1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
gresit
piticu_enigmatic [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 7:51
+13/33
asta cu banii n-aduc fericirea e un slogan scos de aia fara bani ca sa se alineze psihic. Nu bre banii poate n-aduc fericirea (ce inseamna fericirea si cine a gasit-o? Poate Bilzerian) dar iti aduc linistea si-ti fac viata mai frumoasa si mai usoara. In rest boli si tragedii au toti oamenii de pe planeta indiferent de bani. Mai deviant cred ca e introducerea de texte pentru drepturile transgenderilor gayilor si restul LGBT...urilor prin filme si seriale cum e la Casa De Papel seria 5. Unii nici nu mai deschid subiectul ca sa nu sara lumea ca au ceva cu ei. Nu stiu cat de normal e de ex sfarsitul episodului cand il cearta pe unu ca i-a luat fetitei nou nascute lucruri roz cand ea nu stie inca ce e. Fetita nu stie inca ce e !! De ce s-o predirectioneze? E normala chestia asta? Pe alte saituri mi-au sters comentariul :)) Cum spuneam e tabu.
Nu va pierdeti vremea
tontu [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 8:16
+2/24
Subiect interesant realizare slaba.
mda...
notnow [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 12:18
+10/16
Intr-o societate care se considera dezvoltata si care propovaduieste pacea, toleranta, incluziunea, etc... cel mai vizionat serial este unul profund violent. Interesant...
Oare oamenii din occidentul "civilizat" nu sunt chiar atat de "happy" cu atata corectitudine politica incluziva?
Sau poate sunt sufocati de toate productiile cinematografice imbibate de teme (rasa, gen...)?
Pana la urma entertainamentul este ceea ce este si NU un amalgam de elemente care sa satisfaca pe toti sau sa nu jigneasca pe nimeni.
Imi spunea cineva ca in SUA nu se mai pot face glume despre aproape nimic, pt ca nu mai sunt luate ca glume ci ca "statementuri" cu incarcatura politica (rasista, extremista... si diverse alte fobii).
Schizofrenica societate aia in care nu mai ai voie sa faci glume...
nu, nu e tabu
young_e [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 13:39
-1/5
da lumea nu intelege. nu intelege cum e cu ciclurile astea. treci dint-o extrema in alta. pendulul. noi astia mai batrani (sa ne traiesti istodoare) dar nu imbatraniti am avut privilegiul sa prindem o bucatica din partea aia buna (si tot nemultumiti suntem) in care oamenii nu se casapeau. it's all over, baby! instrumentele de casapire sunt variate, the sky is the limit cum ar spune Citu
clar
naenae [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 13:53
+3/17
presimt ca in curand o sa fie ceva injositor sa te prezinti ca barbat heterosexual.
Nu inteleg
Gotal [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 14:05
+11/17
Deci e serial. SERIAL. Ce naiba tot scrie "film", "actiunea filmului"?! Scrieti fratilor: serial. Ce naiba e asa de greu?! E film daca e prezentat intr-o singura bucata, dar daca are episoade e serial.
asa e
andimi [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 14:22
+1/15
am vazut un episod, m-am lamurit, nu am de gand sa le vad si pe urmatoarele.
O parere
cumgranosalis [anonim], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 21:54
-1/3
Posibil sa ma insel, dar citindu-l de peste 20 de ani pe dl Istodor, din oricare fraza a acestei cronici de film transpare subtil, fara echivoc, recomandarea: nu va pierdeti vremea si nici buna dispozitie vizionand filmul! Mult rau o sa va faca!
te inseli
pandelescu [utilizator], Sâmbătă, 16 octombrie 2021, 23:00
+3/3
nu e subtil nici Istodor si nici serialul
babaieti, sunteti pe dinafara
Jeta [utilizator], Duminică, 17 octombrie 2021, 12:14
0/2
...toti, dar absolut toti! Nu e un film - zicea cineva - pai sigur ca nu e, este doar o alta k-drama. Pt cei familiarizati cu genul, e vechea si admirabila scoala asiatica de film - cu make-up-ul mereu la moda, care stie sa apese pe niste butoane ale privitorilor. Ca e servit pe Netflix? Pai si ce? Nu e garantia calitatii, e tot circ dar mai poleit. Totusi imi place Dl Istodor, premiantul de la Litere, macar da cu bătzul in acest hot-topic...
Nu inteleg
tudor74 [utilizator], Duminică, 17 octombrie 2021, 22:24
0/0
Chiar nu inteleg unde e problema! Ok, Dlui Istudor nu ii place, si ce ?

Fiind pasionat de filme si seriale, pot sa vorbesc o ora despre un film care IMI PLACE!!! Dl Istudor alege opusul, vorbeste o ora despre ceva care nu ii place!

In plus, serialul este pe Netflix, nu e pe unul din posturile must-carry ... si chair daca ar fi disponibil pe ProTV sau mai stiu eu unde, SCHIMBA IN PUII MEI CANALUL!

Divertismentul e ciudat in Asia, tot ce inseamna tv-show, jocuri video, seriale si filme sunt ciudate si de cele mai multe ori nu au sens. Moving on!
comenteaza