1 € 1 USD 4,1103marţi 24 nov 2020
Versiune
Mobile
Da, da...
Joseph18 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 16:29
+4/4
Deci, "Președintele francez Emmanuel Macron a spus că profesorul a fost ucis pentru că „a predat despre libertatea de exprimare” şi a adăugat că „NU vor câştiga ... Vom acţiona".

Eu cred ca "atacurile in numele lui A.A." vor continua si dupa ce actualul Presedinte Francez se va Pensiona...

Daca Macron PROMITE ca: "NU vor castiga", este bine!

Insa, cand AVERTIZEAZA ca: "Vom actiona", atunci vor rade TOTI impreuna cu Louis de Funès:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Louis_de_Fun%C3%A8s
>>>>
GemstonePig [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 17:08
+8/8
Taiati-le banii, spargeti ghetourile, decazuti parintii indoctrinati , educatie obligatorie absolut laica , haine normale fara cearceafuri si perdele in cap in absolut toate institutiile de stat....se pot face multe incepand cu bani putini
:))))))
spirache [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 17:10
+5/5
E amuzant ministrul de interne francez. Pai nu o sa vina Renate Weber a lor sa zica ca e abuz, ca e discriminare, tortura, ca e drepturile omului, alea, alea?
Serios ?
Suricata007 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 17:18
+5/5
Acest politician impreuna cu jurnalistii care raspandesc aceasta asazisa stire sunt la acelasi nivel, daca nu chiar mai jos, cu al atacatorului.
Atacatorul nu era radicalizat. Pentru el libera exprimare inseamna radicalizare. Atacurile teroriste cecene sunt cunoscute inca din 1999 cand politicieni si jurnalisti ca aceastia au incurajat actiunile teroriste cecene.
Crede cineva ca o amenda poate rezolva problema unei minti care vede ca indreptatita o executie prin decapitare daca nu te supui regulilor islamice.
Traducerea cuvantului islam este supunere, pebtru cei interesati.
Sigur, doua/trei amenzi si se rezolva tot.
De ce doar ale islamistilor?
Adi_rus [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 1:48
-1/1
Cu fondurile atator secte fanatice din crestinism cum ramane? Fanatism nu exista doar in islam. De acord ca crimele comise de fanaticii musulmani au impact mult mai mare dar faptul ca religii precum Martorii lui Iehova interzic membrilor sa ia transfuzii de sange in cazul unui accident, motiv pt care multi enoriasi de-ai lor si-au pierdut viata nu e tot o forma de fanatism cu care trebuie luptat? In ambele situatii sunt oameni care-si pierd viata din motive de fanatism religios chiar daca in cazul iehovistilor nu vorbim de violenta.
Esti pe langa subiect
Suricata007 [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 10:37
+1/1
Aici este vorba de o familie de "refugiati" musulmani, care au lucrat pentru ISIS, dintr-o tara crestina, Rusia, intr-o alta tara crestina, Franta, unde au pus la cale executia prin decapitare a unui cadru didactic, fara ca acesta din urma sa fi aratat agresivitate impotriva lor, doar pentru ca nu s-a supus normelor musulmane.
Sunt multe de tari si zone pe glob sub islam unde s-ar fi putut refugia.
Ei au ales tari crestine in schimb, Rusia si Franta, in idea, probabil, de a rezolva aceasta problema a oamenilor care nu se supun. Toata familia lor nu va avea viitor in Franta dar si-au facut datoria pentru care se plimba ca "refugiati".
Comentariul tau este pentru alte teme.
sa ma
baronul stanganbuch [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 18:33
+1/1
anunti si pe mine cind veifi decapitat de un crestin. La cita minte ai, e cam totuna cu cap sau fara.
comenteaza