Zeci de polițiști, pădurari, jandarmi, pompieri și pădurari participă joi cu mai multe mașini, o barcă și 5 drone la acțiunea de căutare a copilului de 7 ani care a dispărut sâmbătă de acasă.

Copil disparutFoto: Politia Romana

Potrivit ISU Arad, citat de Mediafax, la acțiunea de căutare a copilului participă 28 de polițiști cu 8 autoturisme, 12 pădurari, 30 de voluntari cu 5 drone și 7 mașini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport, dar și 6 jandarmi cu o autospecială.

Căutările băiatului au început sâmbătă seara. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Potrivit polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.