1 € 1 USD 4,2188joi 23 sep 2021
Versiune
Mobile
Vaccinarea nu e oblgiatorie in UE
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 1:55
-1/9
Asa ca intrebarea e: sunt impotriva vaccinarii lor sau impotriva vaccinarii in general, adica "mai bine nu existau vaccinuri", ca este o diferenta.

Am observat ceva. Genul asta de persoane sunt impotriva avortului, deci sa nu existe, impotriva LGBT, deci sa nu existe, impotriva vaccinarii, deci sa nu existe, "cum adica sa nu crezi in religia X sau zeul Y", cred ca vedeti tiparul.

Cum sunt ceilalti: "hai sa fie si persoane care vor avort, dar care nu vor, insa sa fie optiune", "poate LGBT nu e ceva vazut normal de toti, dar e optiunea fiecaruia si dreptul sau ce face in propriul dormitor", "hai sa ne vaccinam ca sa nu fie boli, dar cien nu vrea, nu vrea", "cine vrea sa creada in relgiia aia sau ailalta sau zeul ala sau alalalt e treaba sa".

Sesizati diferenta?

In acelasi timp fix aia "impotriva a X" sunt cei care se plang ca ceilalti sunt "comunisti" prin instaurarea diverselor drepturi.

Sigur nu e o rupere de realitate pe undeva?

Doar intreb, nu dau cu parul. Tinand cont ca majoritatea religiilor se lauda cu toleranta, dretpuri, libertate, dragoste si intelegere, fix cei care merg pe mana religiei arata cea mai multa intoleranta, instigare la ura, segregare sociala si lipsa de intelegere, precum si prejudecata.

Dar atat avreme cat se spovedesc si sunt iertati, totul e in regula. Corect? Corect! Noi astia anti-biserica suntem de vina.

Apropo nu cumva preotii bisericii de pe atunci au complotat la rapirea si schingiuirea lui Iisus? Detalii, stiu. Tot in numele Religiei de pe atunci a fost si miscarea aia. Dar da, detalii.
"Idioti din ....
gigiN [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 6:42
0/6
....toate tarile,uniti-va!"
Deja nu mai e comunism versus capitalism
MTG [utilizator], Joi, 22 iulie 2021, 11:54
0/4
S-a ajuns la vaccin si contravaccin. Dezbina si cucereste-i. In timpul asta sforarii rad, se plimba cu rachetele, yachturile, fraierii se cearta...
comenteaza