Bineînțeles că lucrurile nu stau așa în totalitate. Dar, Biserica Patriarhului Daniel vorbește despre introducerea educației sexuale în școli în acești termeni: "O materie deformatoare de firesc, o formă de manipulare, un atentat asupra inocenţei copiilor". Și merită un răspuns pe măsură. Cum se spune, într-un joc de copil, cine zice, ăla e. Ca măgarul din poveste. Și măgarul a murit și tu l-ai înlocuit. Ba a lui matale, Preafericite! deformează, manipulează și e atentat la inocența copiilor. Da, eu nu cred cu totul ce am scris în titlu, problema este că Daniel Preafericitul crede toate bazaconiile numite în comunicatul de presă.

Patriarhul DanielFoto: Hotnews

Pe Preafericitul nu l-a întrebat nimeni nimic. Nici nu i-a dat Dumnezeu semn să ne vorbească. Daniel se bagă în seamă. Dacă tot a lipsit la colectiv, să fie el prezent la problema sexului. Lui Daniel I-a sărit țandăra după ce-a râgâit după somon cu varză în această după amiază. Și trosc aruncă în România un comunicat.

Iată rezumat de Hotnews acest comunicat:

"Patriarhia Română reacționează virulent în scandalul pe tema educației sexuale în școli și susține că introducerea unei astfel de materii ar reprezenta "un atentat asupra inocenţei copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească şi marcându-i pentru întreaga viaţă". Biserica lansează un atac dur la adresa ONG-urilor care susțin necesitatea unei astfel de materii în programa școlară, spunând că "niciunul dintre vehemenţii apostoli ai sexualizării vieţii copiilor de la vârste cât mai fragede, inclusiv prin propagarea în şcoli a aberantei, toxicei «ideologii de gen», nu pare interesat de remedierea acestor cauze reale ale începutului precoce al unei vieţi sexuale dezordonate cu consecinţe dramatice pentru copii şi adolescenţi, ci doar de introducerea cu orice preţ în şcoli, chiar fără acordul părinţilor, a unei materii dovedit ideologiza(n)te, deci deformatoare de firesc şi de realitate".

S-o dăm pe față. Educația religioasă este aceeași cu cea sexuală. Intră în pachetul celor 15-16 ani de acasă. Ba, dacă stăm să privim că suntem în 2021, să dăm religia în surdină, că de sex avem nevoie zi și noapte, copil, tânăr și bătrân. Ne naștem cu sexul și avem nevoie de ghid de întrebuințare. Cu religia nu ne naștem. O iubim o dată ce-n viață ne permite un dialog cu cele neștiute, nevăzute.

Religia e, o spun, o minune! Și trebuie pătrunsă în toate tainele ei pentru a o respinge, eventual. Și aici religia și sexul se apropie. Și sexul e o minune. Să fii analfabet cu sexul e aiurea.

Religia și sexul în lipsă omoară fundamentele noastre umane.

Nici în religie, nici în sex nu-i totul clar. Religia și sexul nu-s aparate care merg perfect mereu. Nu merg. Dumnezeu nu privește mereu spre om ca să-l rezolve. Eh, nici sexul nu pătrunde problemele omenești întotdeauna.

Părintele face o mare prostie să nu-și lase copilul la educație religioasă și la educație sexuală. dar îi este teamă de netrebnici profi de religie. Încruntați, cu sufletul păcătos recită niște aiureli din lumi apuse. Dau cu blesteme pe copil. Satan te mănâncăm spun manualele, dacă nu faci ce spunem noi preoții. Părintele copilului de asta se teme, de oamenii înguști la minte ai BOR. Biserica Ortodoxă Română a lui Daniel Preafericitul este de aceea cu orele de religie "un atentat asupra inocenţei copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească şi marcându-i pentru întreaga viaţă"

Dar ce-i cu educația asta sexuală? Ea trebuie să penetreze de tinere mințile copiilor. Ori aici avem o realitate clară. Oricât ar flutura interziceri senatori, deputați, bisericoși, ideologi, bicisnici copiii noștri află totul pe internet. Și află direct în laturile formidabile ale sexului. Pe net sexul este senzaționalist. Pe net sexul vinde. Doar nu credem că în lumea vizualizărilor și popularității careva e blând cu bieții copii. Nu există deci un mediator al sexului. Un educator pe înțelesul copilului, pe nivelul lui de înțelegere. Părintele e bâtă. Preotul scuipă sexul ca pe dracu'. Cine atunci să intervină în viitorul anxios al copilului? Nimeni. Vidul! Rămânem la aceleași obsesii: centimetrul contează, fata rămâne gravidă din sex oral, oralul, analul sunt perversiuni.

Latimea conteaza mai mult decat lungimea Majoritatea femeilor practica masturbarea Marimea penisului este legata de lungimea degetelor Filmele pentru adulti sporesc placerea In timpul orgasmului femeile nu gandesc Femeile Simularea orgasmul Vina este a hormonilor. Damblaua este a politicienilor înfricoșați de BOR, ETCCCCCC

Patriarhule Daniel, Doamne iartă-mă! ce-am ajuns să spun din cauza la îngustimea gândirii lui dumneavoastră.