1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021
Versiune
Mobile
Alti supradotati
Godzillagrrr [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 0:28
-1/29
Cu veste galbene cu tot ��
Lasa-i sa faca ce vor
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 1:48
0/32
Stiu ca prostia lor poate costa vietile altora, dar au fost avertizati suficient, iar cine se putea vaccina, a facut-o deja. Pentru cei care au anumite comorbiditati care nu le permite sau alergii, din pacate solutia este sa evite astfel de "experti" in virusologie.

Pe de alta parte valurile 4 si 5 vor fi, asa cum era inevitabil, adica putea fi dedus de oricine are minim habar inainte sa fie oficial, chiar de cei care nu vor sa se vaccineze si sunt iresponsabili.

A se citi aici "iresponsabili". Exista persoane care nu sunt anti-vaccinisti, dar au anumite rezerve cu privire la ce poate (sau nu poate) face vaccinul sau ce efecte ar avea asupra corpului lor. Fiind si eu initial printre ei, ii inteleg. Mie mi-a trecut cand am realizat ca trebuie sa imi protejez parintii care au clasa de risc mai mare (mic compromis in comparatie cu varianta neplacuta), mai ales ca si ei au s-au vaccinat dupa mine.

Si pana la urma, trebuie si prostia eradicata cumva, nu? E amuzant sa citesti despre Reptilieni, Flat Earth, planetele 9 sau 10 sau mai stiu eu ce, noua ordine, noua resetare etc etc, dar deja lucrurile scapa de sub control.

Daca tot "nu exista virusul" si "boala e doar o raceala", iar aceste genii vor sa joace cu zarurile masluite din prisma naturii, e teapa lor. Daca totusi ies castigatori, e spaga lor. Eu unul m-am saturat de atatia "eroi" anti-vaccin care nu pot dormi pana nu stiu ca toata omenirea va ramane fara cipuri, infertilitate sau decimare.
Hai, ha,ha
Eusa8 [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 6:33
+1/7
As vrea să-i spui aceste aberații ale tale și virusologului Nr 1 al Franței Luc Montagnier descoperitorul virusului HIV, deținător al premiului Nobel în medicină care a spus NU vă vaccinați !
dubla masura
DegL [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 8:07
+3/5
Cum suna un celebru slogan progresist? My body, my choice?
Sunt bucuros.
asavreau [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 8:09
0/14
Proști sunt peste tot. Acum ,Franța, face o demonstrație de prostie. Și numai exprimarea lor//jos mâinile de pe imunitatea ......//arată că sunt la un nivel ridicat de prostie. Își apără ce nu au. Din păcate moartea lor nu va fi ușoară. Că așa-i COVID.
Planeta 9
Ovidiu M [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 8:17
+2/2
Chiar daca Reptilienii nu exista si nici Pamantul nu e plat, nu e ok sa pui ipotetica Planeta 9 pe aceeasi lista. Indiferent de ce or spune unii si altii despre aceasta planeta si ce s-ar afla pe ea, Planeta 9 exista o sansa sa existe. Vezi munca lui Konstantin Batygin de la Caltech. E drept ca in comunitatea stiintifica cei care cred in existenta acestei Planete 9 sunt o minoritate, dar argumentele lor au sens cand ii asculti si timpul va spune daca ea chiar exista sau va trebui sa cautam alte explicatii pentru "perturbatiile" din sistemul nostru solar pe care acum unii le atribuie Planetei 9.
au libertatea de imunizare in turma protestatara!
Antenistontel [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 8:41
+3/5
„Vor să ne forţeze să ne vaccinăm cu orice preţ. Nu, nu, nu”, a afirmat o participantă la protest, Nathalie Lebede, îngrijitoare la domiciliu, savanta de renume mondial pe facebuch!
comenteaza