1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
"Ion Iliescu în ultimul său mandat 2004-8"
xolv [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 8:09
-3/19
Adica 2000-2004, tov. Istodor.
Nu zau!
atc [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 8:24
-11/39
Nu numai Iohannis are fantezii:
"Ghinea a adus, culmea, în ultima sa zi de mandat, aprobarea europeană pentru șdemiliarde de euro." Adica,a reusit sa-l re-re-re-re-retrimita la UE, dupa ce UE l-a re-re-re-respins ( a 'nspea oara).Halal!
Nope…
Observator roman [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 8:33
+26/40
…ești prea „blînd”, Istodor, cu „neamțul-român” președinte de țară.
Eu n-am putut trece vreodată peste episodul „Grivco”. Fiindcă a arătat limpede că primarul de atunci al Sibiului „pune botul la mărire”, îi place, chiar dacă el - atunci ca și acum - livrează0 (zero) din ce ar trebui să (știe să) facă: mediere, discernămînt în relațiile cu partenerii externi.

Omul n-a fost vreodată capabil să facă ceva adecvat nici măcar (sau mai ales!) în domeniul în care pretindea că este „profi”, educația.
Așa că… JOS CU EL!!
misto articol
sitizan [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 9:16
+14/22
Cum suna asta de fain :
"..Președintelui i-a rămas, după numirea lui Cîțu prim-ministru, un sentiment în plus, o valență bleaga...".
Iohannis, cu totu,l e o valenta bleaga, adormita si "implinita" parazitar cu valenta bezmetica a incercatului popor.
"Istoria lui resentimentală este simplă"..E simpla, da, maniheista ..dar ma bine, in romaneste e "resentimentaRă "
Câţu
fokerul [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 9:44
+7/19
e fantezia umedă pe care o lasă Iohannis pe cearceaf.
Eugen Istodor scrie extrem de prost
Cata_ [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 10:09
-4/26
efectiv nu se poate urmari. Are fraze ciutite, forme fara fod, propozitii fara subiect si predicat. Acum, ca sa va dau adevaratul raspuns: nu, Iohannis nu a "dat in usr", Iohannis a dat vesnic in propriul partid pe care-l uraste de moarte pentru modul in care a fost incorporat in 2014. Iohannis are frustrari profunde si vechi pentru ca sefia penelista de la acea vreme l-a vrut DOAR ca o mimoza, nimic mai mult, pentru ca ei au stiut bine ca doar atat poate, SA FIE O MIMOZA. Iohanis a vrut sa demonstreze contrariul, ca poate fi si el un presedinte-jucator precum Basescu, daor ca efectiv nu paote, nu are resursele mentale si aplombul politic sa faca asa ceva
aiureli
Ilidia [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 10:09
-11/19
O noua portie de aiureli a ale acestui individ... Daca veti rabdare,cam ca alba neagra ...
Klaus
drago [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 10:22
+26/28
Johannis nu a cistigat alegerile pentru ca romanii i-au apreciat inteligenta! Le-a cistigat pentru ca au sperat ca un etnic german va fi mai cinstit decit romanii sustinuti de PSD!
Din pacate romanii au aflat ca Johannis , pe linga faptul ca nu e prea inteligent , este si destul de perfid pentru a face in asa fel incit sa se bucure de sprijinul celor care detin cu adevarat puterea in Romania: serviciile.
Acum , pentru ca isi va epuiza cele 2 termene prezidentiale , Johannis si-a facut socotelile ca nu are de gind , ca dupa ce a fost presedintele Romaniei sa se intoarca la o catedra de fizica a unui liceu sibian. si-a ales un partid pe care sa mizeze in demersul sau ca , ulterior , acest partid sa-l trimita la bruxelles ca si comisar , parlamentar , consilier , orice , numai sa incaseze si el in viitor citeva zeci de mii de euro pe luna , frecindu-se de lumea buna a Europei.
Si a ales PNL-ul!
Politician slab , individ fara imaginatie , nu stie sa manipuleze evenimentele ; evenimentele il manipuleaza pe el
Este amețit.
asavreau [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 10:24
-11/17
Stând la masă ,la terasă în Obor, profită de vremea bună să se creadă că nu-i jurnalist. Face pe filozoful.
Gresit
Atoatestiutorul [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 10:40
+19/23
Le-a castigat fiindca a avut adversari repudiabili (ponta si dancila) si romanii s-au dus si l-au creditat pe asta cum l-au creditat pe iliescu impotriva lui vadim.
... cam sasalau ...
Rainald Hornung [anonim], Marţi, 7 septembrie 2021, 11:01
+14/20
...Articol fain si documentat ... spre regretul meu Johanis se comporta tot mai mult ca sasalaul mers la coasa de si a uitat briceagul acasa ... in cele din urma moare de foame ...
Prea mult a cocolosit acest partid PNL care i o adunatura de toate pentru toti in care mai nimeni nu stie ce i liberalismul adevarat ... in special Bogdan ... si multi multi fosti de la secu si puradeii lor !!!
... uitand briceagul ioc reforme ... ioc oameni noi ... ioc ioc ioc ... ironia sortii de ajunge Boc presedinte ... primari de primari ...
Oponentii oricat de tineri si neexperimentati aduc suflu nou in atat de prafuita casa a boborului !!! ... caci poporul alege sa voteze cu piciorul !!! ... ultimul stinge becul - ca nu l a furat PSD ul !!! :-)
"prima si ultima fantezie a presedintelui...."
index [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 12:44
+9/11
As dori ca aceasta prezicere sa se realizeze. Caci asta ar insemna ca atat Johannis cat si PNL nu vor mai fi pe harta politica a Romaniei ceea ce ar fi o realizare extraordinara a democratiei. Un "democrat " vopsit mai putin. Ceva mai multa curatenie nu strica, lasa loc pentru un partid devotat cauzei democratiei si descurajeaza falsitatea, fariseismul pioliticienilor deja "consacrati" carierei de parlamentar pe viata in folosul propriu dar pe bani publici.
de verdad
Ray [anonim], Marţi, 7 septembrie 2021, 14:33
+1/5
Adevarat ... pentru implinirea Iliesciana de CONSENS National in 'SINERGIA FAPTELOR', poporul are nevoie de un providential Unificator, aducator de imbinare prin iubire, un mesianic veritabil!

Tatucismul e o meteahna grea bolshevica. Sa astepti Marele Lider al Romanismului, care sa raspunda egal tuturor celor 20 milioane de insi omogeni elevati si degraba muncitori devoatati.
oh
ce ai fumat bah eugenie
EXEs [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 15:04
-6/10
Klaus a fost si va fi intotdeauna un bun german, incolor, inodor, care nu uraste pe nimeni si nu iubeste pe nimeni, robotul perfect pe care Zucky spera sa-l reinventeze in AI. Se stie ca nici caCâtzu nici roOrban nu au fost preferatii lui Klaus. Intotdeauna preferatul neamtului a fost Nicolae Ciuca., fost sef de stat major si ministru al apararii. Evident fiind practic un tehnocrat apolitic si nu un "normal" politruc birocrat pnl-istii nu l-au vrut, asa ca mos Klaus a ales raul mai mic (asa cum a facut intotdeauna) si a pus pe cine a vrut pnl-ul si pe cine putea sa formeze si sa treaca prin parlament un guvern functional.
Ce aberatie de articol si nici macar nu-mi place individul. Auzi la el vorbeste de "perechea" Klaus - Câtzu de parca ar fi vorba de povestea de iubire a astora si stau iubitzeii bot in bot de dinainte de pandemie. Nimic mai fals bah fake news. Parca il vad pe Klaus cum iese din nou cu bicicleta doar ca sa va oftice pe voi globalistouseristi mincinosi.
Domnule te rog,
Timonierul [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 15:10
-4/8
omul care semnează aceasta nota nu este prost, este culmea prostiei, “omul” este înțepat bine acolo, are proptele solide, pentru ca este imposibil sa găsești altul mai idiot.
Omul asta “reporter” de Piața Obor, acum o săptămâna făcea analiza științifică a vinetelor din piața lui, acum critica cu vocabular de piața președintele. Mai Omule Isidor ! Mai deschide dicționarul , și dacă poți, îmbogățește draqul vocabularul tău mizerabil .
Sunt de acord sa criticam președintele și restul politicienilor, dar nu cu așa vocabular de mahala .

PS
Faceți o cheta și Trimiteți va omul la o școala …
"Implicarea iliesciana in Consensul National"
Sympa [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 15:33
-3/3
"Implicarea iliesciana in Consensul National prin sinergia faptelor in domeniul concretului"...
...ti-a adus/lasat:
- Romania INTREAGA (Cehoslovacia si Iugoslavia, nu)
- Romania in NATO.
- Romana cu dosarul-negocierile incheiate pentru intrarea in UE
- datorii externe de 10x mai mici decat fac astia acum intr-un singur mandat
- o Centrala Nucleara care iti permite sa NU platesti curentul electric cu acelasi pret ca olandezii...

Nu-i rau!

Ce au lasat in urma Basescu, Constantinescu? Ce lasa in urma asta de acum? In afara de ura si un popor pervertit la talibanism mental, cu singura bucurie: "sa ,oara capra vecinului"!
iliescian
nalbaroiu [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 16:14
+1/5
Sa ii dam jos pe astia ca is vai de ei si sa-i aducem pe pesedei la putere .....asa e ca asta vrei ?
S-au aktivat...
mike123 [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 16:26
-1/5
Trompetele USR-iste!
Ce mai zgomot, ce mai bucium....
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 7 septembrie 2021, 19:37
-1/5
Citu plateste meditatiile, restul nu.
Idiotul_fUtil [utilizator], Marţi, 7 septembrie 2021, 22:14
+1/1
Nu e vorba de nici o obsesie.
comenteaza