1 € 1 USD 4,1874duminică 27 sep 2020
Versiune
Mobile
It's Alive!!!!
idealogul [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 8:52
-1/15
In ultima vreme comunitatea stiintifica da semne de dementa senila.
In America reviste stiitifice de prestigiu trec peste codurile deontologice vechi de cand Darwin, au aruncat obiectivismul si profesionalismul la gunoi si s-au aruncat in batalia politica in lupta anti-Trump. Vezi Scientific American. Este o concluzie logica a legii gravitatiei. Cand IQ cade la pamant devii anti-Trump.
Alta grupare stiintifico-ateise vede viata si in gaurile negre. De vreo 5 ani exista o avalansa de articolase de la unii "savanti" care traiesc foarte bine mersi doar pe baza unor articole stiintifico-fantastice in care fac profetii privind posibilitatea existentei vietii in orice loc imaginabil din univers.
Era mai mult profesionalism in stiinta pe vrema lui Galileo.
hmm
gigiciobanul [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 9:57
+1/7
Am citit asta - Cand IQ cade la pamant devii anti-Trump - si mi-am dat seama ca esti frustrat ca pierde portocaliul alegerile. In rest smioc masiv!
gravitatia si Trump
idealogul [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 10:54
+3/7
Stai linistit.
Mi-e indiferent nu a mnimic de castigat nici dintr-o parte nici din alta. Practic sunt spectator si numar prostiile actorilor principali.
Sunt cateva lucruri pe care nu le suport cum ar fi pedofilii si persoanele rau intentionate puse distrugere, crime si haos bineinteles cu motive foarte nobile - ANTIFA, BLM ??!!!
Cauta si vei gasi usor numeroase filmulete cu Joe Biden pipaind fetite. Macar Trump se dadea la femei mature nemaritate pe care le si platea.

Din sutele de profetii tip Mama Omida facute de savanti ce cauta viata pe aiurea prin univers poti da un exemplu de reusita. Deocamdata e 100 % fail.
Nu zic sa nu caute dar sa ma mai lase cu articolele triumfaliste gen Pravda in care lasa impresia falsa ca vor gasi viata in urmatoarele 5 minute.
wow
tudor74 [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 13:26
+5/5
Numai tu puteai sa vezi in stirea asta un atac la adresa pitencatropului portocaliu!
comenteaza
Cookie Settings