Actorul american a vorbit într-un interviu acordat vineri despre „King Richard”, noul său film biografic, și experiența inconfortabilă pe care a trăit-o alături de Serena și Venus Williams când le-a arătat lungmetrajul, relatează Insider.

Will Smith alaturi de surorile WilliamsFoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Smith, care a fost atât producător al filmului cât și cel care a interpretat rolul principal, cel al tatălui celor două jucătoare de tenis, a relatat că atât Venus cât și Serena au fost de acord să fie producători executivi ai filmului și să ajute cu producția.

Însă surorile Williams au pus și o condiție: să vadă lungmetrajul înainte de a fi lansat în cinematografe pentru a decide dacă vor ca numele lor să fie asociat cu el.

Discutând despre ziua în care le-a arătat în avanpremieră filmul, Smith a spus: „au fost cele mai groaznice două ore din viața mea, ele erau vraiște și în lacrimi dar l-au iubit”.

Actorul a vorbit în cadrul interviului și despre un alt film biografic al său, „Ali”, despre viața legendarului boxer Muhammad Ali.

„Am făcut greșeala de a mă uita la 'Ali' stând în spatele lui Muhammad Ali și la jumătatea filmului el s-a întors către soția lui și a întrebat-o 'Eram chiar atât de nebun'”?, a relatat Will Smith.

Povestea surorilor Williams și a tatălui lor

King Richard” a fost lansat simultan în cinematografe și pe HBO Max în data de 19 noiembrie, fiind deja considerat un pretendent serios la premiile industriei cinematografice.

Filmul îl urmărește pe Richard Williams în timp ce acesta încearcă să lanseze cariera profesionistă a celor două fete ale sale și arată cum succesul celor două jucătoare de tenis din Compton, California, a schimbat jocul.

„A fost o oportunitate atât de extraordinară să explorez viața acestei familii și să petrec timp descoperind povestea lor extraordinară”, a spus Smith despre familia Williams.

Richard „a prezis că Venus și Serena vor deveni numărul unu și doi la tenis feminin cu doi ani înainte ca ele să se nască. El a scris un plan de 78 de pagini. A fost o profeție cu adevărat nebunească și atât de uluitor de înțeles”, a mai relatat Will Smith.

Pentru mai multe știri despre filme și seriale poți citi rubrica Nerd Alert de weekendul acesta.