1 € 1 USD 4,1340luni 21 iun 2021
Versiune
Mobile
Viktor Orban
unu_de_aiurea [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 0:02
+16/28
Aveam o parere proasta despre Viktor Orban dar dupa articolul asta critic parca nu mai e Viktor chiar asa de rau si de naspa cum credeam...
Alegeri
utilizator1 [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 0:37
-9/19
Mai bine ar interzice promovarea dictaturii și a totalitarismului.
Si cu ce-i deranjeaza pe LGBT-isti?
O_Tannenbaum [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 2:45
+13/21
Ei isi pot folosi in continuare tehnicile erotice atit de indragite.Doar ca nu le mai pot lauda. Sigur, e trist ca mase imense de oameni se vor balaci in continuare in ignoranta si le va fi barat accesul la cele mai noi cuceriri ale tehnologiilor erotice, dar specia umana nu va disparea.Fiindca tehnicile traditionale de impreunare, chiar demodate, si-au dovedit ,totusi, viabilitatea, de'a lungul mileniilor.
Sexualitati...
Dalla [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 3:45
+11/19
Total de acord. Propaganda, recrutarea si prozelitismul sexuale de orice tip trebuie interzise prin lege. La urma urmei, orice minoritate sau majoritate sexuala are pretentia ca reprezinta o normalitate, nu? Si atunci, de ce ar mai avea nevoie de promovare? Ne trebuie cumva reclame si propaganda pt apusurile de soare sau pt zilele saptamanii? Ne trebuie un partid al cutremurelor de pamant sau al anilor bisecti?
Toata cinstea
Setalcott [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 4:12
+2/10
Un cadou foarte potrivit de pride month.
ehhh...
Ismail Paine de circ [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 7:16
-3/7
.. ai scos si tu capul putin din bula ta, creata de propaganda woke massmedia si ai observat si alte orizonturi. nu e rau.
asa e...
Ismail Paine de circ [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 7:18
-6/8
.. mai ales ca minorii rup site-urile de p0rn.
Aici te greșești...
Geirge [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 8:47
+3/9
Umanitatea s-a perpetuat de-a lungul mileniilor, anume datorită faptului că homosexualii au fost izolați, prin repulsie naturală, prin interzicerea legăturilor homosexualile în cărțile sfinte, prin lege etc.
În mod eronat se consideră că propaganda homosexualii nu este periculoasă pentru că homosexualitatealor vine chipurile de la naștere, ceia ce nimeni nu a putut demonstra până acum. Fapt este că sexualitatea omului este dinamică, adică pe parcursul vieții se poate schimba, vedeți cazurile de sex change regret. Propaganda homosexualității atrage tinerii, îi seduce la încercarea sexul cu persoane de același sex, iar tinerii, dacă nu au avut relații sexuale normale devin homosexuali. Aici este linia frontului între partizanii homosexualității și opozanții lor: Lupta pentru viețile celor tineri. Pentru că da, homosexualitatea nu este un dar divin, cum se încercă a fi prezentată, ci aduce cu sine multă suferință și probleme celor care cad în brațele ei ademenitoare.
Stai slab cu perspicacitatea...
O_Tannenbaum [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 9:42
+2/4
Daca ai perceput textul meu in alta cheie decit cea ironica. Toata pledoaria ta si-ar fi avut rostul in fata unui adept al promovarii LGBT-ismului.

Unde-i adeptul?
Hm
RaduMischie [utilizator], Vineri, 11 iunie 2021, 15:08
0/4
La prima vedere te uiti si zici "Bah, ce retrograd e Orban asta. Dictator. Cum sa interzici tu libertatea de exprimare si sa oprimi comunitatea gay?". Mai rau, nu vrea imigranti.
Si apoi, auzi ca in UE incepe sa nu mai fie corect sa spui "mama si tata" ci "parinte 1 si parinte 2".
Te uiti peste ocean si in UK si auzi de "cancel culture" si "woke" si alte prostii.
Te uiti in Suedia si vezi cresterea crimelor (datorita imigrantilor, dar asta nu se spune).
Si atunci incepi sa te gandesti daca Orban, asa dictator cum e, nu e totusi normal la cap, fata de toti occidentalii astia din ce in ce mai batuti in cap
comenteaza