Kim Kardashian se alătură mişcării #StopProfitForHate, alături de alte celebrităţi și îşi va îngheţa conturile de Facebook şi Instagram, pentru 24 de ore, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Campania vrea să atragă atenţia Facebook să oprească dezinformarea în mediul online. Kim Kardashian îşi opreşte, miercuri, conturile de Facebook şi Instagram pentru 24 de ore, însă.

Vedeta se alătură altor celebrităţi, precum Demi Lovato, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Jennifer Lawrence, în campania #StopProfitForHate și își invită și fanii să facă acelaşi lucru.

Acţiunea vine ca formă de protest împotriva răspândirii ştirilor false. Campania face apel la Facebook să ia atitudine, să oprească rasismul, violenţa şi ura, pe platforma de socializare.

„Îmi place că mă pot conecta direct cu voi prin Instagram şi Facebook, dar nu pot să stau şi să rămân tăcută în timp ce aceste platforme continuă să permită răspândirea urii, propagandei şi dezinformării”, spus Kim. Facebook a spus că se va alia cu grupuri pentru drepturi civile, pentru a găsi instrumente pentru a lupta cu dezinformarea.