La începutul anilor 90, Patrick Duffy era unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, personajul Bobby Ewing din celebrul serial Dallas ajutându-l să devină un star. A trăit însă multe drame în viață, iar la 71 de ani, după multe suferințe, a ajuns să redescopere sentimentul iubirii.

Patrick Duffy, in serialul DallasFoto: Captura YouTube

S-a născut pe 17 martie 1949, la Townsend, Montana, SUA. A absolvit Cascade High School din Everett, Washington, în 1967, și a urmat actoria la Universitatea din Washington.

A devenit celebru datorită rolului Bobby Ewing din serialul Dallas, atât de cunoscut și în România. A intrat în pielea personajului între 1978-1985 și 1986-1991.

Prima dramă, uciderea părinților

Patrick Duffy nu a avut însă parte doar de lapte și miere în viață. A suferit prima dramă în noiembrie 1986, atunci când părinții săi, Marie și Terence Duffy, au fost uciși. Cei doi au fost împușcați în localul pe care-l dețineau în Boulder, statul Montana.

"Seara, tatăl meu i-a dat afară pe aceşti doi tineri din bar. Au plecat, au băut în altă parte, dar s-au întors. De aceasta dată înarmaţi și i-au împuşcat pe amândoi", povestea la un moment dat actorul.

Pierderea l-a marcat mult timp pe cel care deja cunoscuse gloria grație personajului Bobby.

Nu a fost însă singura traumă suferită: soția sa, Carlyn Rosser (cu zece ani mai în vârstă), a murit în ianuarie 2017 răpusă de cancer, după o căsnicie de mai bine de 40 de ani. Cei doi au doi băieți, Padraic (45 de ani) și Conor (40 de ani).

A găsit alinare în sarcinile vieții de bunic, iar pandemia de coronavirus i-a scos în cale femeia care să-i aline zilele.

S-au regăsit pe internet, acolo unde el s-a alăturat unui grup unde se aflau mai mulți prieteni. O cunoștea de ani buni pe Linda Purl (65 de ani, actrița din Happy Days), dar acum a fost momentul să devină apropiați.

La 71 de ani, Duffy o ia de la capăt și mărturisește că nu se mai aștepta să mai simtă vreodată așa ceva după pierderea soției.

Patrick Duffy și Lindra Purl:

Are o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de dolari.

Patrick Duffy, la 71 de ani:

LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Patrick Duffy și Linda Gray (Bobby și Sue Ellen Ewing):

Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Patrick Duffy:

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dallas, un serial atât de cunoscut în România anilor 90: