1 € 1 USD 4,1823sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
brinkmanship ca mod de a face politica
Razvan_M [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:00
-5/27
... este o strategie testata de zeci de ani in State, de catre progresist-socialistii americani. Chiar functioneaza: duce la impartirea populatiei in tabere care se cearta ca chiorii, permitand liderilor adevarati sa conduca linistiti. S-a dovedit stiintific ca a porni orice discutie cu certuri publice ajuta majoritatea populatiei sa aiba o viata mai buna.
Exact cum a promis ND
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:24
+1/39
Vor discuta strict de(spre) buget in negocieri. Deci sa-si ia gandul USR de la reformarea spitalelor ce apartin de Primarie. Tot omul lui Sarmea va ramane administratorul lor general. ND nu pare sa se grabeasca sa-l dea jos. Si nici de delegarea semnaturii nu s-a discutat.

Incep sa ma intreb daca ND se simte dator PNLului pentru ca a castigat primaria, daca se razbuna acum pe USR sau ambele.

Nu zic ca ND nu face nimic. Zic doar ca tactica PNL e geniala. Blocheaza toate initiativele USR si la Guvern si la Primarie, apoi la final de mandat PNL vor zice "uite, votati-ne pe noi ca USR nu a facut nimic". E genial. Desigur e tactica copiata de la PSD. Si asta spune multe. E parca si o rima, nu? Ceva cu "pesede, penele, aceeasi... ?" Care era continuarea?
gata?
cucuveauamov [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:30
-8/24
si-au impartit spitalele (id est cascavalul)?
interesant
liviu_ [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:44
+2/26
deci USR avea dreptate...

deci bugetul chiar era supraestimat si pnl au mancat.... miere cand i-au criticat...

concluzia, pentru a 100 oara: USL traieste!!!
tare imi e ca ND o sa fie o MARE dezamagire... de fapt ce dracu vb.... s-a dat independent si apoi a sarit repede la cascavalu pnl... si acum le face jocul... cu alte cuvinte deja m-a dezamagit! nu putea sa mai astepte fratica 6 luni?! da nuuuuu a trebuit pnl sa se laude ca-l are pe ND... la cum merg lucrurile in 4 ani asta o sa fie motiv de critica , nu de lauda...

sper sincer sa ma insel pt ca un primar bun ne ajuta, unu pe care puteem doar sa-l injuram nu prea...
ce vremuri au apus
Martinezu [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:52
+9/23
Iti amintesti de vremurile in care totul se defasura ca la carte? Nici o discutie despre buget nu transpira si ce bine era...sub Firea sau Oprescu.
De fapt intotdeauna in PSD a fost liniste si miere. Nu tu certuri, nu scandaluri oameni organizati, fiecare la postul lui cu misiunea sa. Si iata orasul. O ruina. Chiar si in locurile care au primit investitii si s-a mai facut cate ceva. Ba chiar pe unde s-a facut arata si mai jalnic. de exemplu centrul Unirea.
O lectie buna pentru ND
Metec [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 12:31
-2/8
Domnul primar general trebuie sa invete sa coabiteze cu USR PLUS, pentru ca PNL nu are majoritate in CGMB, ci este al treilea partid ca reprezentare.
Fara sustinerea USR PLUS nu era primar general, cu toata sustinerea PNL.
Iar dreptul de semnatura trebuie sa-l delege, pentru ca este o coalitie si nu un singur partid la putere. El s-a declarat PNL-ist, deci trebuie sa imparta puterea cu partenerul de coalitie. Asa merg lucrurile, in politica.
Ratiune, nu isterie.
Dihamante
Rolly [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 13:17
-1/11
Inițiativele USR de la Guvern...

Și iar mă gândesc la diamantul Văicărescu, cu inițiateivele lui care au salvat vieți în valul 3 al pandemiei....


Norocul că flacăra revoluiției lui Văicărescu nu s-a stins; este acum la Năsui. Alt dihamant al USR
Coruptia nu mai ucide la Sector 5 Piedone
xolv [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 14:30
-2/4
cu niste bani la crese se rezolva....
E exact pe dos
O_Tannenbaum [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 16:41
+4/6
Fara Nicusor Dan USR nu era partid parlamentar si nu era partid deloc. Iar la primarie bucurestenii l-au votat pe Nicusor Dan fiindca era mai bun decit Firea, nu fiindca-l recomanda faima USR-ului. Care faima? Aia pe care le-a adus-o Nicusor Dan bagindu-i in Parlament? Sa pastram proportiile si sa ne cunoastem lungul nasului.
comenteaza