Aparatele de aer condiționat din holul caselor de bilete din Gara de Nord au fost montate cu ambele unități în interior, potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale. Reprezentanții CFR au reacționat spunând că aparatele au fost demontate de către firma care le-a montat, iar instalarea unităților exterioare în afara clădirii se va face fără costuri suplimentare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inclusiv unitatea exterioară a aparatelor a fost montată în interior, în holul caselor de bilete din Gara de Nord.

Sucursala Regională CF București a reacționat miercuri printr-un comunicat de presă, potrivit Digi 24, spunând că instalațiile au fost demontate.

  • "Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete din Gara de Nord să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.
  • Menționăm faptul că personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare.
  • Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete.
  • Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă în cel mai scurt timp”.