1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022
Versiune
Mobile
Ca-n Scooby Doo!
Nyk1 [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 22:41
+6/8
Când prind fantoma, o demască și de fapt e Klaus Werner Johannis!
Stati cu ochii pe USListi si spuneti oamenilor ce
Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 22:51
+9/9
vedeti ca vine si 2024!
mai ai curaj sa vorbesti?
credinciosul [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 22:53
-8/14
intai invata sa-ti ridici singur ochelarii de jos,a doua oara gadeste de 10 ori inainte de a face ceva inclusiv inainte de a deschide gura!
e meritul 50% al vechii conduceri usr pt ca s-a ajuns aici,sa ne aratati cum va incordati voi muschii,acum vreo 3 ani ii flexati!
cati din usr ti-ar pune patura in cap si ti-ar ura sanatate ca au ramas fara locsorul cald unde transpirau rau pt o simbrie mizera!
Barna, el insusi "din filme"
animatron [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 23:17
-9/17
Filmul "Superman vs. Spartanii" (ca asa si-au zis premierul interimar si cei de la USR) a rulat la cinema-ul vietii politice cateva luni, dar criza politica propriu-zisa (cu guvern interimar) a fost declansata pe 6 septembrie 2021, cand USR a decis sa iasa de la guvernare.

Criza s-a agravat atunci cand USR a votat alaturi de AUR si PSD o rezolutie pesedista care demitea guvernul PNL-UDMR si deschidea larg portile pt intrarea PSD-ului.

Desigur, dl Barna nu a fost capabil sa anticipeze nici chestia asta, "nu credea" ca PNL si PSD se pot intelege mai usor intre ele decat cu PSD-ul, desi era o evidenta pt oricine altcineva.

E bine pt USR ca acest domn a fost inlocuit cu Dacian Ciolos, pt ca Barna si gruparea din jurul sau a avut numai strategii eronate, de esec.

Cu cate ipocrizie se preface acest domn ca a zbierat peste tot ca nu dl Orban e bun de premier, ci dl Citu.

Atat de prost se pricepe dumnealui la evaluat resursa umana si la partenerii de dialog incat a fost pacalit de Iohannis, de Citu si a fost "surprins" cand dl Ciolos l-a invins in situatie de "inferioritate numerica".

Macar are minima onestitate sa recunoasca "am fost total neinspirati in alegerile pe care le-am facut" !

Daca dl Geoana (actual secretar adjunct al NATO), a fost numit "prostanacul" de adversarii sai, pt diferite gafe, cred ca si dl Barna merita un "alias" pt naivitatile (eufemism) si proastele decizii luate.

Vorbeste la Profit Tv pt clientela corporatista de partid, cand ar trebui de fapt sa aiba o comunicare cu electoratul majoritar care inclina balanta in alegeri, ala pe care useristii il injura copios pe retele sociale.

Asa cum se prezinta acum "strategia" si "comunicarea" USR, acest partid va ramane izolat si ultraminoritar in electorat, fara nici o sansa realista de a ajunge la guvernare altfel decat ca "partid-balama" pe care il poti da afara daca te supara.

Romania are nevoie de miscare "progresista" USR conectata la Renew-ul macronist din PE.
Sa-l opreasca
yol [utilizator], Joi, 25 noiembrie 2021, 2:18
-3/7
cineva pe barna! Trage partidul in jos cu fiecare iesire. Nu are niciun discurs fara analogisme. Cele mai multe nefericite si spuse pe un ton defensiv si anxios. Stelica de asemenea, formuleaza prea caznit pentru un avocat….
comenteaza