1 € 1 USD 4,2484vineri 22 oct 2021
Versiune
Mobile
Sportivii de
Rahan5 [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 18:45
+1/7
la Jocurile Olimpice sunt tinuti in Satul Olimpic ca si animalele in custi la Circ !. Cand este un Concurs se scot animalele in Arena Sportiva pentru spectacol !.
Cum poti sa organizezi o Olimpiada fara ca sportivii sa aiba dreptul sa iasa din Satul Olimpic ?
Cum poate sa fie atat de depersonalizata si discriminata natura umana ?
Orice stat cu o populatie normala cap mai bine nu Organizeaza Olimpiada decat sa opreasca sportivii sa iasa din Satul Olimpic.
rah-an
arpi [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 20:03
0/4
Tu ai auzit de pandemie???
Zici ca dupa aproape
Rahan5 [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 22:16
-1/3
2 ani de pandemie se imbolnavea Tokio de la sportivi olimpicii.
Toti sportivii sunt vaccinati. Altfel nu intrau in Japonia.
Japonia nu interzice cetatenilor proprii sa calatoreasca in strainatate.
Zilnic pe Aeroporturile din Japonia aterizeaza mult mai multi calatori japonezi si straini decat toate delegatile de la Olimpiada.
In realitate masura a fost luata pentru a oprii sportivii africani si din tarile sarace sa viziteze Tokio. Japonezii, in cinismul lor, au nevoie de turisti cu bani si nu de sarantoci din Africa si Georgia !. Nici macar nu conteaza daca iau medalii la Olimpiada.
La fel cu sloganul de propaganda japonez : ,,Asia- asiaticilor !" din 1941. Si in acelasi timp Aviatia Japoneza arunca purici cu tifos peste orasele chineze si Cercetatorii Japonezi in nordul Chinei arestau civili chinezi pentru a le injecta virusi si bacili in scopul perfectionarii armelor biologice. Chinezii supusi experimentelor nici macar nu erau detinuti politici !. Japonezii ii considerau de-a dreptul niste animale.
comenteaza