1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021
Versiune
Mobile
!
tudorr [utilizator], Miercuri, 7 aprilie 2021, 21:48
+2/4
Fiecare tara cu cocalarii ei...
Nu e chair asa
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 7 aprilie 2021, 22:54
+3/3
Este inca unul care a cazut victima averii si faimei si crede ca poate face orice fara repercursiuni. Nici la capitolul matrimoniale nu a sclipit.

Lasand asta la o parte, inteleg cum politia merge pe "nevinovat pana la proba contrarie", dar parca prea incearca sa ii gaseasca scuze. Aia cu apasatul pedalei de acceleratie in loc de frana e scuza de copil mic.

"Anchetatorii nu au verificat telefonul lui Tiger Woods și nici nu i-au analizat probele de sânge, din cauza „lipsei de dovezi ale oricărei afectări a abilităților sau a intoxicației”. Aici e mai ciduat. Inteleg ca probele de sange sunt mai invazive si au nevoie de mandat, dar un etilotest, nu cred. Sau poate i-au facut si d-aia au renuntat. Nu e clar.

Sincer daca era beat era o treaba, pentru ca macar argumentai ca e scuza prostului, dar sa fie treaz si rational (mai mult sau mai putin) si sa faca asta, e maxim deja...

D-aia ma bucur cu ce am. Nu-mi trebuie vila cu 3 etaje, porsche, ferrari si curte cu piscina. De ce? Sunt eu acum obiectiv, dar daca as avea toate astea nu garantez ca nu as cadea si eu prada si m-as astepta ca regulile sa nu mi se aplice.

Cel mai bine e sa ai o viata simpla si sa fii tu implinit. Restul sunt pentru cine vrea risc. Eu unul prefer sa dorm linistit noaptea.
comenteaza