1 € 1 USD 4,2188joi 23 sep 2021
Versiune
Mobile
Măreția democratiei americane
Setalcott [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 4:09
+5/9
Ati prins-o, mama ei de insurectionista!
"Asalt"
Luk [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 7:26
+5/9
Au condamnat-o pentru ca "a patruns in Capitoliu". "Insurectie", da. Ce jenant...
"atacarea Capitoliului"
Razvan_M [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 8:29
+6/10
Deci niste oameni care s-au plimbat prin Parlamentul American, la invitatia fortelor de ordine, "au atacat".

Prima persona care a fost condamnata a "recunoscut ca a intrat ilegal in sediul Congresului" si a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei.

Asadar peste 500 de membri ai Opozitiei sunt arestati de luni bune si "investigati" de catre politia politica (Geheime Staat Polizei) a regimului ilegitim Biden, instaurat in urma unor fraude electorale masive si fara precedent in istoria Statelor Unite. Daca acest lucru s-ar fi intamplat in Rusia putinista am fi citit o avalansa de articole despre "drepturile omului", "politie politica", "fraude electorale" etc. Asa, citim despre "insurectie", "atacarea Capitoliului" si alte trasnai. Ca o curiozitate, care sunt pagubele materiale in urma acestui "atac" si cine le-a produs? Caci sunt o multime de indivizi cu cagule stil Antifa si BLM care se pot vedea in filmuletele care nu au fost confiscate de catre ciracii regimului - spargand geamuri.

Asadar un climat de teroare a fost instaurat in America pentru ca niste oameni au spart niste geamuri, iar altii s-au plimbat prin sediul Parlamentului American la invitatia politiei? Cum era cu bancurile alea unde "un cetatean intra la Nixon in Biroul Oval, bate cu pumnul in masa si spune 'Domnul Nixon, nu-mi place cum conduceti America'"?
pacatoasa muierea
EXEs [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 10:11
+5/7
Mda. Si-a cerut scuze și a început să lucreze pentru a-și „revizui unele dintre opiniile ei”. A cazut in pacat ispitita de Thrumpf cel rau cu ideologia lui suprematist diavoleasca, bine ca a venit proaspat ingerul Baidenel sa ii salveze de cel rau si sa-i scoata din ispita. Sunt convins ca o sa i se aplice un brainwash bun cu clabuci cu citate din noile lor biblii CRT. Si asta e inca versiunea soft, pentru ca daca rezista si continua sa faca opozitie atunci pe pot aplica si tehnici hard gen Epstainutz.
Nu conteaza cate atacuri, incendii si molime au fost aplicate pe capul prostimii in ultimii ani, in clipa in care ataci biserica politrucilor, se traduce automat ca le-ai atacat religia si ideologia, le-ai atacat noul zeu autoritarist. Statul.
comenteaza