1 € 1 USD 4,1289joi 22 oct 2020
Versiune
Mobile
"Refugiat"..........
Vade Retro [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 21:24
+29/65
Multiculturalismul vest european a esuat tragic. Cultura imigrantilor din tari islamice e mult prea diferita de a noastra pentru a putea trai in pace impreuna.
Dar pt popoarele
Kepler [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 21:43
-1/27
europene incepind cu francezii este f important sa se stie ce masuri finale s-au luat impotriva celo 9 persoane arestate si a familiilor lor.
N-a esuat nimeni, bati campii
V. Istina [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 22:25
-9/49
A esuat bunul simt din comentariul tau si din gandurile resentimentare care l-au produs.

Criminali si dementi (cu motivatii religioase, laice ori clinice) vor exista mereu. Nici o aparare nu e 100% sigura. Dumnezeu sa-l ierte pe profesorul francez, a facut glume cu dementul nepotrivit, la locul nepotrivit. Dar ce om normal la cap ar putea prevedea asa ceva?

„Multiculturalismul“ - un cuvant prost inspirat e doar o eticheta „savanta“ pt o realitate mult mai veche, si anume : banala toleranta si bunul simt omenesc.
Cine este? Cineva care nu avea ce cauta in UE
UnOarecare [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 22:26
+9/43
Trebuie ajutati dar pe pamanturile lor, sa progreseze cat mai mult cu specificul ce si-l aleg.
Refugees welcome! Imbogatire culturala
YorkshireTerrier [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 23:36
-6/30
.
hmm
TheBorg [utilizator], Sâmbătă, 17 octombrie 2020, 23:42
+1/33
Rusia e o tara islamica?
Esti paralel cu realitatea
Paleopterix [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 0:19
-3/43
"Dar ce om normal la cap ar putea prevedea asa ceva?" Pe bune, cum poti pune intrebarea asta???? Pe ce lume traiesti? Orice OM NORMAL LA CAP care a trait macar 10 ani pe planeta asta stie ca daca ai "indrazneala" sa te legi cumva de kktul ala de religie si de pedofilul ala de profet al musulmanilor, vei trai tot restul vietii uitandu-te peste umar! Asta e realitatea. Tie personal ti se pare ca e normal asa? Mie nu. Eu consider ca nu exista nimic in lumea asta pentru care sa merite sa mori luptand decat LIBERTATEA DE A GANDI SI DE A SPUNE CE GANDESTI.
E foarte tragic la ce s-a ajuns in tarile occidentale, unde politically correctness-ul, democratia prost inteleasa si multiculturalismul socialist bagat pe gatul populatiei a dus la astfel de monstri, pe care nu mai ai cum sa ii dai afara (decat cand se va ajunge la o degenerare atat de mare a lucrurilor incat statul sa devina dictatura si respectiv sa se ia niste masuri radicale... asa cum se petrece in China)
Cand drepturile
Jar [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 8:14
+3/11
omului nu sunt echilibrate cu obligatiile lui, apar monstruozitati.
serios
iolea [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 10:31
+1/19
dar in Dobrogea traiesc linistiti...si in Bulgaria..Serbia...Germania....dar cand esti xenofob orice strain ti se pare dusman
Cine este asasinul profesorului decapitat ?
Suricata007 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 11:48
-1/13
O structura formata din politicieni si jurnalisti, incompetenti si/sau rauvoitori, care, in majoritatea cazurilor, se cred deasupra a tot si a toate, visand noaptea si/sau in plina zi, ca sunt elita umanitatii.

Asta la judecat si executat prin decapitare pe profesorul din Paris.
Simplu, nu ?
"Pe pamanturile lor", adica in Rusia, nu?
Ioan.Toma [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 13:00
+2/12
"Autorul asasinatului, născut în 12 martie 2002 la Moscova...".
serios?
gio13 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 16:14
+2/14
Serbia nu are musulmani decat in Kosovo si s-a vazut.. Bulgaria re destule probleme cu minoritatea turca, noi avem prea putin. Cat despre Germania cred ca au fost sute de atentate musulmane de cand merkeloaia le-a dat drumul sa vina, probabil ai trait pe alta planeta de nu stii, Koln, Munchen, Frankfurt, Berlin, Hamburg, au urlat stirile despre nenorociri..
Dobrogea? te-ai gandit mult la comparatie?
AliKimiku [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 21:05
-3/7
Te-ai gandit ca in Dobrogea musulmanii sunt de cel putin 700 de ani si ca in mod particular fac parte dintr-o ramura a Islamului destul de permisiva. Una peste alta turcii din Dobrogea sunt europeni get-beget ca civilizatie si obiceiuri. Ceea ce nu poti spune despre ruso-cecenul in discutie sau despre milioanele de emigranti recenti.
Deci las-o cu xenofobia mai usor.
Rusia este o federatie
Leo55 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 21:06
0/8
Imperiu de fapt, care a halit si o tara islamica, Cecenia.
Razboiul ruso-cecen iti spune ceva?
Deci "rusul-cecen" provine de fapt dintr-o tara islamica Cecenia.
Fiecare la locul lui este solutia
Leo55 [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 21:16
-1/7
Musulmanii au la dispozitie tarile lor de origine.
Daca acolo e rau, au o gramada de alte tari musulmane unde sa emigreze. Ex. sunitii in Arabia Saudita, iar siitii in Iran. Si Pakistanezii sunt islamici suniti si nu e razboi la ei.
Cei care vor in Europa ar trebui sa accepte cultura europeana si sa renunte la ceea ce este in contradictie cu aceasta (intoleranta si apetenta pt omor printre altele).
Nu suporti ca in tara de adoptie nu exista suficient respect suficient pt profet, atunci pleaca imediat unde exista suficient respect!
serios?
ipolitic [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 21:21
+3/9
Kosovo nu este al Serbiei, din moment ce 22 de state UE si 26 de state NATO l-au recunoscut ca stat independent. Serbia are totusi musulmanii sai, cca.3%. Asta ce a mai ramas dupa curatirea etnica din anii '90.
Bulgaria are exact atata probleme cu minoritatea turca, cat isi face.
Iar in ceea ce priveste Germania, din perioada 2015-2020 au avut loc 9 (noua) atacuri teroriste de sorginte islamica.
"In the 2015-2020 time span, there were 9 Islamic terrorist attacks and thwarted terrorist plots where at least one of the perpetrators had entered Germany as an asylum seekers during the European migrant crisis."
Terrorism in Germany-Wikipedia
nu stiu pe ce planeta traiesti tu
V. Istina [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 23:46
+3/7
dar eu am prieteni musulmani care fac glume cu mohamed si nu le taie nimeni capul, Mai mult nu am ce sa zic.

Tu poti sa urasi islamul si sa-l vezi drept pericolul cel mai urat la adresa umanitatii... eu vad doar extremistii ca aberatii care apar in orice religie si mai devreme ori mai tarziu... dispar, la fel ca inchizitorii crestini.
In sfarsit... m-ar bucura sa ai un ton mai potolit si mai politicos, in ciuda tensiunii emotionale probabil autentice. Pana una alta, in Romania nu taie nimeni capul nimanui, decat daca e vorba de vreun criminal in serie, ori mafioti obisnuiti care isi fragmenteaza victimele, sub protectia pesedistilor care fac legi proaste ca sa scape si ei. Asa ca in definitiv... nu inteleg supraexcitarea...
Sa fim seriosi:
Kepler [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 2:49
-3/7
toata lumea stie. Kosovo a fost luat Serbiei. Foarte importante au fost si minciunile albanezilor kosovari.
I
Au fost si la noi omoruri
Leo55 [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 8:11
-1/5
comise de unii arabi pe care ii parasisera iubitele romance. Poate a fost o lectie pt celelalte sa nu se mai incurce cu alte "culturi".
Sigur vei spune ca se intampla asta si la unii romani. Da, asa este, dar daca te uiti la procent diferenta e uriasa!
Atentatele teroriste au lipsit la noi pt ca nr de imigranti musulmani este inca f mic, comparativ cu tarile vestice. Lipseste (inca?) masa critica.
Era cecen
Leo55 [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 8:14
-1/5
deci "pamantul" lui era Cecenia.
Dar daca tot era moscovit ce cauta ca refugiat in Franta, ca nu e stare de razboi la Moscova? Si banuiesc ca nici nu murea de foame!
Ti-am dat minus pt ca
Leo55 [utilizator], Luni, 19 octombrie 2020, 8:41
0/2
nu-mi dau seama daca esti sarcastic sau e altceva.
Daca esti doar sarcastic tot nu ai dreptate pt ca intradevar politicienii sunt vinovati acceptand toti acesti migranti pe motive umanitare.
Pe langa costurile materiale suportate (ca oameni civilizati ar trebui sa le acceptam) mai exista si costuri in sange pe care tot ca oameni nu ar trebui sub nicio forma sa le acceptam.
Educati-va popoarele si pe voi insiva (mai ales!) stimati imami (nu costa bani si nu doare) si veti fi bineveniti oriunde.
comenteaza