1 € 1 USD 4,1843sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
nivel boss
iondelaafumati [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:30
+4/6
nu a aplaudat cu energie !
Doar ca nu e doar de la antrenor
mr_mojo [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:36
+3/7
Ce să facă el in timpul meciului când sunt probleme mentale? Ce poate să o învețe la nivel mental după 10 ani pe marile arene?
Să nu arunce racheta? Să stea concentrată la fiecare minge? Să rupă ritmul adversarei? Să nu se grăbească? Să nu se lovească cu pumnii în pulpă?
Da, ar putea dar se consideră știute.
Simonette, lasa textele cu "Asa am simtit"
Susufler0 [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 11:35
+7/7
ca nu tine !

Pe Dobre l-ai dat afara dupa ce ai castigat Wimbledonul, pt ca desi nu a avut niciun merit la castigarea lui (habar nu are el ce inseamna iarba), urma sa il platesti la un nivel superior, ca de... asta inseamna performanta !

L-ai adus pe Artemon care reusises-o duca pe Begu de pe la locul 30 pe la 80 incolo si rezultatele nu au venit, asa ca nu se justifica salariul (care oricum era mai mare ca al lui Dobre) !

Mai bine recunoaste ca tipul ala din loja care seamana cu nea Stere de parc-ar fi frati, ala cu nume de fosta intreprindere socialista privatizata dupa 89 si revitalizata in 2004, IIRUC parca ii zice a preluat fraiele si dicteaza cine vine, cine ramane si pe ce bani.

PS. Parca vad ca daca mai pica Simo vreo doua locuri e in pericol si postul de principal !
Halep
Dalla [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 12:56
-2/4
Cateva intrebari pt d-ra Simona Halep, la crepuscul de cariera.
1. A meritat sa sari participarea in 2016 la Olimpiada de la Rio ca sa participi la un turneu de cinci zerouri la Cincinatti? Si, apropo, acum la Tokio vrei sa duci drapelul delegatiei?! Pe bune?
2. Dar participarile la Fed Cup din ultimii ani? A meritat sa le sari, ca sa mai ciugulesti ceva de pe la alte turnee?
3. Considerand cele de mai sus, cum te-ai simtit cand Firea te-a prezentat pe Arena Nationala drept o eroina a Romaniei, care joaca tenis pt Patrie? Si de ce ai acceptat sa participi la acea susanea de propaganda politica, la urma urmei? Nu ti-a fost un pic rusine acolo de familia ta, de prietenii tai, de adevaratii eroi nestiuti ai Romaniei? Crezi ca ai fi fost invitata acolo si daca premiile tale ar fi fost ca in gimnastica, de exemplu?
4. Cum califici ametitoarele castiguri in bani din tenis? Meritate, pentru ce muncesti, in comparatie cu alte meserii sau alte sporturi? Justificatoare, pt faima ta de jucatoare cu racheta, fara prea multa scoala? Corecte, raportat la sacrificiile personale? Crezi ca ele iti pot conferi dreptul, in viitor, sa te pronunti in public si pe alte teme - politica, de exemplu?
5. De ce iti schimbi antrenorii si membrii staff-ului ca pe sosete? Si de ce ii tratezi pe unii dintre ei ca pe niste slugi, admonestandu-i in timpul jocului ca nu te incurajeaza mai vocal?
6. De ce o imiti jalnic pe Sharapova, nemesisul tau, cand icnesti la fiecare atingere de minge ca la sectia de Obstetrica-Ginecologie de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta? Nu-ti dai seama ca suna ingrozitor, este contra-productiv si iti inghite toata energia? Sau ca sperii copiii care ar vrea sa se apuce de tenis?
7. Ai putea sa le vorbesti acelor copii despre frumusetea pura a tenisului, care nu are de-a face cu banii ci doar cu placerea de a juca?
@Dalla sper ca nu te-ai luat in serios
Susufler0 [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 14:51
+1/1
cand ai pus intrebarile astea !

Daca insa te-ai luat in serios atunci este jale si vezi ca te asteapta G4 la rubrica lor de profil ! Mult succes !

PS. Acum lasand la o parte intepaturile amicale am si eu o intrebare pt tine : Nu-iasa ca nu i-ai adresat Simonettei aceste intrebari pe conturile ei de fb, twitter sau care or fi ele ?

PPS. O zi buna-ti doresc !
Ba da, Susufler0,
Dalla [utilizator], Sâmbătă, 8 mai 2021, 13:56
0/0
am vorbit serios. Sunt intrebari care mi-au incoltit in ultimii ani, si cred ca nu numai mie... Unele dintre ele sunt retorice si telefonate, altele doar malitioase, dar toate sunt sincere si pricinuite de micile mele enervari de spectator de sport in fata unor nedreptati, orgolii si incorectitudini comise de mult prea rasfatata milionara S. Halep (si sfatuitorii ei din familie, probabil) in relatia cu publicul ei, cu staff-ul ei si cu tenisul in general.
Tot ce am spus se poate verifica usor, cu internet si buna-credinta.
Nu, nu i-am scris intrebarile d-rei Halep pe conturile ei, nu cred ca ar fi ajutat la ceva. Am folosit o formula de adresare retorica, sperand poate ca va afla si ea ca macar un spectator de tenis se poate gandi la lucrurile astea. Am contat mai mult pe eventuale raspusuri din partea publicului ei, care vede totul de la distanta.
Apropo, mersi de raspuns.
PS. Nu visez la o cautionare G4 Media, dar uneori ii citesc cu placere.
comenteaza