1 € 1 USD 4,3614sâmbătă 22 ian 2022
Versiune
Mobile
eu sunt linistit
Je__ [utilizator], Joi, 15 octombrie 2020, 17:27
-1/13
presedintele meu a inaugurat in vara spitale de carton, corturi, izolete

suntem in tara lucrului bine facut, si am ajuns aici pas cu pas
bravo
klaudyuxxx [utilizator], Joi, 15 octombrie 2020, 18:00
-1/9
felicitari guwernerului
Niste calcule.
Teszzt [utilizator], Joi, 15 octombrie 2020, 18:25
+4/6
Am gasit undeva ca un pat ATI complet dotat costa cam 60.000 euro.
Un km de autostrada (calculat pt cel mai nou tronson - Iernut - Chetani) a costat 5 milioane de euro.

Deci din pretul unui km de autostrada se pot cumpara aproximativ 83 paturi ATI complet dotate (sau luand 2m un pat, 166 metri de paturi ATI).

Din martie pana acum nu s-a achizitionat niciun metru de pat ATI...
Sursa?
Kermexx [utilizator], Joi, 15 octombrie 2020, 19:02
+1/1
Unde putem verifica?
mulțumim Comandantului suprem al Acțiunii
NicuPandemicu [utilizator], Joi, 15 octombrie 2020, 23:11
+3/5
Cică starea de urgență de acum 7 luni ați dat-o ca să rezolvați problema deficitului de materiale și personal. Ați făcut achiziții directe de miliarde și acuma ne spuneți că sunt județe cu zero paturi?

Ce păziți de 7 luni de zile?! Câte paturi suplimentare ați creat, cât personal medical ați specializat?

Uite d-aia n-au românii încredere în autorități și în baronii sanitari. Că sunteți hoți, mincinoși și incompetenți!
Vad doua situatii aici
bigbrother [utilizator], Vineri, 16 octombrie 2020, 10:00
0/2
1. Statul roman se misca de 30 de ani cu viteza melcului beat pentru a pune pe picioare sistemul de sanatate din tara asta. Nu ca ar fi vreo noutate dar daca nici pe vreme de pandemie nu se investeste si controleaza masiv acest domeniu, atunci cand, in vreme de razboi, atacuri OZN?

2. Desi toti romanii sunt constienti ca e de rau in spitale, ca nu exista paturi, ventilatoare si ca intri in spital cu o boala si iesi cu alte doua, multi nu poarta masca. Un act atat de simplu si usor de facut de fiecare de a incerca raspandirea acestei boli si de a ne proteja pe noi si cei dragi devine o adevarata isterie pentru multi. Si ma astept ca nebunia sa continue cand va veni timpul de vaccinare.

Ce mai e de spus...poate inca un indemn sa purtam masca? Macar pentru ca situatia este departe de a fi buna si nu se vede ca s-ar termina prea curand; macar pentru a reveni odata la ce a fost inainte de 2020, cu bune si rele; macar pentru a iesi din tara in vacante, pentru a avea din nou de munca in restaurante, hoteluri etc si lista poate continua ar trebui sa intelegem cu totii ca asta e singura solutie existenta si dovedita ca functioneaza in acest moment.

Pare doar un slogan, dar e mai mult de atat. Poarta masca. Arata ca-ti pasa.
Nu stiu
adevaratul [utilizator], Vineri, 16 octombrie 2020, 17:05
-1/1
De ce tot aruncam vina pe autoritati, cand vina este exclusiv a noastra a populatie, cred ca guvernul a facut destule eforturi ca sa combata aceasta pandemie, dar prostimea efectiv nu vrea sa se protejeze, luati exemplul concret judetul Arges, care acum cateva saptamani era focar de infectie si raporta de la o zi la alta cel mai mare numar de cazuri pe tara, intre timp autoritatile locale au emis in acea perioada niste restrictii, pe care se pare populatia la respectat, iar urmarile nu au intarziat sa apara, numarul de cazuri scazand substantial, iar spitalele sunt din nou mai relaxate. E foarte simplu sa porti o masca in afara casei, daca nu esti obligat la munci fizice grele in conditii la fel de grele, dar din pacate ma plimb pe strazile din Bucuresti si vad nereguli la tot pasul, taximetrisi care poarta masca sub nas si preiau clienti fara masca, oameni in hypermarketuri angajati si clienti care poarta masca sub nas sau doar de forma, inclusiv la locul de munca, mentionez ca lucrez intr-o cladire de birouri din nordul bucurestiului, inclusiv la locul de munca colegii care doar stau la birou nu depun efort fizic, mare parte din ei nu poarta masca, desi sunt rugati sa o faca cu zeci de mesaje. asa ca ne meritam soarta, la cat mai multe cazuri daca nu ne pasa de noi si asteptam doar de la altii ajutor si solutii.
comenteaza