1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
O Luminiță - mai multe luminițe
Ioana Munteanu [anonim], Duminică, 26 septembrie 2021, 10:33
+5/5
De unde se vede că lupta cu morile de vînt nu e chiar degeaba.
Salvarea învățământului
Gabu [utilizator], Duminică, 26 septembrie 2021, 15:23
+3/3
Cum să facem ca acești profi mișto să devină antrenori de profesori mișto? Poate știu miniștrii etern nepotriviți recte învechiți ai învățământului...
Studiul latinei e inutil la clasa a VIII-a
jorj_bv [utilizator], Duminică, 26 septembrie 2021, 23:23
-1/3
Cu ce ajuta pe unul care urmeaza sa vanda la magazin sau sa repare masini?
La profilul uman, la liceu, sa zicem ca e ok.
Mai presus de latină, să ne apărăm școala
tache21 [utilizator], Luni, 27 septembrie 2021, 9:57
0/0
Dincolo de textul în sine (voit confuz și plin de întortocheli lingvistice pe care autorul le consideră "literatură" probabil), să afle autorul și cititorii autorului că dna profesoară Luminița Matei (actuală Gheorghiu), pe cât de tare iubește latina, pe atât de tare a vrut să predea colegiul primarului PSD Băluță. Tobă de latină fiind, s-a "îmbârligat" cu o profesoară aterizată din Colegiul Viilor (dar nu aterizată lin, ci direct directoare adjunctă) și, în memoria lui Cicero, au vrut să îi facă pe plac lui Băluță, căruia acest colegiu îi stă ca un ghimpe în coastă. Să mai afle autorul îndrăgostit iremediabil de limba moartă a dnei profesoare că din fericire pentru Colegiu, majoritatea profesorilor sunt ȘINCAIȘTI, cu iubire de școală și dăruire față de elevi. Și să mai afle autorul (posibil absolvent al acestui Colegiu și Domnia sa) că profesoara "zarurilor aruncate" este evaluată (ANONIM) puțin peste media 5 de elevii acestui Colegiu.Iaca feedback relevant!! Dar, dincolo de această evaluare, rămâne "hora unirii" dănțuită de dna profesoară Luminița Gheorghiu cu cel mai sportiv dintre primari și, poate, cel mai primar dintre sportivi, Băluță pre numele lui. Dle IstoD'or, pregătiți o nouă aselenizare a doamnei profesoare ca directoare a Colegiului?
Luminita Matei Gheorghiu
Istodor [anonim], Marţi, 28 septembrie 2021, 20:07
0/0
Daca as fi unul dintre acei autori care nu se respecta v-as spune ca acest comentariu este plin de neasteptate informatii despre persoana dumneavoastra, nu despre Luminita. Pornind de la acest "sa ne aparam" scoala, de exemplu, la termeni ca "îmbârligat". Dar nu sunt unul dintre acei autori. Eu cred ca din acest comentariu trebuie sa-nteleg că trebuie sa-mi respect convingerile. De aceea repet: Luminita este cea mai misto profa pe care eu o stiu.
comenteaza