UPDATE: După eșec, Gigi-dictatoru' dă afară 2 jucători și antrenoru'.Rapid-FCSB 1-0. La ora zero a zilei de azi eram pe Național și cântam cu galeria Rapid-ului. Cum să nu te bucuri de victorie? Prima repriză am presat și golul a ieșit. Da, FCSB-ul și-a tras autogol. Repriza a doua a fost coșmar la noi la poartă, în ultimul sfert de oră. Mi-am făcut cruce cu limba, mi-am scuipat în pieptul meu păros. Nu m-am uitat la poarta Rapid-ului. Am urlat cu galeria. Tot ce se face să alungi Răul. Și a ieșit. Am rămas fără gol. Uite cronică de meci pătimașă, scrisă cu scandări și înjurături. Scrisă de pe Național. Rapid-FCSB 1-0.

Galeria RapidFoto: Hotnews

​Meciul a început cu câteva ore înainte. Gigi Becali l-a mâniat pe Dumnezeu. În zi de sfânta Marie mare, Gigi Becali a umblat cu icoana, cu tămâia, cu popii slugarnici pe calea Victoriei să alunge diavolul. Că cică se umpluse Calea Victoriei de diavoli. Dădea cu tămâie după marșul LGBT. Păcat de cădelniță, de slugi, diavolul lipsea de la apel. Când forțezi nota, Dumnezeu vede. Becali s-a jucat cu gărgăunii lui din cap. Dă CLICK să vezi grozăvia lui Gigi

Și rău i-a mers toată ziua. Pe Național, începând cu 9, jumătate noaptea, a primit o lecție s-o țină minte. Echipa desfășurată de Mihai Iosif a funcționat în fața ciulamalei FCSB.

Voi n-ați văzut că FCSB e-n alb cu negru? Da, nu mi-a luat ochiul acest detaliu pănă acum. Aseară jucătorii arătau ca niște ciulamale. Au jucat ca ciulamalele. Bine, noi rapidiștii, și aveam poftă să-i mâncăm cu fulgi cu tot.

Jocul n-a fost briliant. Joc de pase rupt de faulturi. Rapid-ul a dat la gioale de la început. Timorați fiind, cred. Dar a și pasat. Când le-a mers jocul alor mei, golul a intrat. Fiind pe ei, pe mama lor, în fața porții. Vinicius (FCSB în minutul 39) a înscris în propria poartă. Se întâmplă.

Apoi, a venit repriza a doua. Ai mei au intrat bine la joc. Au atacat ei, cât au putut, dar n-a fost cine știe ce. Ciulamalele FCSB, văzând că suntem nehotărâți, hop pe noi. A fost coșmar la poarta Rapid-ului. Coșmar. Bravo Moldovan! Bravo Moldovan! Bravo portar! Ura Săpunarule!

Galeria Rapid-ului a fost magistrală. De multe ori mă uitam la galerie, jocul fiind mititel. Eram cu ochii pe ei. A început dialogul galeriilor înainte de meci. La început, galeria FCSB-ului a tras o petardă. Replică. A început tărăboiul, galeria FCSB-ului fugind de la locul ei. A venit Jandarmeria. S-a făcut ordine. Dar tiribombele n-au încetat. Începe jocul și o uriașă desfășurare albă apare în TRIBUNA NORD a galeriei Rapid. Inițial, zic, e recunoașterea albului, ciulamalei, culoarea FCSB. Când colo, ce vezi? O eșarfă uriașă arată simplu eroarea de căutare FCSB=Steaua?

La pauză, galeria ciulamalelor pune un banner: "Ați prins aripi"? Vis-a-vis că, sanchi, am fi ciori. Au dat-o în bară. Aveam 1-0. Normal că aveam aripi. Și ni le-am păstrat până la final.

În sfârșit, galeria făcut carnaval. "Pe ei, pe mama lor!" S-a dat drumul la petarde. "Ardea" Naționalul în vișiniu. Galeria Stelei a răspuns: "De atâta timp prin ligi inferioare/aveți timp de alfabetizare". M-am râs, bună rima. Sigur, discriminare. Dar, nu-i nimic. Așa se-ntâmplă când n-ai argumente. Ca Gigi Becali cu marșul LGBT. Răutăcisme de galerie FCSB și de Gigi.

Rapid-FCSB 1-0. Și asta-i tot. Am răgușit. Așa că nu mai scriu.

UITE AVANcronica meciului.