1 € 1 USD 4,2188joi 23 sep 2021
Versiune
Mobile
chiar averm voie?
martel55 [utilizator], Duminică, 9 mai 2021, 20:03
0/0
daca vrem altceva decat oimigariue non euroepeana, trai in grupuri in loc d ecupluri, pastrarea proprietati in loc de cedarea ei catre stat c ain comunism, libertatea de a decide ce tratemente medicale acceptam si ce nu vom avea voie sa spunem?sau vom fi amenintati cu socaterea in afara legii asa cum ameninta useristii cel ptuin 10% din electorat?
Hahaha, "viitorul Europei"
newlook [utilizator], Duminică, 9 mai 2021, 20:20
+1/3
"...Conferinţa privind Viitorul Europei, care va dura cel puţin un an..."
===================

(Poate ca in anul asta, ioropienii invata sa faca macar masti de unica folosinta.)

In orice caz suna bine, un an de dineuri, "cine de lucru", "mic-dejunuri de lucru", "pranzuri de lucru", "cocteiluri de lucru", conferinte cu "cine sociale", "pranzuri brainstorming", alte "cine de lucru"...

Iar peste alti cativa ani, un alt "___exit", la fel de surprinzator ca Brexit.
Uite aici idei
O_Tannenbaum [utilizator], Duminică, 9 mai 2021, 20:32
0/0
1. Desfiintarea totala a oricarei forme de prescriere a infractiunilor
2. Repunerea reala in practica a referendumului ca forma de exprimare a vointei popoarelor
3. Acordarea statelor membre a dreptului de a ignora o directiva europeana atunci cind contravine intereselor nationale
4. Restringerea la minimum a "drepturilor omului " pentru infractori
5. In cazul infractiunilor soldate cu viol, grava vatamare corporala sau moartea unei persoane, acordarea victimei - sau familiei victimei - a dreptului de a decide o parte din pedeapsa aplicata agresorului si care urmeaza a se executa in totalitate.

Punem pariu ca din toate astea nu vor face nimic?
Dar viitorul Romaniei ?
Radu I [utilizator], Duminică, 9 mai 2021, 20:35
-1/5
Cum poti vorbi de jncrederea romanilor in UE cand Romania este catalogata ca o tara de mana a doua.
Dupa nenumarate promisiuni, nici astazi Romania nu este o tara cu drepturi depline a UE. S-au facut degeaba investitii pentru a fi primiti in Schengen, pentru ridicarea MCV- ului. Romania nu a fost ajutata sa poata accesa fondurile europene ce i se cuveneau, din cauza unei clase politice incompetente si umile.Tara a ajuns o destinatie a deseurilor UE de toate tipurile, cu o industrie distrusa, o tara de consum cu mana de lucru ieftina si umilita .Parlamentarii romani UE si unii politicieni nu vad aceste lucruri si bat apa in piua cu viitorul Europei.
Europa unita
Harald2 [utilizator], Duminică, 9 mai 2021, 20:45
+1/3
aduce multe beneficii tuturor cetatenilor ei. Nimeni nu le poate contesta (au facut-o britanicii si acum isi dau seama de eroare).

Dar trebuie sa aiba grija in ce masura imprumuta absurditatile pe care le vedem peste ocean (inventiile legate de noul gen, discriminarea pozitiva a minoritatilor sexuale etc). In primul rand pentru ca sunt niste anormalitati sociale. Si in al doilea rand pentru ca reprezinta o slabiciune pe care vecinii de la est nu o vor lasa neexploatata.
comenteaza