Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri seară, la Digi24, că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică şi consideră că la Ministerul Sănătăţii trebuie construită o echipă „puternică”.

Vlad VoiculescuFoto: Privesc.eu

„Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte, şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe... (...) La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care sunt numiţi managerii de spitale, ministrul a răspuns: „Nu este în regulă, dacă mă întrebaţi. Am cerut o situaţie”.