1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
frumos festival,
bancher [utilizator], Luni, 20 septembrie 2021, 10:24
+1/1
0 masuri de protectie anti-covid. La intrare nu iti cere nimeni dovada vaccinarii sau a trecerii prin boala, multi spectatori nu poarta masca in timpul spectacololui si toate scaunele sunt ocupate (fara a se pastra dinstantarea de 1,5m intre ocupanti).
In curand vom avea multi melomani pe la urgenta, proaspat infectati cu virsusi ,,intelectuali".
Cronica festivalului
Vasile [anonim], Marţi, 21 septembrie 2021, 8:50
0/0
Excelente aceste cronici si in continut si in structura lor si in eleganta unui stil atat de original. Pe masura maretiei evenimentului artistic.Am senzatia ca as fi fost la Ateneu ori Sala Palatului.
M-as fi asteptat la comentarii venite din lumea festivalului, imbogatind cunoasterea unui eveniment atat de important.

Multumesc autoarei.

Vasile
Da. Asta am remarcat și eu.
Leul in iarna [utilizator], Marţi, 21 septembrie 2021, 14:04
0/0
Nu este nimeni care să le atragă atenția nesimțiților care poartă masca sub nas, sau atârnată de-o ureche, sau chiar deloc că e ilegal ce fac și să-i dea afară dacă încalcă regulile. Nici la Ateneu, nici la Sala Palatului. Și nici vecinii lor nu par a observa că riscă îmbolnăvirea. Mă îneacă revolta când văd aceste lucruri, mai ales că muzicienii care au răspuns la chemarea organizatorilor festivalului au insistat să fie protejați de boală. A fost o condiție pentru participare. Mă întreb dacă Khatia Buniatishvili n-a mai venit tocmai din cauza asta.
comenteaza