1 € 1 USD 4,3296marţi 18 ian 2022
Versiune
Mobile
fearmongering de clasă mondială
NicuPandemicu [utilizator], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 2:13
+1/7
Lângă termenul „scaremongering” din dicționar e campania asta.

Totuși, interesant cum au obținut acordul scris al tuturor pacienților suferinzi proiectați începând de vineri în centrul Bucureștiului.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 3:01
+2/4
Care este targetul?
Remarque [utilizator], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 8:45
+1/1
Ar fi avut mai mare impact daca voiceover-ul era in romana.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 9:38
+1/5
Multă inteligență
gebica [utilizator], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 9:43
+2/2
Le-a trebuit ca să facă prezentarea în limba engleză, probabil ca să-i stimuleze pe „common people” să se perfecționeze. Merită” pentru un asemenea mesaj.
Un aspect
traianw [utilizator], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 11:08
+2/4
Un bun educator (asa cum se vrea statul), trebuie sa incurajeze elevul (poporul) sa invete adevarul, aducand argumente reale, si folosind exemple relevante. Unele exemple pot fi ca acest film, avand rezultat constientizarea situatiei. Alte exemple sunt necesare pentru a asigura speranta si disponibilitatea elevului sa avanseze. Aceste exemple necesare, care obligatoriu sunt pozitive, lipsesc cu desavarsire din procesul educational desfasurat de stat, asupra poporului. Asa cum arunca asupra poporului informatii ce atesta gravitatea situatiei, la fel trebuie sa arunce asupra acestui popor informatii care sa asigure dorinta de a merge mai departe prin prezentarea unor exemple pozitive. Altfel, statul poate fi si va fi acuzat, pe buna dreptate, ori de incompetenta, ori de rea-vointa, iar rezultatul "educatiei" este instaurarea fricii. Daca se ajunge aici, atunci e cu adevarat grav.
Doar rea voință
marie-cu-palarie [utilizator], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 13:37
-1/3
Prezumția de bună credință și incompetență era scuzabilă în martie (chiar dacă nici atunci justificabilă). Poate și aprilie la început. Acum sigur nu.

Statul Român acționează exclusiv din rea credință și reprezintă Răul fundamental aflându-se în război deschis cu cetățenii țării.

A crede acum, în octombrie, că Statul îți vrea binele este prostie monumentală, ticăloșie sau naivitate în cel mai bun caz.

Guvernul este de rea credință. Și de aceea va trebui schimbat. La vot dacă se poate. Dacă nu, prin mijloace extraconstituționale.
Tu
Jar [utilizator], Sâmbătă, 10 octombrie 2020, 17:25
0/2
n-ai treaba cu cei care sufera,cu cei care pierd bani,cu cei care isi pierd viata.Tu esti doar un pesedist.
comenteaza