1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022
Versiune
Mobile
Romania are acum si partid "orbanist"
animatron [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 1:11
+5/15
Talmacirea potrivita se refera la postasul care vine din Ungaria sa aduca bani si idei liderilor UDMR cu pantalonii pe vine in fata lui Orban Viktor.

UDMR e din ce in ce mai legata de finantari, logistica si ideologie trimise la pachet de catre guvernul nationalist pro-putinist de la Budapesta.

Iata ca pe "tacute", fara ca presa sa se preocupe excesiv de derivele elitei politice maghiare din Romania (pe motivul jalnic si ineficient ca ar fi "xenofobie" si ajuta AUR), ne trezim ca la guvernarea Romaniei a intrat de catva timp (cu PNL si USR, acum cu PNL si PSD) si un mic partid teleghidat de la Budapesta, o capitala UE bransata pe mai multe nivele la Rusia putinista.

Asa s-a decis la Cotroceni si in servicii ca ne asiguram cu adevarat "stabilitatea", evitam probleme contondente si "nationaliste" cu Ungaria, pastram "excelenta colaborare" si cu USA, presedintele Iohannis ramane in gratiile Germaniei, iar Franta e libera sa critice direct in Parlament prin purtatorul ei de cuvant din Romania, dl Ciolos.

Cum toate tarile astea sunt in dialog cu Rusia putinista, unele chiar in cooperari avansate (gazoducte, centrale nucleare, etc), avem un levier si cu Rusia.

Nu ne ramane decat sa speram ca "linistea" si "stabilitatea" vor avea efecte foarte bune, concrete, si pentru prosperitatea si increderea romanilor.
militzia sau musafirii...
maiorulmura [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 2:57
+8/8
cu cine tzii, cu mao sau cu tzao?
Glumești?
nick24 [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 6:05
+4/8
“ Nu ne ramane decat sa speram ca "linistea" si "stabilitatea" vor avea efecte foarte bune, concrete, si pentru prosperitatea si increderea romanilor.”

La noi tocmai asta nu s-a reușit! UDMR nu face decât să destabilzeze politic și economic România. E misiunea lor! Dacă UDMR ar fi zis că vor cu USR? Aia era stabilitate și continuitate.
La noi amenințările hibride, între care se numără dezinformarea, destabilizarea politică și atacurile cibernetice sunt în floare, ca la toți vecinii. În Bulgaria ce se întâmplă acum?
TRANSEE
ionoi [utilizator], Miercuri, 24 noiembrie 2021, 13:09
0/0
TRANSEELE specifice rusesti..in traseul..Romani,a Moldova..si tot drumul spre Mediterana...Balcanii in general..
comenteaza