1 € 1 USD sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 5 mai 2021, 21:09
+1/1
intrebare
..13 [utilizator], Joi, 6 mai 2021, 5:25
+1/1
sunt dispusi profesorii sa suporte o evaluare a cantitatii si a calitatii cunostiintelor acumulate prin predarea la distanta efectuata in aceasta perioada de pandemie?

Si aici am in vedere evaluare in clasa, face to face, cu masca pe fata , daca nu se poate altfel- test la nivel national - care sa cuprinda un gen de teza unica, pentru toate clasele I-XII, separat pentru fiecare dintre urmatoarele materii:
- limba romana,
- matematica,
- fizica,
- chimie,
- limba straina (engleza, spaniola sau franceza)
si ultima materie cu voia dvs. sport - proba de alergare (50 m si 400 m).

As vrea sa stiu si cred ca merita sa stim de unde plecam cu acesti tineri dupa perioada de predare online cand si unii si altii au sperat ca nu se vede din spatele ecranelor.

profesorii stiu ca nu se poate pleca in actiuni de remediere fara sa nu ai o situatie clara a momentului.

Mult succes
probabil ca da
martel55 [utilizator], Joi, 6 mai 2021, 8:47
+1/1
dar ce punem in loc?ca dupa un an de pandemie ministerul educatiei nu a fost in satre sa vina cu nici o solutie alternativa cre sa asigure un echilibru intre nevoia de educatie si protectia impotriba infectariii....ba mai ult actualul ministru a renuntat si la ce a incercat anteriorul, revenind compet la situatia de dinainte de pande3mie, cu clase aglomerate si scoli in 3 schimburi, cale sigura spre focare in socli , cum au si fost de altfel dupa deschiderea din februarie....asa ca tema nu ar trebui sa fie daca lumea s-a saturat sau nu de scoala online, ci ar trbeui luat la itrebari ministrul ce solutii a propus pentru a permite desfasurarea orelor cum inimie conditii de siguranta...situatia de acum , cu toti elevii in clasa e o gluma proasta, nici el nu crede prostia pe car eo mesteca pe la televiziuni ca in socli se respecta regulile....atata timp cat autoritatile tot spun ca trebuie pastrata distantarea, renuntarea ei in scoala are singur motiv incompetenta ministrului in a gasi solutii , si nicidecum motive medicale
mânării
Ilenuca1 [anonim], Joi, 6 mai 2021, 9:30
+1/1
Statisticile privind incidenta COVID 19 ale judetului meu pleaca in ultimele doua saptamani de la un numar de 3 ori mai mic de testari, duc\ndu-ne, vezi doamne, spre "jude' verde". Ce relevanta au procentele de incidența procentuale si ce consecinte masurile de relaxare luate inn baza lor, daca se bazeaza pe minciuna? Cine răspunde?
Unii Da, altii Nu
CetateanulRoman [utilizator], Joi, 6 mai 2021, 10:28
0/2
Cei care s-au saturat se satura la fel de repede de orice fel de invatat, se bucura de sansa de "socializare"
Cei care nu s-au saturat au invatatt foarte bine de acasa si am exemplul a doi profesori care au reusit performante exemplare!
Toate "calculele" sint alterate; se amesteca rezultate fals bune (din motive de testate foarte scazuta in timpul sarbatorilor) in calculul pe 14 zile; rata de pozitivare nu s-a redus substantial.
Odata cu pornirea scolii in februarie au explodat nr de cazuri cu tulpini noi cu activitate crescuta la tineri si copii - si care lasa sechele pe termen lung chiar si la formele usoare.
In afara de bilbiiala cu "conditiile" din clase nimeni nu spune nimic despre DEPLASAREA elevilor catre si de la scoala. Aglomeratie in mijloacele de transport in comun. Noroc ca au deschis si terasele, cele de pe linga licee vor recupera rapid pierderile.
Nimeni nu a pus la punct un sistem performant sau macar imbunatatit de educatie on-line. Fiindca acolo e mai usor de evaluat calitatea profesorilor habarnisti care tin blocate catedre sine die. In definitiv ministerul invatamintului are ca scop primordial asigurarea locurilor de munca pt cei din cadrul fsli. Tot asa cum ministerul sanatatii are drept scop asigurarea locurilor de munca pt cei din sanitas, s.a.m.d.
See face performanta on-line pt cine e interesat. Se face examinare la singe on-line si univarsitatile straine si-au selectat studentii prin examinare on-line - cele cu "numerus fixus" au impus conditii ffff stricte dar care au dat rezultate foarte bune.
Ministrul asta ar fi trebuit sa dispara demult, e ciudat cum de il tin in brate atita
Nu
George21 [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 16:01
+1/1
Daca ar fi fost facuta cu cap ar fi fost folositoare insa profesorii in special au nevoie de un training.Cat despre copii defavorizati ei au nevoie de scoala fizica si mai mult de atat au nevoie de sprijin material si moral.
Copii ar trebui incurajati sa ia pauze intre ore de la ecran sa relaxeze ochii,sa consume apa.
Iar despre programa mizerabila si despre numarul urias de ore ar trebui
comenteaza