Trupa Genesis se pregătește de o revenire la 13 ani distanță de la ultima reprezentație. Imaginile cu Phil Collins au făcut rapid înconjurul planetei: vădit îmbătrânit și măcinat de problemele de sănătate, legendarul cântăreț a putut fi văzut într-un scaun cu rotile și însoțit la fiecare pas de un baston. Pe lângă toate acestea, artistul trebuie să facă față și valului de acuze din partea fostei soții.

Phil CollinsFoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Legendarul cântăreț Phil Collins trece prin momente dificile ale vieții: ajuns la 69 de ani, artistul este sâcâit de problemele de sănătate și de fosta soție.

A fost operat de mai multe ori la coloană, iar acum a putut fi văzut în scaunul cu rotile. Collins se pregătește de reunirea trupei Genesis, eveniment menit să-i mai șteargă din suferințele momentului.

Orianne Cevey(46 de ani) l-a părăsit pe cântăreț, iar în prezent și-a refăcut viața alături de un bărbat cu 16 ani mai tânăr.

Cevey a aruncat în presă motivele divorțului, aceasta având cuvinte nu tocmai frumoase la adresa artistului.

Astfel, fosta soție spune că după repetatele operații Phil ar fi devenit tot mai dependent de antidepresive și analgezice, fiind tot mai retras.

De asemenea, Orianne mai precizează că acesta se spală tot mai rar (spre deloc) pe corp și pe dinți după ultima operație la coloană și că ar fi dezvoltat și o dependență de alcool în 2017. Cevey mai spune despre Collins că "era incapabil să întrețină relații sexuale".

Reclamațiile vin în contextul în care artistul a intentat un proces în încercarea de a o evacua pe fosta soție din casa pe care o deține în Miami (acolo unde Orianne trăiește în prezent cu bărbatul cu 16 ani mai tânăr cu care de altfel s-a și căsătorit).

Relație cu peripeții

Phil și Orianne s-au cunoscut în timpul unei serii de concerte pe care artistul le-a avut în Elveția în 1994, femeia fiind translator al cântărețului.

Cevey s-a născut în Nyon, Elveția, dintr-un tată elvețian și o mamă thailandeză. Avea doar 21 de ani atunci când a început să se întâlnească cu Phil. S-au căsătorit în 1999 și au divorțat în 2006.

Separarea "s-a lăsat" cu despăgubiri în valoare de 25 de milioane de lire sterline. Orianne s-a căsătorit apoi cu bancherul Charles Fouad Mejjati, iar în 2016 Cevey și Collins au anunțat că sunt din nou împreună.

Phil Collins și fosta soție:

Phil Collins și prezentul dureros:

Sursa foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia