1 € 1 USD 4,1874duminică 27 sep 2020
Versiune
Mobile
Ati mai fost primar de ce v-am mai alege iar?
snowflake [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 10:20
+13/13
Domniule Ontanu ati mai fost primar (daca imi aduc eu bine aminte cel putin 3 mandate ati avut) De ce v-ar mai alege iar cetatenii sectorului 2 primar pentru ca proiectele dumneavoastra pentru sector sunt no doar subtirele dar lipsite de substanta si complet de fatada? Mai mult sunt atat de lipsite de fond incat ma intreb cum de nu le-ati facut deja atunci cand ati fost primar?
Comparatie parcuri intre sectoare
luciannn [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 12:53
+5/5
Am avut intr-un weekend ideea de a mai vizita si parcuri din alte sectoare in afara de cele din zona noastra: Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4, Parcul IOR din Sectorul 3.
Si am ales sa mergem in Parcul Plumbuita din Sectorul 2 de la domnul Ontanu... Iar dupa ce am trecut in 5 minute de o zona privatizata si data unor administratori de carusele, am dat de o alee ce ducea la lac, dar dupa cativa metri se bloca in niste boscheti si daramaturi... Si asa am renuntat la astfel de idei... si mergem tot la ale noastre...

Daca nu ma insel domnul Ontanu este primar la Sectorul 2 de cateva mandate bune deja...
De ce nu ai repornit cele 20 de fantani pana acum?
luciannn [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 14:24
+6/6
Intrebare pentru punctul 3:
3. Execuția a 10 fântâni noi de mare adâncime cu apă potabilă pentru populație și repornirea celor 20 existente.

- De ce nu ati repornit in mandatele pe care le-ati avut deja cele 20 de fantani de mare adancime existente?
Leagane si parcari...
luciannn [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 16:03
+6/6
Am nimerit o data la un loc de joaca la dumneavoastra in sector. In acel loc de joaca erau doua leagane si un paznic. Un leagan era pentru copii cu nevoi speciale si un leagan pentru ceilalti copii. Paznicul avea un singur rol: acela de a impiedica copiii din acel loc de joaca sa se urce in acel leagan special.
Efectul era ca in loc sa provoace bucurie unor copii cu nevoi speciale (care nu erau atunci in parc), provoca frustrare tuturor celorlalti copii din parc, care trebuiau sa astepte la un singur leagan si erau goniti de la al doilea leagan...

Cum v-a venit o asemenea idee sa folositi proportia de 1:1 in aceasta situatie? Parcarile tot cu 1 loc normal + 1 loc special si cu un politist pentru dat amenzi sunt amenajate la dumneavoastra in sector?
DE CE?
@Dem [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 19:24
0/0
nu ati aplicat din aceste programe cat ati fost primar
comenteaza
Cookie Settings