1 € 1 USD 3,9845joi 25 feb 2021
Versiune
Mobile
Autonomie de 600-800km
nick24 [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 14:35
-2/4
și electricele le scot pe loc pe cele cu benzină!
Dieselul e deja scos, că e interzis in unele capitale, iar multe firme nu mai produc mașini cu diesel.
Ati uitat de preț
boggg [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 15:53
+4/4
Degeaba au autonomie 800 km dacă costă 80.000 de euro. Drumul e destul de lung!
R5
emilclick [utilizator], Joi, 14 ianuarie 2021, 16:19
0/2
Excelenta idee. Cam tarziu cei drept, avand in vedere ca fiat a scos 500 retro acum 15 ani si a avut un succes foarte mare inca de la lansare si pana acum. Si va mai avea. Noroc c-a venit de Meo la Renault sa le deschida capul.
Multe alte branduri au procedat la fel, inca demult. ca Mini Cooper si altele.
Eu consider ca Renault ar face o afacere excelenta daca ar readuce la viata R4. Dar nu asa cum am vazut o propunere care semana mai mult cu R5, ci intr-o varianta cat mai apropiata de cea originala, maiales la pret, dar dece nu si mai jos. O masina ultra simplista dar si ultra ieftina, de oras, mai mult utilitara, pentru marfa dar maiales pentu curierat, care este intr-o crestere impresionanta. Si va continua inca si mai puternic. Comertul online va depasii pe cel clasic, iar aceata va avea nevoie de curierat. Cu toate mijloacele posibile, cu trotineta, cu bicicleta, cu miniscuter, cu masina. Dar pe scara asta, trecerea de la miniscuter la masina-i cam mare. Si asta pentru ca si cel mai mic automobil trebuie sa respecte norme obligatorii de securitate, ceea ce-i normal. Dar imaginativa ce utila ar fi o masina ca R4 sau Citroen 2CV. Cu un motor mic, sub 35 kW, ar putea fi condus si fara permis de la 16 ani. Ar fi o adevarata revolutie.
Sunt convins ca Renault poate gasii o solutie optima intre respectarea unor norme de securitate si o configuratie ulta simplista, sub 4000 de euro. Dece nu si unele adaptari la legislatia si normele de securitate actuale.
PS Daca poti circula cu Renault fuzzy, sau cum i-o spune, dar in care te bate vantul din toate partile, atunci interiorul unui R4 sa 2CV ar fi ultra confortabil.
comenteaza