1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022
Versiune
Mobile
"Liberalismul"
ruskimushki [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 1:47
-8/8
proiectie de filme homo la Muzeul Tranului Roman, in traducere pe intelesul tuturor.
O fi auzit barnica de sfera poivata, aka ouale fiecaruia ?
Barna e un cal mort!
yol [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 3:19
-1/7
Total neinspirat in mai toate aparitiile sale. Nu cred ca e baiat rau, dar nu trebuie sa fie sub nicio forma comunicatorul partidului. La fel si Stelian Ion! E dureros sa vezi un avocat facand eforturi uriase pentru a termina o fraza….
Cu Ciolos e total altceva, sinceritatea lui din discurs se va intelege abia peste cativa ani.
Sistemul fesenist
Amariei [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 3:45
+4/4
Este un alt fel de sistem decat cel comunist. E mai mult un sistem de clanuri, fiecare cu interesele proprii, dar care ajung repede la un acord atunci cand toti au de castigat. Asta nu inseamna ca mai tarziu nu se vor sfasia intre ei, acordul e doar de moment. Azi prieteni, maine isi infig cutitele in spate. Si asta s-a si intamplat de 30 de ani incoace. Insa sfarsitul sistemului FSNist va fi intr-un fel apocaliptic pentru tara. Pentru ca FSN e o mare parte din tara asta, sunt foarte multi oameni legati la sistemul asta si fara el nu stiu sa supravietuiasca. E tot ceea ce stiu de cand parintii lor, membrii PCR, le-au predat stafeta.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 23 noiembrie 2021, 5:35
+3/7
Daca vrem mai bine trebuie sa mergem la vot!
UnOarecare [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 7:06
+6/6
Si sa votam altceva decat pe cei care distrug Romania de 31 de ani!
De acord.
Ritzi Pitzi [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 8:32
+7/7
Nu prea sunt adeptul teoriilor lui Barna, dar de data asta are dreptate.

PNL a virat definitiv spre "ciolan cu orice pret", chiar si cu pretul platit de mine in zeci de seri in care, in drumul spre casa, faceam o halta in Piata Victoriei, strigand: "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu !"

PNL vrea la ciolan si s-a ales cu un Ciolac. Si cu Grindeanu.

Trist...
danutz, e pandemie...
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 8:40
-3/5
.. #statiacasa
nici chiar asa...
codrean [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 8:53
+3/3
Cunosc multi oameni care, dupa '89, au intrat in politica bine intentionat ! Au facut sacrificii personale - fata de evolutia lor profesionala, de propria familie, de bunastare - dar, aici va dau dreptate, astia au fost prea putini, au fost inecati repede in masa oportunistilor si infiltratilor !
Cum de nu a reusit poporul roman sa creeze o "masa critica" de politicieni cinstiti, decisi, charismatici este o alta discutie ...
Vai de mine ce probleme existentiale ai!
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 9:11
+2/2
Poate tu stii pentru ca ai fost acolo? Pe mine nu m-a interesat. Da, a fost stire, tin minte. Dar hai sa te sochez: traim in democratie. Exista 2 curente: faci ceva pentru ca ti se permite sau poti refuza.

Unora le place, altora nu. Unii vor, altii nu vor. Asta e libertate si democratie. Ce vrei tu e comunism prin cenzura.

Ce-mi place de voi. and e vorba de restrictii pentru santate sau vaccin iesiti toti la protest (am zis "protest", apropo, alta aripa a democratiei), ca vi se ingradesc drepturile, vreti libertate, e democratie, nu vreti comunism! Dar in alte cazuri care nu va convin voua? Sa curga cenzura!!

Nu am de gand sa spun ca e benefica sau nu si curentul LGBT, sa vorbesc despre promovarea lor sau despre evenimentul de la Muzeul Taranului Roman. Spun doar ca dpdv consecventa, pici testul si preferi dictatura, chiar daca pe fata te dai democrat. Atat.

Ma bucur ca ti-ai rezolvat absolut toate problemele din viata si acum singurele tale griji sunt ce filme se difuzeaza si cine se culca cu cine. Eu am familie, credite, cheltuieli, am griji. Eu daca nu dorm noaptea este ca trebuie sa ma gandesc cum rezolv problema X sau Y nu cum sa fac viata un amar altuia doar pentru ca nu sunt de acord cu ce ii place, fie ca e credinta, orientare sexuala, educatie sau chiar principii.

Dar fiecare cu prioritatile sale :)
e drept ca popo sunt utili
ruskimushki [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 22:40
+1/1
poate profiti de serviciile lor zilnic

in sfera privata faci ce vrei amice

in public, te abtii sau esti castrat
nu-i da voie shefu
ruskimushki [utilizator], Marţi, 23 noiembrie 2021, 22:41
0/0
are/avea planuri maretze pentru bobor
comenteaza