1 € 1 USD 4,2484vineri 22 oct 2021
Versiune
Mobile
de la rusi nu cer nimic?
Antenistontel [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 16:18
+7/15
.
Si in Germania
Harald2 [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 16:22
+5/15
se schimba conducerea politica. Odata cu domnul Laschet, germanii vor experimenta si ei tipul de politician dezinteresat de problemele nationale si concentrat doar pe detinerea puterii si apararea avantajelor unui numar restrans de oameni.

Adevarata fata si-a aratat-o atunci cand se amuza teribil in timp ce presedintele republicii tinea un discurs legat de situatia tragica a inundatiilor. Ce arata acest lucru: lipsa de respect pentru alti oameni (in acest caz un presedinte) si lipsa de compasiune.

La ceremoniile acestea de la Varsovia tot asa va incepe sa rada sau isi va pune masca sobrietatii?
Varsovia si Manila
John M. [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 8:56
+2/2
au fost cele mai distruse orase din WW II. Greu de crezut ca n-a primit despagubiri decat Manila.
daca e asa,
nick1587873340950 [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 18:40
0/0
atunci cum s eface ca Germania inca acorda reparaţii de război Israelului ?
Sa nu ne facem ca uitam !
danmarian [utilizator], Duminică, 1 august 2021, 18:55
0/0
in acea intreaga luna de zile - cand warshovia a fost distrusa de luptele intre gherila poloneza si trupele germane - "armata rosie eliberatoare" a stat in expectativa si a privit nepasatoare - dar la ordinul lui stalin peste rau , la doi pasi !! de ce ? stalin dorea sa ocupe o polonie - sau ce mai ramasese din polonia impartita intre el si hitler , prin pactul ribentrrop - molotov - fara armata de eliberare poloneza(care nu era comunista !) inca o crima a lui stalin - marele bandit si ordinar profitor al celui de-al doilea razboi mondial =-- pe care el si hitler l-au inceput !! deci : nu numai hitler si germania sunt raspunzatori de al doilea razboi mondial ci si stalin si urss-rusia - care n-au acceptat niciodata aceasta responsabilitate si nici actualul bandit de la kremlin - putin - nu are de gand sa o faca - sa le aducem aminte mereu ! - noi cei care am suferit crunta eliberare a "haitei de banditi" = armata rosie cotropitoare !
comenteaza