrag atentia ca e gresit ce au spus.
Apoi, e o mare diferenta intre imbolnaviri naturale ca cele pe care le mentionezi si infectari intentionate. De atacuri biologice ai auzit? Caci a fi infectat cu un virus care poate avea efecte mortale si a te duce intentionat in grupuri de oameni, stiind ca poti infecta si chiar omori pe unii, ce e daca nu o tentativa de asasinat sau atac biologic? Nici macar nu poate fi prin imprudenta, pentru ca stii ca esti purtator al virusului, deci e clar ca e cu intentie, premeditat.
P.S. Poti preciza?
LiviuX [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 16:07
0/0
Cine a enuntat principiul citat de tine?
P.S. Iata si ce a hotarat justitia
LiviuX [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 17:42
0/0
Si e hotarare finala acum.
In baza principiulul enuntat
FortApache [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 19:12
0/0
In 1800 si ceva s-au facut legi in baza carora sunt trasi la raspundere cei care infecteaza cu buna stiinta sau la limita constientei pe cineva anume...exista deja aceste legi si-n Romania.

Nu este nevoie de o lege suplimentara noua care sa introduca universal conceptul comunist de obligativitate a vaccinarii / suprimarea libertatii individuale atata timp cat nu exista posibilitatea de eliminare odata cu aceasta a pericolului dat de covid de exemplu. Daca sa presupunem ca 100% vom avea oameni vaccinati, conform Albert Bourla CEO Pfizer vaccinurile actuale nu ofera protectie la infectare si transmitere pentru simplul motiv ca nu au fost create pentru asta...tot se va face ping pong cu covid si variantele viitoare.

Daca consideri ca te-a infectat cineva pe tine mergi in instanta ca ai legi care sa te apere si sa-ti primesti despagubiri....dar nu incerca sa impui cu metode comuniste renuntarea la drepturi si libertati contra sanatatii/protectiei/sigurantei oferite de aceste vaccinuri care nu ofera protectie nici la infectare si nici la transmitere.....Nu este posibil.

Oamenii trebuie sa inteleaga ce reprezinta aceste vaccinuri, pentru ce au fost create si ce inseamna infectarea si transmiterea covid.

Odata stiute aceste lucruri....pana atunci haos.

Urmareste pe youtube Albert Bourla...culmea culmilor...necenzurat pentru USA in care spune ca 3 doze plus a 4-a booster deabia ofera o protectie rezonabila iar de reinfectare/ infectare nici vorba de protectie.

In concluzie...deja ai legi referitoare la infectarea cu intentie....foloseste-le, mergi in instanta...dar nu ma deranja pe mine cu obligatii comuniste ca eu nu te-am deranjat. Fi rezonabil si intelege ca nimeni nu-i buricul pamantului sa ne impiedicam toti obligatoriu de el...
Este suficient sa traiesti
FortApache [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 19:16
0/0
Intr-o societate democrata guvernata de bunul simt sa-ti dai seama de acest fapt.

Nu trebuie cineva anume sa scrie sau sa impuna acest principiu...exista in aerul pe care-l respiram de cand ne nastem si pana cand murim.
Imi pare rau, dar o iei prin balarii...
LiviuX [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 20:10
0/0
Aici nu discutam COVID-ul. Nici eu nu sunt de acord cu tot ce se spune despre COVID, vaccinuri, cu multe masuri, reguli, dar le respect. Aici discutam despre respectarea legilor, a regulilor de intrare intr-o tara, reguli pe care fiecare stat are dreptul sa si le stabileasca. Cum am mai spus de multe ori, nu-mi plac legile si regulile unei tari, nu ma duc acolo. Iar daca ar fi posibil sa determini cine te-a infectat, fii sigur ca multi ar cere despagubiri, inclusiv eu. Asa, nu pot decat sa cer ca cei care pot infecta pe altii sa stea in baca lor, sa nu aiba contacte cu altii ca sa-i infecteze.
Ha! Ha! Bun raspuns.
LiviuX [utilizator], Duminică, 16 ianuarie 2022, 20:17
0/0
Nu stiu nici o societate guvernata de bun simt. Poti specifica vreuna? Sau iar o sa raspunzi aiurea, ca acum? Toate societatile, tarile pe care le stiu sunt guvernate de lege (mai bune, mai rele e alta discutie). Dar nici una nu se guverneaza dupa bunul simt. Un motiv simplu fiind ca acesta poate diferi de la om la om sau chiar grupuri de oameni. Pe cand legea e clara (in fine, asa ar trebui sa fie) si aceasta lege trebuie respectata, nu ce-mi spune mie morala mea.
Ei vezi...
FortApache [utilizator], Luni, 17 ianuarie 2022, 0:36
0/0
Aici e problema...din moment ce exista deja legi care reglementeaza situatia infectarii cu buna stiinta...nu poti cere suplimentar si alte asigurari bazandu-te pe presupuneri. Nu poti pretinde o parte sa fie obligata in contextul in care cealalta parte presupune/crede/ spera...toti speram :)))

Toti putem presupune multe...insa nu putem impune/asigura orice...cum ar fi sfarsitul pandemiei covid.

Practic nu se poate, altfel nu aveam conversatia asta...

PS: Imi pare bine ca avem o conversatie si ca parerile sunt impartite. Eu urasc comunismul si ideea de onligativitate fara sustinere reala.
Toti trebuie sa avem
FortApache [utilizator], Luni, 17 ianuarie 2022, 4:17
0/0
Doza de bun simt...altfel ne mananca comunismul cu legile lui opresive.

Uite in USA am gasit in anumite state doza asta de bun simt anticomunista. Imi place si pot trai aici.
Ca de obicei iar o dai cotita
LiviuX [utilizator], Luni, 17 ianuarie 2022, 14:31
0/0
Chia nu stii sa raspunzi simplu si la obiect la o intrebare simpla? Dar de fapt e mormal pentru cineva care nu are habar de realitate si doar vorbeste prostii...
P.S. Zici ca esti in SUA si iti place? Iarasi te contrazici. Si ei au reguli de intrare in tara, chiar interdictii, vezi ca pentru cei ce vin din Canada, pentru care nici nu se cer vize. Dar sa respecte regulile da! Iar daca vii din alte state de unde se cere viza, poti sa ai si mama vizei, daca politistului de frontiera i se pare ceva ciudat, poate sa nu te lase sa intri. Fara proces, avocati, etc.
Nu generaliza
FortApache [utilizator], Luni, 17 ianuarie 2022, 18:37
0/0
Am scris clar...in anumite state din USA...

Spre exemplu California stat acaparat de comunisti nu-mi ofera incredere.

Cred ca am terminat cu tine, bati campiii spre ridicol .
Aici ai drepate. Nu meriti sa discut cu tine!
LiviuX [utilizator], Luni, 17 ianuarie 2022, 20:26
0/0
Schimbi mereu subiectul, arunci o vorba dar nu o sustii cu argumente, nu raspunzi la obiect la intrebari (multe legate chiar de ce tu ai spus, nu mai zic de altele). Asa ca de ce as mai incerca sa discut?
comenteaza