1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020
Versiune
Mobile
mda
Mowgli [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 18:46
+6/6
vad tot felul de carti scrise de diversi pareristi pana la urma, promovate aici. Omenii vor sa faca si ei un ban cum pot si scriu aceste carti, nu neaparat ca ei nu ar fi inteligenti, dar cartile lor fie contin doar banalitati, fie uneori, din pacate, absurditati, care sunt luate de bune de cititorii mai creduli tocmai pentru ca nimeni avizat nu le ia suficient de mult in serios pentru a le dezbate serios. Nu spun la nivel academic pentru ca la cat de neserioase sunt genul acesta de lucrari, ar fi cel putin hazliu daca nu chiar penibil sa se intample asa ceva.
De acord, e mai bine sa te iei dupa o carte dintre acestea decat sa iti ghidezi viata dupa horoscop, dar ...nu cu mult.
In cazul de fata ajunge sa citesti prima afirmatie: Orice relatie e sub controlul persoanei careia ii pasa cel mai putin. ...si sa te gandesti ca asa s-au castigat razboaiele si s-a construit civilizatia (oare?). ...cand cineva renunta la o relatie pentru ca partenerul e alcoolic sau agresiv, o face pentru ca ii pasa mai putin? ...cand cineva isi sprijina partenerul si il promoveaza, il face sa se simta bine, inseamna ca nu are control sau ca nu ii pasa?. afirmatiile acestea aruncate fara context sunt la fel de valabile ca si cele din horoscop, uneori se potrivesc, alteori lucrurile stau de fapt invers.
...dar daca aveti un public tinta pe care doriti sa il satisfaceti, ce sa spun, astept cu nerabdare si rubrica de horoscop, eventual daca se poate tarot online, ca s-ar preta de minune la pandemie.

...pe de alta parte daca vreti sa nimeriti niste titluri mai serioase pe care sa le promovati si nu stiti cum sa le alegeti, va dau o metoda sigura. Cautati pe coperta sau in prezentarea cartii daca sunt amintite cifre rotunde: cele 3 lucruri care, cele 30 de, cele 7, cele 10.... Daca nu e 29, 11, sau stiu eu ce numar prim, sigur au uitat vreuna sau au pus doua din burta, caz in care cartea e pistol cu apa. Treceti la urmatoarea.
Cheers!
actualizare
ovidiu2 [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 8:40
+2/4
Autorul nu mai traieste si cu atat mai putin munceste, el incetand din viata in 2016 (https://www.washingtonpost.com/local/gordon-livingston-psychiatrist-who-wrote-best-seller-about-coping-with-grief-dies-at-77/2016/04/21/08cc0082-0714-11e6-bdcb-0133da18418d_story.html) Pe de alta parte, cred ca o carte trebuie judecata doar dupa ce este citita, altfel comentariile sunt rupte din context.
e bine sa ai pareri
ovidiu17 [utilizator], Vineri, 18 septembrie 2020, 17:28
+2/4
E bine si sa faci schimb de pareri. In acest fel poti (in anumite conditii) sa evoluezi.
Sa iti explic cum am inteles eu (nu ca ar conta).
Orice relatie e sub controlul persoanei careia ii pasa cel mai putin.
Afirmatie adevarata.
Problema cu alcoolicul la care se renunta. Este clar ca alcoolicul detine controlul in relatie deoarece nu ii pasa de partener. Partenerul care renunta la relatie paraseste relatia, dar nu este mai puternic in cadrul relatiei. El nu poate echilibra relatia. In acest caz pur si simplu isi alege un alt drum.
Partenerul care profita intr-o relatie (este ajutat sa reusesca de catre celalalt) este clar ca pune mai putin pret pe relatie - atata timp cat nu este dispus sa intoarca binele partenerului. Daca relatia este echilibrata atunci partenerii se sprijina reciproc.
Intr-o viata de om nu putem citi toate cartile care apar, dar , pe aceasta imi doresc sa o rasfoiesc si, posibil sa o citesc.
Sanatate !
Părerologul
NoFive [utilizator], Luni, 21 septembrie 2020, 22:38
+1/1
Ați citit cumva cartea de vă avîntați în asemenea comentariu stufos?
comenteaza
Cookie Settings