1 € 1 USD 4,2560marţi 26 oct 2021
Versiune
Mobile
LOL
Iomen [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 21:48
-12/26
Superinvestigatie, soc soc soc, soc si groaza, doar ca popii le-au stricat “breaking news”-ul jurnalistilor: o investigatie interna a stabilit “că procesul de licitație a fost viciat, firma a fost descalificată, cu interdicția de a mai participa la licitații organizate de Arhiepiscopia Bucureștilor sau de a mai contracta lucrări noi la vreo unitate de cult, pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data de 17 august 2021 (cu aproape două luni înainte de apariția acestui material)”.
Tare! ;)
in lumea noastra exista un principiu simplu....
minus [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 21:51
+10/20
responsabilitatea nu se poate delega!
Si exista intenția obsesivă de a transfera si responsabilitatea catre angajații care, se pare, au o potențiala vină.
faceti scut in jurul securistului
qwerasdf [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 21:51
+18/28
ah... ce slugoi sunteti si pe acolo
De ce n-ați răspuns la întrebările lor?
Foresta [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 22:26
+17/27
Dacă n-aveați nimic de ascuns și toate erau conform legii?
Frumos, dar
ranuhasu [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 22:49
+20/30
Nu stricati distractia, pastrati raspunsurile pt DNA, ca cica s au autosesizat. Vrem serial, nu scurt metraj
Marele Alb e plin de pete
Amariei [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 22:58
+16/26
Si trebuie albit cu orice pret. Daca DNA dovedeste ca el stia de manevrele cu bani publici, si e clar ca stia, doar subalternul lui a spus ca aprobarea lui e " mai tare ca de la Strasbourg", BOR va fi zdruncinata din temelii. Era si timpul aceasta mafie in haine preotesti sa fie desfiintata.
Arhiepiscopia Bucureştilor angajeaza un Paun.
danduta [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 23:48
+7/17
Preferabil studii de acar !
Chestii, socoteli
Dalla [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 23:55
+12/22
Arhiepiscopia Bukale bate câmpii cu grație și ne arhiaburește, considerându-ne pe toți oligofreni.

Ea se leagă de filmul cu Marele Alb (poreclă dată de oamenii bisericii, de altfel), escamotând articolul care l-a precedat și care îl completează pe site-ul Recorder: Catedrala prăduirii neamului.

Acolo e vorba, cu documente, despre peste 300 de milioane de euroi, cheltuiți (deocamdată!) în zece ani, pt înălțarea acelei construcții faraonice, din banii credincioșilor și necredincioșilor, deopotrivă.

Și e vorba și despre multe alte lucruri.

300 de milioane de euro! Câte spitale și câte școli s-ar fi făcut cu banii ăia, în acești zece ani? Câte vieți și câte destine s-ar fi salvat? Câte autostrăzi și șosele s-ar fi asfaltat? Câte sate s-ar fi electrificat și conectat la apă curentă? Câți adulți s-ar fi alfabetizat? Câte clădiri istorice s-ar fi renovat? Câte muzee s-ar fi creat? Câți copii superinteligenți și săraci ar fi primit un laptop sau o tabletă? Câți bătrâni ar fi avut parte de un sfârșit demn, în case de bătrâni decente? Câți oameni, din cei 40.000 de morți de Covid, ar fi fost salvați, dacă popii ar fi îndemnat populația la vaccinare, chiar prin exemplu personal?

Sunt toate întrebări tardive și retorice. BOR urmează sumbra agendă a Bisericii Ruse, de subjugare prin spălare pe creier, a populației. Acolo, popii au spus-o clar și oficial: cine se vaccinează e păcătos și nu mai ajunge în Rai. Planul e mult mai vast, nu e aici locul pt a-l discuta.

Această pandemie e și un test IQ pt toate țările. Deocamdată, suntem pe locul trei în lume la nr-ul de morți per milion de locuitori, și pe primul în Europa.

Dar putem și mai bine.
Mafia BOR a intrat in panica
kmcd [utilizator], Miercuri, 13 octombrie 2021, 23:59
+13/25
Face scut in jurul marelui securist alb. Se simte miros de puscarie...
Șoșo mic
Dogul [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 0:36
+10/18
Conașule, nu le-a stricat niciun breaking news, că nu de la BOR ai aflat ca aia au fost demiși in vara, tot in contextul investigatiei respective. Dar tu pricepi doar ce scrie, nu si ce se subînțelege :))
P.S.
Dalla [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 5:48
+1/9
Nu știu de ce, dar am o bănuială că Marele Alb și camarila lui s-au vaccinat de mult, dar "se abțin" de la a recomanda și păcătoșilor să o facă...
Ha ha
Anarb [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 8:27
-9/13
Da, sa vina DNA sa vedem ce o sa mai zica “Tribunalul Boborului” cand o sa se constate ca preafericitul si BOR ca institutie nu au comis nicio ilegalitate.
S-a inceput lapidarea publica exact ca in cazul copilasului mort la botez, inainte de ancheta.
Dupa, n-am vazut niciun comentator sa-si ceara scuze ca au acuzat degeaba preotul si au cerut interzicerea botezarii.
Hai ca usor, usor isi da seama lumea cine sinteti si nu mai treceti de 5%.
Ne entuziasmam...
Nonidem [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 9:25
0/2
Ne entuziastam degeaba!Se va "rezolva" tipic romanesc:cate o demisie de fatada,subventii mai discrete-de la ancheta DNA-probe insuficiente,mai cercetam, anii trec, apa curge mai departe!Condiment: domle, ce ofensiva contra Bisericii si dreptei credinte ortodoxe orchestrata de niste atei,homo,neo etc cu larga difuzare a mass media bine cunoscute pentru "impartialitate"!Tipic romanesc!Ne vom balaci in continuare in mizeria noastra pe care majoritatea nici nu o realizeaza!
"potențiala vină a unor angajați"
blacksheep [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 9:30
-1/3
Tot respectul pentru cler si biserica, dar asa cum societatea civila romaneasca este plina de probleme asa este si clerul din pacate.
A pasa vina doar pe niste "angajati" este tipic in Romania (acarul Paun sau mortul este vinovat).
Ar trebui sa va asumati responsabilitatea pentru ce se intampla in gradina voastra. Daca cumva nu stiati ce se intampla este si mai grav. Ar insemna ca sunteti naivi, usor de manevrat ceea ce nu pot crede.
Peste tot in lumea civilizata daca o firma, companie sau organizatie nu functioneaza bine, este falimentara, lucreaza cu bani negri, este corupta, nu angajatii sunt vinovati ci managemmentul care conduce si evident isi asuma raspunderea pentru ce se intampla.
Reactiile extrem de agresive fata de cei care au adus la cunostinta publica faptele pe care nu le puteti infirma, nu sunt chiar cele asteptate de mireanul de rand.
Reporterii poate au exagerat in unele privinte, dar faptele raman fapte. Folosirea banului public impune o totala transparenta, ceea ce nu se intampla in acest caz.
Un pic de modestie, smerenie, piosenie, recunoasterea unor greseli, mai multa apropiere de nevoile omului de rand este ceea ce si-ar dori credinciosii.
nu va ganditi
naenae [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 10:01
-3/3
ca DNA mai este ce era...
va fi
nahir [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 11:33
-1/1
”tăiat” capul lui lazăr neacșu și cu asta Marele Alb va zice că s-a spălat de păcate.
Reactia BOR la vaccinarea antocovid
CartierHenriCoanda [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 12:28
+1/3
nu a fost la fel de prompta.
Preotii nu poarte masca. De nevoie trebuie sa-i accepti asa cum sunt pentru ca nu poti sa faci un botez, casatorie sau inmormantare fara preot.
Au impresia ca ei stiu mai bine...Dar cand au nevoie de doctor, se duc la spital, nu se dreg cu rugaciuni si matanii.
BOR prin felul cum se poarta aduce un mare deserviciu credintei ortodoxe si crestine in general.
BOR este aproape de oameni
Altiro [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 16:20
-2/2
dar ca sa realizezi asta trebuie sa frecventezi biserica, nu doar sa te complaci in cilisee si prejudecati specifice ateului de carton. Patriarhia sustine vaccinarea si masurile impuse de pandemie: pt acestea BOR a donat in anul trecut peste 38 milioane de euro statului. Biserica sustine masurile medicale si medicina in ciuda prejudecatii analfabetului religios care habar n-are ca spitalul modern de azi e realizat dupa conceptia Sf Vasile cel Mare inca din sec IV, cel care a infiintat si azilele si scolile intretinute de biserica crestina. In tarile romane spitalele (numite si 'vasiliade') la fel si scolile, fiintau de sute de ani pe langa manastiri,pana in sec 19 cand a fost infiintat primul spital; de stat. Evident, preotii si credinciosii cand sunt bolnavi se duc la doctor (fara sa uite de rugaciunile catre Mantuitor), scopul bisericii nefiind acela de a vindeca trupul ci sufletul credinciosului. Dar, cum ziceam, trebuie sa treci pe la biserica daca tot te chinuie prejudecatile..
Nu pt mult timp.
Dalla [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 1:32
+1/1
Se va da cu tămâie și mirosul se va duce.
Ce va rămâne la loc sunt banii furați și nesimțirea.
comenteaza