1 € 1 USD 4,1180joi 15 apr 2021
Versiune
Mobile
da?ciudat
Mistrelutz [utilizator], Luni, 8 februarie 2021, 22:43
+2/2
programa este EXACT aceasi, si felul in care predau profesorii este exact acelasi . Adica ei vorbesc,repede,copiii scriu dupa dictare,cateva exercitii,apoi intrebari si gata.
Ce sa mai vorbim
TheFreeOne [utilizator], Luni, 8 februarie 2021, 22:49
+3/3
despre a fi ministru...
un ipocirit
martel55 [utilizator], Marţi, 9 februarie 2021, 0:52
+1/1
de la rsicul nu poate fi eliminat complet la noi nu afcem nimic sa il elimnam e totusi cale lunga...nu ii reposeaza nimeni ca nu elimina compelt riscul, cic a nu face nimic (si de 1 an de zile nu s-a facut nimic) pentur a reduce la minim posibil acest risc....s-au cheltuit insa sume considerabiel cu rezultate zero in final, de la masti neocnforme la peretide pepsiglas considerati acum intuili...afaceri rapide de unde se putea lua rapid parandaratul, in schimb nu s-a facut absolut nimic pentru masuri reale de reducere a riscului, care rezida in primul rand din aglomeratia din clase, salile mici pentur numarul de copii, banci prea apropiate...cand aparatorul asta de plagiatori vine si spune senin ca nu poate schinba ceva in 3 zile, ar trbeui sa i se remainteasca prompt ca sunt la guvernare de mai bine de un an, timp suficient ca acum sa incepem sa vedem primele lucrari concrete de cosntructie noi cladiri spre exemplu
De ce sa ne inselam?
Atoatestiutorul [utilizator], Marţi, 9 februarie 2021, 10:47
0/0
S-a stabilit un trend cu acest online si lumea e nemaipomenit de fericita cu el? Sau cum? Si mai ales de ce sa nu ne mai intoarem la on site? Ce inseamna risc eliminat complet? S-a calculat ca viteza maxima cu care un automobil trebuie sa circule pentru a elimina toate accidentele de circulatie grave este de 3,5 km/h. O facem si pe asta ca sa eliminam riscurile?
comenteaza