Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a anunţat că va merge, luni, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD. „O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a spus el, arătând că PSD, odată adus la putere, el va conduce.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Eu merg mâine să votez împotriva acestei guvernări şi o să le cer din nou, o să le spun public că încă nu este târziu să refacem coaliţia de centru-dreapta, să facem ceea ce aşteaptă oamenii de la noi, să nu aducem PSD-ul la putere din nou”, a spus fostul lider PNL, duminică seară, potrivit News.ro.

Ludovic Orban a mai arătat că „PSD, odată adus la putere, va conduce Guvernul şi agenda României”.

PNL se va reuni, luni, în Biroul Politic Naţional, pentru a valida negocierile pentru guvernarea cu PSD şi premierul cu care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultări.

Ludovic Orban, care la Congresul PNL din septembrie a pierdut funcția de președinte al partidului și a atacat constant actuala conducere și pe Klaus Iohannis, a primit pe 12 noiembrie un vot de excludere din PNL, partid din care a făcut parte încă din 1992. Decizia luată de Biroul Executiv al PNL trebuie validată și de Consiliul Național al PNL.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban, 30 de ani în PNL și o relație complicată cu PSD. Ce urmează acum pentru fostul șef al liberalilor