Sergio Ramos a fost transferat la începutul lunii iulie de PSG de la Real Madrid. Au trecut mai bine de trei luni de atunci, iar fostul căpitan de pe Bernabeu nu a jucat vreun minut pentru parizieni într-un meci oficial.

Sergio RamosFoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Le Parisien scria luni că Ramos va face parte din lotul aliniat pentru partida de vineri din Ligue 1, acasă, contra lui Angers. Ulterior, cotidianul francez a anunțat că fundașul central se antrenează încă separat de restul echipei și nu va juca în următoarea etapă de Ligue 1.

Mai mult, Le Parisien a adăugat și că sunt mici șanse ca Ramos să facă parte din lotul lui PSG la meciul de pe 19 octombrie contra lui Leipzig din Liga Campionilor.

Juanfe Sanz, analist sportiv la El Chiringuito, susține și el că debutul lui Ramos se amână încă o dată.

"Sergio Ramos este refăcut 100%, dar nu va juca vineri. A primit avizul de la echipa medicală, dar după o pauză atât de lungă, jucătorul și Mauricio Pochettino (n.r - antrenorul lui PSG) nu vor să riște nimic.

S-a mai întâmplat o dată să se întoarcă prea repede la antrenamente și să-și sacrifice practic astfel sezonul. Nu vor să riște încă o lună de pauză pentru o săptămână în plus", a declarat Sanz, conform Marca.com.

Sergio Ramos a fost transferat de PSG în această vară pentru 10 milioane de euro, el fiind adus de la Real Madrid, acolo unde juca încă din 2005. ​