1 € 1 USD 4,1823sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
Daca
mitg [utilizator], Sâmbătă, 15 mai 2021, 22:34
+36/56
Au bombardat strict combatanti dovediti, metoda mi se pare chiar rezonabila pentru a separa graul de neghina.
Asa
Akylas [utilizator], Sâmbătă, 15 mai 2021, 23:03
+32/50
Exact cum scrii, si au mai si informat cu o ora inainte, ca sa poata fii evacuati oamenii din cladire.... Nu cred sa mai actioneze asa o alta armata in lume.
Iar daca presa nu vrea sa ajunga in situatii din astea, atunci sa faca bine si sa nu permita teroristilor sa se foloseasca de birourile ei in scop de razboi...
La acuzatii sunt primii, de zis e usor, orice....
Nu se poate!
Amerlocu [utilizator], Sâmbătă, 15 mai 2021, 23:05
+30/56
Eroicii „luptători” Hamas se ascund ca sobolanii prin subsoluri în loc să se lupte până la moarte cu invadatorii? Bag seama că asta e ultima descoperire în materie de eroism arab...

În mod normal eroicii „luptători arabi” se ascund între civili mai ales copii femei și bătrâni în speranța că cât mai mulți arabi necombatanți să fie uciși și atunci să poată țipa că inamicul ucide intenționat copiiii. Au fost de altfel cazuri în care și-au omorât ei înșiși copii și fmei arabe prezentându-i ca victime ale „agresiunii”. Cum figura a fost dată în gât relativ ușor au lăsat-o mai moale.

În orice caz dacă israelienii au reușit să-i trompeze pe hamași să se bage în tunerlurile de unde au fost expediați direct la profet & fecioarele promise e o chestie foarte bună și inspirată ce ar trebui lăudată. După câte știu eu Hamas e categorizată ca organizație teroristă atât de UE cât și de SUA. Ce om normal e deranjat de lichidarea teroriștilor?!
sa intelegem
martel55 [utilizator], Sâmbătă, 15 mai 2021, 23:39
+17/35
ca presa corecta politic e numultumita ca liderii israelinei chiar isi apara propirul popor si fac totul pentru asta, spre deosebiure de liderii europnei care usnt ninste tradatori, au umplut europa de @intelectuali@ din Orientul Mijlociu si Naghreb, mari specialisti in substante explozive, respectiv conducerea cmaiaonelor?
De rermarcat NUANTA...
Joseph18 [utilizator], Sâmbătă, 15 mai 2021, 23:39
+25/35
1 - Lumea este ingrijorata deoarece:

"...Declarația evazivă de vineri noaptea, menită să INDUCA în EROARE PRESA, este un nou episod dintr-o relație complicată..."etc

2 - Deci, ceva NOU, caci pana acum NUMAI Presa avea dreptul sa INDUCA in EROARE publicul amator de stiri.

3 - La urma urmei, daca a fost o pacaleala ca de 1 Aprilie,a fost o farsa care a salvat multe vieti.

Insa sa vedem cum vor reactiona Twitter si Facebook ca astea sunt agentii serioase, nu se joaca...!
Niste pacalici
Cataleya [utilizator], Duminică, 16 mai 2021, 1:58
+12/16
Jurnlistii s-au cam facut de cacao, iar acum nu mai stiu cum sa o scalde.
AP știa de la Hamas ca știrea invaziei e falsa!
Rower [utilizator], Duminică, 16 mai 2021, 4:30
+1/15
Tunelurile săpate de Hamas tocmai pentru asta sunt construite, pentru ca trupele mișcării sa se poată deplasa ușor sub bombardamente intense.

Pe de alta parte, AP (vezi citatul) zice ca nu a transmis știrea invaziei israeliene deoarece știa ca este falsa bazat, printre altele. pe relatări din teren, adică pe cele ale Hamas, ca el era la fata locului în Gaza.

In al treilea rând, de unde știe Israelul câți militanți a omorât? Au fost în Gaza sa-i numere, au inspectat tunelele sa vadă ce pagube au produs bombardamentele?!

Citat:
"Associated Press, bazându-se pe propriile analize ale declarațiilor emise de armata israeliană, pe convorbirile telefonice cu oficiali militari și pe relatările din teren din Gaza, a concluzionat că nu e vorba despre nicio invazie terestră și nu a difuzat știrea ca atare."
presa?
atc [utilizator], Duminică, 16 mai 2021, 8:20
+8/16
interesant ca presa nu s-a lasat "pacalita" la anuntul Hamas de incepere a tirului cu rachete impotriva oraselor israeliene. Sau...ala nici n-a existat? Evident, pentru a proteja presa!
comenteaza