1 € 1 USD 4,0875sâmbătă 28 nov 2020
Versiune
Mobile
Trebuie dat
Costi888 [utilizator], Vineri, 20 noiembrie 2020, 22:48
+1/1
Drumul la spitale. Chestia asta cu spitale covid si necovid este cea mai mare aberatie posibila..
pacat
zgubilitix [utilizator], Duminică, 22 noiembrie 2020, 12:47
+2/2
Un articol care ar fi trebuit sa traga un semnal doar ca, precum era pe vremuri maneta semnalului de alarma in vagoane si tramvaie in partea de sus, aparent articolul nu ajunge la ea si se pierde in cuvinte multe, greseli si parti incomplete - chiar si la cateva zile dupa publicare.

Cum ar fi "Unele spitale au făcut acest lucru în timpul stării de urgență, spre exemplu Institutul și Institutul ," - cred ca cineva ar fi trebuit ulterior trimiterii articolului (dar inainte de plublicare!) sa completeze numele institutelor. Insa s-a facut un copy & paste rapid si in graba.

Intentia este buna, insa faptele relatate sunt incomplete, acoperite de multe fraze inutile (in acelasi numar de cuvinte s-ar fi putut spune mai multe si mai relevante lucruri).

De ce nu se spune nimic ca NICAIERI pacientii HIV nu mai sunt internati in sectiile destinate acestora, ce au fost transformate in sectii Covid? Ca in multe locuri nu mai exista medici care sa ii consulte si sa le prescrie tratamente suplimentare ori s ale schimbe tratamentul? In cateva locuri exista doar medici rezidenti ce nu pot schimba tratamente ori prescrie tratamente noi. Analizele periodice prevazute in protocoalele din RO (nu zic de cele internationale) nu se respecta, analizele sunt anulate sau amanate cu pana la 1 an. Pacientii care si asa au imunitatea compromisa sunt obligati ca luna de luna sa mearga personal in spitale care acum sunt spitale Covid pentru a-si ridica tratamentul - deci in locuri unde exista risc mai mare de infectare cu Covid. Recomandarile OMS si a institutiilor internationale ca pe perioada pandemiei sa se asigure stoc de medicamente pt 3 luni nici vorba a fi respectate, e bine totusi ca in general nu exista sincope in distribuirea lunara a tratamentului.

Ar fi luat 30 minute pentru un jurnalist sa se documenteze legat de aceste aspecte dar stai, e vb de un articol platit publicat de o agentie medi acare nu si-a facut treaba. Pacat de bani, efectul ar fi putut sa fie mult mai amplu.
comenteaza