​​Nu știau să facă business. Dar au dat cea mai mișto afacere. Habar n-aveau ce-i așteaptă. Și au trecut prin momente de desnădejde, de sărăcie. Dar au crezut că vremea bicicletei va veni și au crezut în țăcăneala lor: Pegas. S-au jucat cu nostalgia românilor și au dat un produs care primul reper în mințile contemporanilor. "Pegas, hotnarul business" este povestea fără pereche a unui business de succes, dar mai ales a unor oameni, suflete înfierbântate și minți încrâncenate, care-n viața lor nu s-au lăsat oricât de greu le-a fost. Andrei Botescu și Alexandru Manda, cofondatori PEGAS, vor fi LIFE pe Facebook în fiecare duminică. Start 23 august, ora 20.

Pegas, hoinarul businessFoto: Hotnews

Câți dintre oamenii de afaceri au chef să-și spună povestea. De fapt, niciunul. Unul n-ar vorbi despre începuturi, despre depresii, nebunia începutului, lipsa de bani pentru investiții, despre vremurile în care în România bicicleta nu era la modă.

Oamenii de afaceri urcați pe sacii lor de bani dau lecții de marketing de parcă bogăția și succesul sunt tot ce le-a dat lor mama la naștere. Ne omoară cu investiții, oportunități, profit și alte cuvinte după care-și ascund orele de muncă aiurea, orele de lene, orele de lipsă de inspirație.

Andrei Botescu și Alexandru Manda vor altfel. Să nu ocolească o clipă momentele negre din viața lor. Și de ce ar face-o? Ce să ascundă? Primul milion? Hahaha! Contracte "la negru"? Hahaha. "Pegasul" reinventat de Botescu și Manda ani de zile a trăit din atât de puțin că abandonul ideii era mai ieftin.

Andrei Botescu și Alexandru Manda spun oricui vrea să vadă povestea pe muchie de cuțit a unei curse fără egal, cursa unei Românii involuate, imprevizibile, în care Pegas-ul lor n-a căzut, nu s-a accidentat. S-a descurcat și a devenit primul brand de biciclete din România.