1 € 1 USD 4,2188joi 23 sep 2021
Versiune
Mobile
spre deosebire
chiuariu [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 7:48
-27/63
de statele civilizate, precum sua, italia, franta sau belgia, care au tratat exemplar problema covidului.
China comunista e responsabila de pandemie
animatron [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 8:19
+36/88
Oricine a avut de-a face cat de cat cu un regim comunist stie ca in mod cert China a mintit si minte in continuare asupra a ceea ce s-a intamplat la debutul epidemiei din Wuhan.

E in "adn"-ul comunist ca minciuna si manipularea sa fie politici de stat, alaturi de represiune dura si propaganda.
Nu se pune problema de "libertate de exprimare" sau de critici aduse sistemului, cei care o fac ajung in lagar sau la cimitir.

Formele de "comunism/socialism", oricum le-am denumi sau ambala ideologic, trebuie combatute fara ezitare, sunt distrugatoare pentru libertate.

Regimul comunist chinez e direct responsabil de asasinarea a zeci de milioane de chinezi prin foamete, incarcerare si executii, asa cum a procedat si URSS-ul.

China e acum indirect responsabila de moartea a peste 1,5 milioane de oameni ucisi de virusul chinez Sars-Cov2.

Virusul isi are originea probabil in laboratorul P3 al Institutului de Virologie din Wuhan, acolo unde exista cea mai mare banca de coronavirusi din lume.

Potrivit unei echipe de bio-informaticieni francezi (studiu publicat recent), virusul a fost augmentat in laborator in scop de cercetare si apoi scapat de acolo din cauza unei erori tehnice sau umane.

China a refuzat pana acum orice ancheta independenta, iar OMS-ul condus de un comunist etiopaan, sustinut la sefie chiar de China, a avut un comportament cel putin incompetent daca nu iresponsabil.

Tarile occidentale, lovite de drama pierderilor umane si de catastrofa economica, au reactionat in ordine dispersata, cu intensitati si grade de protectie diferite, rezultatul fiind cel pe care-l stim.

Guvernul de dreapta din USA a identificat rapid China drept responsabila si a stopat legaturile aeriene, a cerut reforma la OMS, a lansat o vasta operatiune de sustinere a laboratoarelor in cursa vaccinurilor (primele sunt americane).

UE a ezitat initial sa se confrunte cu China si OMS, acum face acelasi lucru ca USA si in curand va incepe si in Europa vaccinarea.

China trebuie sa plateasca!
Raportari normale
independentu [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 9:17
-11/45
Majoritatea tarilor nu raporteaza nici acum cazurile neconfirmate de teste. Cazurile suspecte sau confirmate doar clinic nu sunt raportate, daca nu sunt insotite de un test. La fel si cu decesele, doar un numar de tari raporteaza ca decese Covid cazurile in care nu a existat un test pozitiv. Unii romani ar vrea si autopsie, ca sa fie declarat deces asociat COVID. Au chinezii bubele lor, dar aici e multa propaganda.
documentele pun China într-o lumină favorabilă
zavalitaa [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 9:37
-10/56
adică arată ce rapid a depășit China faza buimăcelii inițiale, stare în care se află încă multe țări din lume.
Se arată problemele legate de diagnosticare, calitate teste, gestionare decese, reacțiile birocraților față cu realitatea etc.
Una peste alta, din aprilie China a depășit faza buimăcelii sus menționate și foarte rapid a luat exact măsurile pe care vesticii refuză și acum să le ia până la capăt, și iată, de jumătate de an economia le merge impecabil, ajutând direct și indirect economic restul lumii.
Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat economic cu lumea dacă modelul american de a reacționa la ce ți se întâmplă era aplicat de chinezi la ei acasă. Cine știe, poate învățăm ceva pentru următoarea pandemie.
O tot tineti danga-langa
adi_69 [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 9:57
-8/44
cu China ca Werner cu PeeSeeDee.
Super-civilizatele Europa si Sua nu au nicio scuza in felul cum au gestionat valul 2 al pandemiei. Aveau toate informatiile, era o perioada de acalmie si toti s-au complacut intr-o dulce abureala.
China este modelul
palatin [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 9:58
+11/29
Spre China ne indreptam cu totii, fericiti! Uraaaaa, uraaaa! Aplauzeee!!!
WHO
Hexadanus [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:36
+21/41
Multumiri WHO pentru increderea oarba in China si bagatelizarea avertismentelor venite dinspre Taiwan.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:39
-2/22
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:39
+7/27
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:43
-16/34
CNN
RoyPeters [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:54
+5/21
are un istoric de "credibilitate" foarte controversat, privind acuratetea si tendentiozitatea stirilor si analizelor.

Dedicat total comenzii politice, imi amintesc cum, relatand live (dupa tv24.ua) despre violentele din Euromaidan din 28-30 noiembrie 2013, vedeam cum demonstrantii aruncau cu sticle incendiare si pietre in politisti, iar reporterul CNN spunea cum demonstrantii pasnici sunt atacati de politisti. Este doar un exemplu din miile citabile.

Pe scurt, CNN este echivalentul american al Antenei 3, cu care are, de-altfel, o colaborare. Canal destinat celor cu discernamant diminuat...
OMS ce zice?
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:58
-4/16
... se bucura de purcoiu' de banet de la orezari?
macar au fost sincere..
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 10:59
+13/33
.. "suntem incompetenti".
nu ca orezarii tai comunisti care pe langa faptul ca au fost incompetenti, au mintit si nu i-au anuntat si pe ceilalti de mizeria care au facut-o. au ascuns-o sub pres.
asa
Hexadanus [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:00
+12/20
Si ce ar fi trebuit sa faca diferit cele mentionate mai sus? Ai 2 vaccinuri si tratamente care au dus la scaderea substatiala a ratei mortalitatii.
nu mai bine..
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:00
+2/24
.. invata orezarii tai comunisti sa nu mai manance toate lighioanele ca uite asa pot porni pandemii? sapa prin istorie sa vezi ca asta nu e singura.. au mai fost gramada pana acum si tot n-au invatat nimic.
pai stai asa bos..
Ismail Paine de circ [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:02
+9/23
.. nu despre a spune adevarul e vorba? lumea ii acuza pe mancatorii de shobolani comunisti ca sunt mincinosi.
macar westul si-a recunoscut incompetenta. comunistii tai pe langa ca-s prosti, mint si manipuleaza de sting.
perfect!
levierul [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:13
-5/21
Deci, toata planeta s-a imbolnavit de COVID-19 din cauza ca raportul initial al chinezilor nu a trecut si cazurile suspecte la cazuri depistate clinic?
Huo comunistii! Am gasit de ce nu avem echipament de protectie si sectii pentru enventualele pandemii. Chinezii si minciunile lor comuniste. Partea trista e ca explicatia asta, pare a tine pentru mult prea multi oameni liberi, care urasc minciuna.
cate minciuni poti scrie in cateva fraze?
levierul [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:21
-16/34
Nu s-a demonstrat absolut nimic despre faptul ca virusul ar fi fost o creatie de laborator!
Fauci si Bush au avertizat despre pericolul pandemiei inca din 2002m dar acele doua miliarde de dolari, nu au fost niciodata investite! Asta este informatie reala, nu supozitie.
De ce un buget de mai bine de 800 de miliarde de dolari pe an, nu a fost in stare sa protejeze populatia USA. Bugetul pentru aparare, nu pare sa ofere vreo protectie reala. Iarasi, fapt dovedit, nu minciuni si manipulari.
Biden va adera inapoi la WHO si va incheia sirul minciunilor raspnadite in mod clar de catre administratia Trump. Trebuie sa traiesti cu ochii inchisi cat sa crezi ca "chinesse virus" este problema aici.
E simplu
gamma [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:31
-7/25
Cauta vinovati pentru propria impotenta.Aceiasi bizoni care nu poarta masca zbiara de ce nu nu s-a transformat China intr-o gaura neagra de frica a ceva ce nu impresioneaza marea majoritate . Aproape ai zice ca sunt suparati ca s-a facut atat tamtam cu Covid-ul si de fapt vina Chinei e ca a tras alarma prea tare ...
Vezi raportarile Prefectului Soare din Arges!
danduta [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:42
-6/20
De fapt, lipsa lor.
De cand s-au inmultit (inzecit, chiar) cazurile, prefera sa nu raporteze nimic.
Pur si simplu preia raportarile pe tara in anuntul zilnic al prefecturii!!!
Politruc perfect!
Traiasca PNL!
dar vai
Pacala se intoarce [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:45
-6/22
dar vai, Trump a avea dreptate pana la urma... ce ne facem?!
Cu Mos Bideu la conducere...
salvatore [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:45
+1/25
... da, spre China ne indreptam.
De ce nu ii spui OMS?
salvatore [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 11:48
-10/24
Crezi ca esti mai destept sau mai frumos daca pana si acronimele le spui in engleza? Spune-le in bulgara sau pe tiganeste daca esti smecher. Tefelist/progresist/globalist de doi bani, ce sa-i faci.
Gripa porcina in 2008
gamma [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:04
+6/16
300 k morti , a pornit de la o firma americana din Mexic iar US sunt suspectate pt gripa spaniola . Nimeni nu e sfant . Daca stau bine sa ma gandesc US ar ignora de dragul business-ului chiar si o epidemie de ebola .
pana acum
Torreador [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:09
+1/13
nu am citit decat faptul ca un virus necunoscut i-a luat pe unii prin surprindere. Nimic senzational. Nimic extraordinar. Mare parte din ce este relatat aici s-ar fi intamplat peste tot in lume. Fie China, fie Japonia, fie SUA (bine dreaq ca nu a aparut acolo ca tembelul de la casa alba ar fi dat cu mucii in haturi mai rau decat a facut-o JAOPING GALBEJITUL)... nu vad spectacularul anuntat pompos prin titlul articolului. Da, sunt de acord cu faptul ca China, tara comunista pana in maduva oaselor, s-a apucat sa minimalizeze impactul asupra ei si ca probabil nu au fost 80000 de cazuri ci mai degraba vreo 300000 de cazuri... si ca probabil au fost vreo 100000 de victime (poate mai mult) ... insa despre ce vorbim aici??? China este comunista. Patria nu are cum sa fie invinsa de un virus. Patria va triumfa in fata WEST-ului ... nimic anormal... din pct-ul meu de vedere sa te apuci acum sa cauti vina pt modul dezastruos in care ai gestionat pandemia in tara ta. Deci DA, China sunt comunisti. Bravo!!! Ce constatare!!!!
Au ascuns datele
gamma [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:16
+2/16
Cum a ascuns vestul asimpromaticii aia pe care ii tot socotiti incat sa va dea rata deceselor cu zero virgula ? . Uite US , Canada , vedeti si Ro , Spania etc :
https://hgis.uw.edu/virus/

Vezi ruperile in grafic . Sunt ajustari , dar voi le denumiti minciuni comuniste daca vin din China .
OMS
VictorS [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:19
+3/19
ar trebui sa va documentati ce este OMS ce responsabilitati si ce puteri are.

Nu va contrazic insa, OMS ca si majoritatea guvernelor, au fost depasiti de o criza absolut deloc surprinzatoare.

Pandemii au fost si vor mai fi, dar noi ramanem nepregatiti si confuzi - de fiecare data.

Cat despre reactia USA, ma uit la datele statistice si incerc sa inteleg unde au reactionat OK.

Cand citest "virusul chinezesc" insa, ma lamuresc rapid ca citesc fragmente ale masinei de propaganda Breitbart.

Nu este un singur virus in actiune acum, ci mai multe, sub forma de teorii ale conspiratiei, toate afectand populatia.

Am colegi care numai asta sunt in stare sa debiteze de cateva luni bune.

Acest stres sub care traiti insa, nu va ajuta.

Daca aveti o convingere, ati putea sa faceti ceva in directia in care credeti (construti un adapost, stocati alimente, deveniti activist, etc) dar nu va otraviti clipa de clipa traind sub teroarea unor lucruri greu de dovedit si de multe ori false.
Mai mult
VictorS [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:22
+1/15
Lauda USA ca au produs (si ei) vaccin antiCovid dar sunt primii care se isterizeaza ca va trebui sa isi faca vaccinul "fast forward"
Ceva argumente?
VictorS [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:23
+3/15
se misca placile tectonice?
Lipsa de igiena educatie sau lacomie nelimitata
VictorS [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:26
+2/14
se pare ca un mix de lacomie si lipsa de educatia a dus la mai multe pandemii chinezesti.

Culmea e ca, nu vorbim ca in Africa de piete de carne de care lumea are nevoie ca sa supravietuiasca, ci de piete cu produse culinare de lux.

Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
prietene
sile1 [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:34
+5/25
Campania electorala americana s-a terminat prin infrangerea lui Trump care a introdus notiunea de chinavirus in loc de coronavirus.
Pe tine vad ca te-a marcat puternic acest lucru din moment ce continui sa sustii propaganda aluia probabil in ideea ca poate,poate...

Cred ca e cazul sa reamintim ca in laboratorul din Wuhan ( cel incriminat pentru raspandirea coronavirului ) se faceau cercetari de modificari genetice pe virusi, sprijinite si finantate generos ( vreo 80 milioane de dolari ) de un laborator al unei Universitati americane care, datorita faptului ca in America fusesera interzise printrun moratoriu acest soi de cercetari, au dorit sa-si continue cercetarile in afara SUA.

Sistemul de securitate ale laboratorului chinez,de protectie impotriva raspandirii virusilor asupra carora se efectuau cercetarile a fost conceput si instalat de o firma franceza.

Asa ca trage singur concluziile daca esti in stare si las-o mai moale cu propaganda desantata,evident daca poti ....adica daca te lasa viscerele !

In ceea ce priveste haosul sau debandada si lentoarea initiala in declansarea luptei impotriva coronavirusului acestea pot fi explicate prin noutatea absoluta a fenomenului cu care s-a confruntat sistemul de sanatate chinez.
Cifrele aratate in articolul de mai sus tocmai asta indica. Habar nu aveau in ce categorii sa inregistreze pacientii.

Oricum se pare ca dupa ce si-au revenit “din pumni” autoritatile chineze au luat masuri corespunzatoare dovada fiind si faptul ca ,se pare,au mai mult success in combaterea epidemiei decat alte tari.
Intre timp
Atoatestiutorul [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:38
+2/12
Afacerile cu China merg inainte, relatiile se cimenteaza, nu tu incalcari de drepturi umane, nu tu probleme...China este prietena "tutulor". Inainte spre victoria mareata!!
he he, CNN, "avertizor anonim", presa profesionist
AES [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:42
+4/18
Infierarea proletaro-americano-UE a chinezilor imi aduce aminte de magariile americane din 2003 cand au atacat Irakul mintind pe toata lumea ca Saddam are arme de distrugere in masa pe care le va folosi impotriva populatiei. Voi astia care va dati cu parerea din fotoliul de acasa, citand CNN-ul mai abitir decat citau comunistii Pravda, aveti curajul sa bagati mana in foc ca CNN-ul nu pute? :))))
Va sa zica revenirea US in OMS
AliKimiku [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:46
+4/16
Va rezolva toate problemele?Subit?
Caci dupa spusele tale nu virusul chinez e problema ci minciunile lui Trump.
economia le merge impecabil??
AliKimiku [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 12:52
-1/17
Says who?Propaganda chineza?
Cand vad laude aduse unei tari care raporteaza absolut ce vrea partidul, fie ca e vorba de imbolnaviri sau raportari economice ma ia durerea de cap.
Americanii au stiut din ianuarie
Dodel540 [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 13:05
+6/18
Administratia Trump a stiut inca din ianuarie 2020 de existenta virusului dar a preferat sa mearga pe burta pentru ca doh..oprirea zborurilor afecta economia... Acest "ne facem ca ploua" a fost pana la urma o decizie "istorica" a lui Trump , intrucat administrarea catastofala a pandemiei in State l-au costat al 2lea mandat.
esti mai mult coada de topor decat levier
AliKimiku [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 13:07
-2/14
Da, daca chinezii raportau corect de la inceput si nu ascundeau numarul real de cazuri poate virusul nu parasea niciodata Wuhanul.
Iar in timp ce politicienii euopeni sau americani raspund in fata cetatenilor la vot in China nimeni nu va raspunde pentru nimic.
Sa repetam, partid unic, Li Peng, dictator pe viata.
Chiar daca nu as vedea probele prezentate.
Lucky1 [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 13:34
+4/14
...de CNN si as fi sigur, a priori, in proportie de 90% ca tot ce spune China este o minciuna. Adevarul nu este frate bun cu comunistii, niciodata nu a fost si nu va fi in veci, pana la disparitia comunismului de pe Pamant.
Toate conflictele intre democratie si comunism, in final au dovedit minciuna comunistilor. Sa ne aducem aminte doar de Cernobal si este suficient.
Astea-s documente "scurse"
Luk [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 13:39
-4/14
Nu-i nimic adevarat din ele.
"saracul" Bideu...
Lucky1 [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 13:41
0/16
...doar ce si-a fracturat piciorul in timp ce se juca cu cainele sau...
Isi incepe noua cariera cu un pas gresit, de parca nu am fi sti cu totii ca, in final, intreaga America va fi fracturata dupa timpul in care Biden se va fi "jucat" cu Ea.
cum ?
levierul [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 14:19
+2/10
Daca raportaul toate cazurile suspecte, dar care nu erau demonstrate clinic, de vreun test, ca fiind COVID-19, atunci nu mai parasea virusul Wuhan-ul pentru ca virusul se ia dupa cate cazuri sunt raportate?
E sofisticata gandirea ta. Sofisticata in sensul sofismelor pe care le folosesti
al doilea mandat
levierul [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 14:28
+1/11
Trump a pierdut al doilea mandat din cauza (datorita) virusului si a mobilizarii fara precedent, ca si cauza a carantinei si a fricii de acest virus.
Cele mai multe state, si democratii, au sustinut votul prin corespondenta si au facut posibil votul prin corespondenta acolo unde, inainte nu se punea problema. Astfel, s-a atins o cota record de prezenta la vot.

Pe de alta parte, Trump a impartit banii pentru sustinerea economiei, bani luati din FED si dati in WallStreet direct.
Alegerile din SUA s-au terminat.
midufi [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 14:33
+2/14
Nu mai plange atata !
Destept si frumos esti numai tu pe lume
midufi [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 14:36
-1/13
Esti unic, ce sa zic.
Se vede si din postarea ta, ce sa-i faci.
Asa o fi. Care e legatura cu credibilitatea Chinei
midufi [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 14:38
0/12
.
Raspunsul la prima fraza "desteapta"
baimarean [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 16:10
+5/7
Dr. Li-Meng Yan si cei 2 colegi: primul decedat la inceputul pandemiei, al doilea disparut.
Este evident inclestarea gigantilor SUA / China...inclusiv aliatii lor
"Alegerile" da..
baimarean [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 16:13
-3/9
Rezultatul final inca NU "ie".
Si doar nu crezi ca CNN
baimarean [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 16:14
+2/6
Ar recunoaste niste merite pe ici pe colo lui Trump...care spunea excat aceleasi lucruri in primul trimestru ?
Care credibilitate la comunisti?
baimarean [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 16:15
-3/7
..
rade ciob de oala sparta..
pehash [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 17:33
-4/12
Autoritatile chineze au invatat rapid din greseli. In China, pandemia este deja istorie. Au avut zilele trecute 2 cazuri la aeroportul din Shanghai - au inchis aeroportul si au testat intr-o singura noapte 17.000 de angajati.

In Romania, cazurile din caminele de batrani si centrele de asistenta sociala nu intra in calculul ratei de incidenta. In UK, nici macar decesele din caminele de batrani nu se mai raporteaza.
Pentru gripa AH1N1 cine este responsabil?
pehash [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 17:35
+6/10
Si cine plateste milioanele de morti?..
Victore !
danmarian [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 18:36
+2/10
Chiar daca esti bine platit ca sa posteziminciuni - iti atrag atentia ca INDIFERENT ce rah . at mananca OMS sau China comunista - virusul a aparut in orasul Wuhan unde exista si lucreaza doua institute MILITARE de virusologie !!! Iar a-mi zice ca e rasist sa-i spunem "virus chinezesc" - .... sik . tir baiatule ! OMS trebue rapid curatat de banditii pusi in slujba comunistilor chinezi ! Are dreptate Trump sa scoata USA din OMS - Pentru informatie : USA contribuia cu 420 mil. USDolars iar "marea putoare - pardon = putere - China cu 20 mil dolari !!! (iar dupa taierea USA a mai "dat" 20 mil dolari - si bandirti si scartzari -= deh - comunisti !)
Nu intelegeti ce cititi?
VictorS [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 19:30
+1/7
+ cei sase anisori de acasa par lipsa la apel.

Unde am zis eu rasist?
Am zis doar ca se vede propaganda Breitbart.in mesajul lui "animatron".

Apoi, unde postez eu minciuni?

Daca tot va credeti informat, unde s-au redirectionat banii pe care USA ii dona la OMS?
De curiozitate, desi cred ca va va fi greu sa treceti peste isterii si injurii si sa rationati un pic.

Ca sa inchei... oameni cu probleme psihologice evidete sunt ametiti de propaganda de la vest sau est intr-un mod absolut ingrijorator.

Nu ne ajunge problema cu fundamentalistii musulmani, acum avem si fundamentalistii de genul danmarian, incapabil sa inteleaga ce citeste, sa rationeze pentru sine, dispus sa improaste injurii si acuzari inventate.
eşti în profundă eroare dacă pledezi ca
let_s_twist_again [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 19:43
-2/4
oamenii să ia de bune toate găluştele oficiale, de cele mai multe ori interesate în a ascunde adevărul sau măcar parte din el...
de asta au apărut şi teoriile conspiraţioniste: din neîncredere în declaraţiile şi secretomania oficială.
e normal să nu crezi tot ce auzi dar şi profund anormal să crezi toate poveştile oficiale. omul doritor de adevăr este dator să îşi pună întrebări...
alt avocat al chinei...
let_s_twist_again [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 19:53
-2/8
spicuiesc câteva erori:
campania electorală americană s-a încheiat, nu şi procedura alegerilor ce va fi finalizată abia la începutul lui ianuarie - mai citeşte despre sistemul electoral american, nu vorbi pe ghicite...
de ce ar face studii de modificări genetice ale unor viruşi dacă nu în scopuri militare? iar versatilitatea acestui virus care a suferit în doar câteva luni mai multe mutaţii te duce cu gândul tot la asta: prototip de armă bio scăpat de sub control...
noutatea nu scuză minciuna şi falsele raportări...
şi mă rog pe cine interesează credibilitatea
let_s_twist_again [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 20:12
-3/7
chinei? o ţară care afişază portrete imense pe faţada clădirilor reprezentând pe cel mai mare criminal din istorie: mao-tze-dun care a exterminat 78 miloane chinezi... aproape dublul locurilor 2 & 3 din acelaşi top sinistru: stalin (23 milioane) şi hitler (17 milioane)
măi nea levier, ce vârstă ai?
let_s_twist_again [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 20:16
-2/6
că dacă ai fi trăit la o vârstă cât de căt conştientă înainte de '90 nu ai fi vorbit nici pe departe aşa...
visaţi cai verzi pe pereţi roşii comunişti... vai de capul vostru...
ba pute chiar pestilenţial...
let_s_twist_again [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 20:22
-1/5
dar de saddam nu-mi pare rău, un dictator jegos cu sau fără arme chimice, la fel ca de ceauşescu, milosevici, gaddafi, etc.
şi mai aşteaptă în rând kim jong, assad, lukasenko, putin, etc. - nici pe ăştia nu-i voi regreta când le va veni rândul...
cam așa ceva
zavalitaa [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 22:03
+3/5
Singura țară cu creștere economică din 2020.
Și de ce nu ar fi ? E aproape singura care a luat în serios pandemia.
pandemiile
zavalitaa [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 22:05
+3/5
din ultimii 2000 de ani doar (asta ca să fiu blând cu tine)... cam de unde au venit ?
pandemii la plural ?
zavalitaa [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 22:08
0/4
Care ar fi acelea, că MERS a apărut prin Arabia Saudită, Ebola prin Africa etc etc etc
Apropo de pandemii, realizezi că sunt vreo 1 miliard și jumătate de chinezi pe Terra, ce zici, îi impresionezi mult ? Ia vezi că poate-ți remarcă existența și te taie de la aspiratoare sau TVuri și plătești triplu pentru fleacuri d-alea de le dai naibii de drepturi ale omului
Ha ha
treos [utilizator], Marţi, 1 decembrie 2020, 22:40
+2/6
alegerile s-au terminat baiete, nu te mai agita cu virusul chinezesc creat in laborator. Nu te mai plateste nimeni sa minti
P.S. CNN e credibil acum?
au luat asa in serios pandemia
AliKimiku [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:16
-2/2
Ca au si exportat-o cu succes.
Cat despre statisticile chinezilor cu cresterea economic mai slabeste-ma. Chinezii sunt supectati ca isi umflau cifrele de crestere din condei inca inaite de 2019 mai exact mint ca Ponta. Inspiratie, minciuna, expiratie!
daca raportau primele cazurie din noiembrie 2019
AliKimiku [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:25
-2/2
Si daca dadeau alerta internationala din decembrie 2020, da, poate virusul nu parasea Wuhanul sau era intampinat altfel la destinatie. Chinezocii aveau virusul de peste o luna jumate in actiune dar pe 15 ianuarie inca sustineau ca nu stiu daca se transmite de la om la om.
Iar OMS-ul se uita in gura lor si repeta ca papagalul.
treaba ta
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:47
0/0
ce crezi sau nu, nu mai putem noi sau ei
hmm...
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:49
0/0
adică comuniștii chinezi, care au schimbat fața unui continent în 2-3 generații mint mai mult decât se mint românii de zeci de generații, de pildă ? LOOOOOL
dap, și tot cresc economic
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:50
0/0
lucru greu de înțeles pentru un român, recunosc :)
se bucură că are ce cheltui
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:52
0/0
cu malaria, cu asistența medicală pentru țările alea din lumea a treia, unde nici nu mai știi cine moare la naștere primul, mama sau copilul. Fleacuri de genul ăsta
tehnic vbind, nu-i vei regreta doar dacă
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:53
0/0
dai ortul popii DUPĂ ei.
mono silabic
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 10:54
0/0
egal mono neuronal ?!
speculezi convenabil
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 11:04
0/0
N-ai tu treabă cu cercetările medicale cu aplicație militară, nici nu știi ce-i aia un virus și dacă se pretează ca armă biologică.
Ce-i aia avocat al Chinei ?! Aia e o țară cu 1,5 miliarde de oameni, fiecare cu interesele lui, exact ca noi. Nici măcar PCC nu este un monolit , n-are cum, are 30 de milioane cadre împărțite prin zeci de provincii.
Care mutații ? Nici un fel de mutații semnificative care să fie explicate altfel decât prin influența mediului înconjurător și care să urmărească altceva decât creșterea contagiozității dar nu și a mortalității. Adică un virus normal.
Noutatea nu justifică testele proaste, raportările haotice, supraaglomerarea spitalelor depășite de situație ?! Mă tu te auzi ?! Tu știi ce se întâmplă în lume în acest moment, când NU mai putem vorbi de noutate ?!
n-ai tu noroc cu modelul chinezesc
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 11:09
0/0
de dezvoltare, altfel puteai ajunge în Viena din București în 2 ore cu trenul acum. Totuși, ca să fim corecți, după Revoluție am reușit să facem 8 km de metrou în Drumul Taberei în 20 de ani și se dă cu suspendare pentru corupție.
dar tu?
levierul [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 11:31
0/0
faptul ca esti ignorant, ma gandesc ca ai imbatranit degeaba.
Ia sa imi spui tu acum: cati miliardari erau in Romania comunista, si cati studenti mergeau la studii la universitatile de top din toata lumea, pe banii parintilor din aceeasi Romanie comunista.
Cam cati chinezi fac foamea pentru ca partidul lor comunist a decis ca trebuie sa exporte cat mai multa mancare catre alte state comuniste, pentru a-si plati "datoriile"? Era cumva Romania comunista, principala piata de desfacere pentru Mercedes si BMW? Daca mai traia Ceausescu, venea Elon Musk sa faca Gigafactory langa Bucuresti?
Merge in ambele sensuri
VictorS [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 11:41
+1/1
Personal incerc sa citesc (cand ma intereseaza) cat mai multe puncte de vedere.

Asta inseamna ca am urmarit din martie (doar un exemplu) ce zicea David Icke dar citesc si ziarele, iar pentru date specifice industriei medicale incerc sa gasesc studii pe siteuri specializate.

Aceste teorii de regula au peste 50% din informatie adevarata sau pe aproape, atlfel nu ar prinde - dar in mare parte sunt toxice si sunt promovate de personaje indoielnice.

Ceea ce te pune, macar un pic, pe ganduri.
Nu inteleg
VictorS [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 11:57
+1/1
Chestia cu impresionatul chinezilor mi-a cam scapat.

Nu stiu daca ai auzit de
2003: SARS (epidemie)
1997: bird flu A(H5N1)
1968: Hong Kong flu (pandemie)

ele au ca loc de pornire China.

Ai fi putut sa cauti inainte sa versi povestea cu impresionatul si pretul triplu la aspiratoare.

Oricum - mesajul tau nu era pentru mine, cel putin nu inteleg de ce imi zici chestiile astea cu impresionatul si preturile la aparatura electro casnica.

Ca idee, personal incerc sa cumpar produse si servicii produse in Europa (chiar daca mai scumpe) dar inteleg ca multe compenente sunt facute in Asia.

Nu are insa legatura cu pandemiile, sincer.
aia din Hong Kong
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 12:47
0/0
nu se pune, ăia sunt... democrați (trăiesc din spălare de bani, mă rog, neimportant)
Desemenea, nu se pune nimic dinainte de ultimul război mondial, lumea a început atunci.
Hahahaahhaha!
soundtrack [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 17:39
+1/1
.
Nu există nicio dovadă că virusul NU ar fi fost...
Nyk1 [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 17:41
-1/1
...scăpat din laborator.

Iar despre cât de competent ar fi fost Biden dacă ar fi gestionat el criza în locul lui Trump, nu trebuie să te uiți decât la cum au gestionat criza guvernele progresiste sau neoliberale vest-europene: Italia, Spania, Belgia, Olanda, Franța, chiar și Elveția, etc.

Singurul care ar fi putut gestiona bine pandemia în US: asiaticul Andrew Yang.
Da
Nyk1 [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 17:47
0/0
Să nu uităm că și Adolf era cât pe ce să schimbe fața unui continent, construind Autobahn-uri în lung și-n lat.
deloc
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 2 decembrie 2020, 19:30
0/0
N-ai tu treabă cu nemții, naziști au ba, chinezii, americanii sau alte nații care nu-și dau cu stângu-n dreptul istoric
comenteaza