1 € 1 USD 4,0823duminică 16 mai 2021
Versiune
Mobile
Så reînceapå råspândirea COVID
xolv [utilizator], Luni, 3 mai 2021, 13:57
-2/18
de la scoala in fiecare caså, loc de muncå, apoi la bunici!
e clar
martel55 [utilizator], Luni, 3 mai 2021, 15:27
-1/9
aia de la insp s-au opus cat au putut testarii in general, acums e opun si testarii elevilor cu tedste non invazive, parca socpul lor nu ar fi contorlul pandmeiei ci din contra, extinderea ei...argumentul e penibil, ca nu pot fi luate in calcul la ratele de infectare...nici nu trebuie, doar tot ei zic ca un astfel de test pozitiv va fi duv blat de testare natigen si /su PCR, le pot lua bine merci in calcul pe acelea...dar "specialistii"de la INSP nu vor noicicum s ainteleaga ca e nevoie de testare preventiva, un reactiva, si asta s-ar urmari cu aceste teste...daca aveam intr-adevar niste specialisti la INSP, care ar fi urmarit detectarea precoce a celor infectati, mai ales asimptomatici, si limitarea rapsandirii virusului, am fi avut o testarea seriaosa cu toata gama de teste existente...insa scopul lor nu pare deloc sa fi fost asta, ci doar limitarea cu orice pret a testarii ca sa iasa bine cifrele pentru guvern....in conditiile astea, peste vreo luna de la inceperea scolii , mai ales ca nu se mai respecta nici o masura de preventie in scoli, iar vor urca semnificativ numarul de cazuri
Educatia in deriva
lasa [utilizator], Luni, 3 mai 2021, 17:05
-1/15
Vorbesc din experienta: copiii sunt veriga cea mai cea activa de raspindire a virusului. Copiii fac forme asimptomatice si aduc virusul acasa si imprastie tuturor celor fragili.
Evident ca nu copiii sunt de vina , ci adultii, aici merita o mentiune special dl ministru, care a o pozitie opaca, de asimilat cu pozitia de politruc din regimul ceausist, in care ministrul doar executa, nu gandea.
Nu au nicio sansa sa termine anul in format fizic, decat daca nu se mai raporteaza cazurile reale.
Si,oricum, tara te vrea prost si credul, cu accente nationaliste si, cu un bonus, de mahalagism si iz de peluza aburita de alcool si primivitimism.
Există vaccin la liber
ManeTekelFares [utilizator], Luni, 3 mai 2021, 21:09
+10/16
Poate mai încetăm cu chestia asta vomitiva cu bunicii pe care ii infectează copiii. Bunicii să meargă la vaccinare, că e vaccin disponibil peste tot. Îngropăm copiii pentru niste oameni care stau și ascultă rahatul de la Antena 3.
Bunicii au fost vaccinati boss
Mihai_S [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 8:24
+2/6
Si cine nu e vaccinat sau cel putin pe o lista de asteptare sa isi astepte necazul linistit !
Intr-adevar , copiii sunt un vehicul pt virus
Mihai_S [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 8:30
+4/8
Dar , oare , inainte sa aruncam cu acuze in stanga si-n dreapta n-ar trebui totusi apreciata munca celor care ne conduc?! De ce zic asta? Pentru ca bunicii si cei cu boli cronice au avut prioritate la vaccinare , iar ministerul educatiei a creat special vacanta de primavara cu durata de o luna tocmai sa se suprapuna cu imunizarea vulnerabilior. Aha, ca au mai ramas pe dinafara o gramada de manipulati nevaccinati este alta poveste. Sper ca lumea sa inteleaga bine lucrurile si sa isi dea seama ca daca paesc ceva de acum inainte e doar responsabilitatea lor, nu a Statului nu a medicilor ci doar a lor, pentru ca exista deja vaccin la liber.
comenteaza