1 € 1 USD 4,3203joi 04 iun 2020
Versiune
Mobile
"pot să-i impresioneze doar pe patronii lor"!
simplex1 [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:32
-22/42
Exprimarea aceasta cu "patronii lor", "stăpânii lor" o întâlnim des pe hotnews în comentarii scrise de propaganda pro-rusa. Ion Chicu este un agent al Moscovei ca și Igor Dodon.

Klaus Iohannis, un agent CIA și o persoana care urăște romanii, are ordin de la americani sa nu ia nici o atitudine fata de conducerea pro rusa a Republicii Moldova.

Citat:
"''Pentru noi este foarte importantă opinia cetăţenilor noştri despre activitatea Guvernului. Şi doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenţii de avocaţi ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc'', a scris Chicu, pe pagina sa de Facebook."
De revazut cuvantarea de la intmpinarea
clint [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:36
+26/40
delegatiei romanesti care adusese materiale sanitare pentru ajutorul in lupta cu COVID.
Cand spunea "frati romani", parca ii venea sa vomite. Asta e tragedia Basarabiei, doar cozi de topor aservite Rusiei se perinda pe la conducerea ei. Abia asteapta sa se agate de ceva, oricat de mic, pentru a spune sus si tare ca Romania nu este ce trebuie.
Propagandă și jumătate de adevăr
robyzs [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:48
-2/32
Trecând peste propaganda naționalistă dar are dreptate cu numărul de morți din Suceava, guvernul român a pierdut câteva zile importante până a hotărât instaurarea Carantinei, asta după ce Guvernul refuzase să prezinte numărul real de îmbolnăviri din județe.
Minciuni
Unforgiven [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:49
-27/41
„MAE român evidenţiază că implementarea reformelor asumate prin Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană nu reprezintă numai o obligaţie pentru Republica Moldova, ci şi garanţia prosperităţii pentru cetăţenii săi."

Serios, asta este scopul aderarii la UE? Hai ca m-am saturat de minciunile M UE!

Scopul UE este vanzarea economiei nationale si punerea sub tutela strainilor a economiei celor mici!!
bai baiete
..13 [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:51
0/14
Cev adevar este in postarea PM din Moldova

Da in Suceava s-a rasturnat caruta cu prosti - ceva trebuie facut acolo mai departe.

DA, In Romania este coruptie si la Iesi inca avem un nenea care a incurajat cresterea ei.

Dar nu este treaba domnului Siegfried Muresan ci mai degraba a PM Orban, a dl. Velea, dl Predoiu si a febreletei mele dl Nelutuzu Tataru.

A da de pamant cu SM arata ca dl. Chicu nu intelege ca daca Ro are o problema trebuie sa o adreseze corect si respectuos PM din Romania.

Altfel se cheama atac la persoana pe care numai prostii il practica.

Nu merita decat ignore
!
chiuaua [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:55
-3/3
Suplimentati milionul acela
Nu a fost indeajuns
Judetul Suceava
Kepler [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:06
+11/23
este cam 30% din r. Moldova ca suprafata si cam 25% ca populatie, iar acolo a fost o explozie a cazurilor de covid19 din cauza lipsei de control initial. Guvernul actual de la Chisinau si presedintele Dodon sint de orientare pro-rusa declarata si chiar agresiva si sint practic relicve a unei lumi (sovietice) de mult apuse. De aceea textul lui Chicu nu ma mira de loc. Dar exista un pericol real ca intr-adevar r. Moldova sa devina alaturi de Transnistria o exclava sovietica in zona europeana sud-estica si acest lucru nu este acceptabil pt Romania si Europa in general.
.
albastru de Romania [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:12
+18/28
din pacate fratii nostri moldoveni se simt romani
doar cand au nevoie de cetatenie sau obtinut ajutoare materiale

sunt rusificati in mare parte, am vazut multi tineri care vorbesc ruseste intre ei si in bucuresti, de ce oare nu stiu

momentan , ne putem lipsi de asemenea frati si de de produsele lor, gen vin,
Chicu e mai roman ca toti
Mary80 [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:14
-17/37
adevarul va supara tare, cand face referire la "patronii vostri"..

MAE nu a luat niciodata atitudine cand ne-au facut toti in fel si chip, in special ungurii, dar si multe alte voci de la UE, sub diverse pretexte diplomatice. S-au gasit acum, cu romanii.. rusine!
E dificil
clencix [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:16
+26/28
să răspunzi diplomatic unui urmaș al celor care ne-au omorât neamurile și le-au ocupat casa.
lasind la o parte...
exilatul [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:17
-9/21
acest personaj , care de altfel are acelasi mod de exprimare ca si "colegii" lui romani , gasesc ca ceea ce spune despre coruptia din ro ( si la ei e la fel , ca doar sunt rude cu romanii ) si suceava e adevarat...atunci de ce se "ataca" ja-rele din politica ro ?!?!?!.....ii supara adevarul spus de unii din aceeasi ..."familie"...
adevarat ai grait
cetateanulmodern [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 23:13
+8/24
O fi el agental moscovei dar cu dezastrul din Suceava a nimerit-o.S-a documentat baiatul.
comentariu
nimrod [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 23:22
+6/10
Daca zic americanii ceva de coruptia din Romania toata lumea sare de fund in sus dar daca zice unu' ca asta dintr-o tara fosta republica sovietica, saraca rupta, e de bine, asa ne trebuie.
Recunosc, sunt usor subiectiv, tocmai m-am contrat astazi cu niste chiriasi moldoveni pusi pe distrus spatiul verde din fata blocului pe motiv ca e domeniu public. Ia sa le inchida astora Romania apa, gazul si curentul si sa-i vedem atunci, ca pe palestinieni, la mana milei mondiale.
Parerea mea
Utilizator5 [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 23:26
+4/14
Multi vorbesc rusa intre ei pentru ca desi Romania e o tara europeana si pe un drum bun, Rusia e mai mare si desi noua nu ni se pare, ca nu intelegem limba, pentru ei, e cool. Necunoscand limba, neavand acces la muzica ruseasca, filme, carti, internet si informatii in limba rusa e dificil de perceput lumea rusa altfel decat o sperietoare de ciori intr-un lan de porumb. Dar Rusia are si o latura moderna, retele sociale, tineri etc si nu e totul doar politica.
Fenomenul asta se poate intampla si cu engleza in Romania, cand in general tinerii care stiu bine engleza, unii parinti cu copii, prefera sa vorbeasca intre ei in engleza, suca e cool, util, mai rar dar maint.
am spus de mult
nicoR [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 0:22
+10/16
ca datul de pasapoarte romanesti la moldoveni, fara nici o conditie, ca apoi sa iasa unde vor in UE a fost o greseala. trebuia dat, sunt de acord, dar ca la polonezi: intai muncesti 7 ani in RO si apoi puteau sa iasa in UE .. ne rezolvam si noi problema cu forta de munca.
Daca
Scarface1000 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 2:15
-2/12
nu se supara domnul Muresan.S care e treaba lui sa se bage in politica interna al unui stat independent/suveran si sa le dea lor lectii cum sa-si guverneze ei tara? sa-si vada el tu de tara pe care o reprezinta si a carui parlamentar este! Cum ar fi sa ne dea noua Bulgaria ,Serbia sau Polonia indicatii ce si cum sa ne facem noi politica interna? ps:in loc sa dea la altii indicatii poate mai bine rezolva sa intram si noi odata in Schengen si sa ne ridice SUA vizele ca numai noi cu Bulgarii mai suntem din tot UE-ul privati de aceste drepturi! Acolo sa se facuseze domnul EUroparlamentar nu la treburile interne ale unor tari suverane!
au si ei prostii lor
Didado [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 2:37
+5/9
Nu ai ce sa le faci, educatie ruseasca. Dar noi si mai prosti, sa-i lasi nesupravegeati pe Hunor si Ciolacu, mare greseala, poate fug la Moscova si cer azil politic
Toti ..
Alius [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 2:42
+1/17
. sunt agenti CIA, chiar si Putin este.

Cat priveste "propaganda pro-rusa"... vad ca iar ai aparut, chiar unde "trebuie".
corect
Didado [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 2:43
+7/13
ai dreptate Mary80, dar prostanacul asta de Chicu, este fratele nostru ma mic si tampit, a facut gradinita in limba rusa. Dar Ciolacu, nerusinatul de Ciolacu si jigodia de Hunor nu merita sa-i trimiti la o mica intalnire cu Vlad Tepes ?
Sigur este mai roman ca toti...
Alius [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 2:48
+8/10
..rusii. Si sigur "s-au gasit acum cu romanii". Daca si astia care pupa pulpana lui Putin si care promoveaza limba "moldoveneasca" sunt romani, atunci sa ti-i iei la tine acasa. Si vad si cam ce "roman" esti tu.

"Adevarul" ala car-ti place tie: ai luat dn toata declaratia ceva ce-ti convine si gata, asta este "adevarul". Desi vorbeste unul la fel de corupt (ca doar e roman si el, dupa spusele tale) si are si el patronii lui. Dar asta nu te deranjeaza, mai ales ca tu stii foarte bine ca adevarul vine intotdeauna de la sputnik.

Stiu, adevarul doare.. Sa vedem cat te doare.
Da, suverana,
Kepler [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 3:38
+3/7
stind la coada la poarta Kremlinului...
cine sa faca asta?
miculescu-rucar [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 5:00
+1/9
sigfrid alias vasile?
pai asta nu reprezinta in niciun caz interesele Romaniei si ale romanilor.
cititi cv-ul lui, interventiile si initiativele si va veti convinge ce "patroni" are!
e la fel ca dodon si chicu!
Domnul Siegfried
Zache58 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 5:56
+2/8
e o persoana antipatica si pentru romani.Este vunerabil tocmai pentru ca nu a facut nimic concret in tara lui.Era cel mai putin in masura sa dea lectii.Pe de alta parte, nu uitati:moldovenii de peste Prut NU NE VOR.Ne considera nazisti si doresc doar avantaje de la noi.Nu stiu de ce nu a fost schimbat ambasadorul de la Chisinau.El a fost de acord cu primitul banilor ,el este responsabil politic de evenimentul care ar fi subliniat cat de lacomi si interesati sunt romanii.Bine ca s-a rezolvat de la Bucuresti,diversiunea moldoveneasca.
Are dreptate 100%
floriniulian [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 7:03
+3/15
O radiografie perfecta a unui stat esuat,Romania, condus si furat de securisti incompetenti si care au distrus aceasta tara..

Daca R.Moldova are 1000 de motive pentru ca e in situatia economica prezenta,in cazul Romaniei ,ultima tara din Europa,motivele sunt cele expuse de Chicu.

Nu este nici un exemplu Romania pentru R.Moldova.

Din contra,este un motiv pentru a ramane acolo unde este acum.
profunzime
gpavel [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 8:27
-1/7
"Guvernul Republicii Moldova eşuează în gestionarea crizei Covid-19 fiindcă a eşuat şi în implementarea reformelor.",declaratie care arata "profunzimea"judecatii europaramentarului nostru!
anomalia de la Succeava
TrickyWicky [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 8:39
+2/6
Trebuie anchetata pt raportari false de imbolnaviri
Asta e una buna, cu latura moderna a Rusiei!!!
Mihai Vls [anonim], Sâmbătă, 23 mai 2020, 8:42
+4/10
:)))
Cei mai multi care vin la politie in Galati, pentru acte, nu stiu sa vorbeasca romana.
Vine unul de pe aici, ii aduna pe toti, le ia actele si le plimba prin birouri, dar vorbesc toti, rusa intre ei.
"Romanii" nostri de peste Prut, cei mai multi dintre ei, sunt rusificati.
Incredibil!
Nonidem [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:03
+4/10
Incredibil!Un parlamentar european-nu conteaza nationalitatea lui-care printre altele amintesc numai ca a pledat pentru acordarea unui imprumut de 100 mil de euro asa numitei R.Moldova este insultat de un asa numit prim ministru!In afara de reactia diplomatica a MAE sunt necesare masuri imediate care sa puna la punct pe acest derbedeu politic:
-declararea lui ca persona non grata in Romania;
-sesizarea Parlamentului UE de aceasta marlanie a unui iresponsabil numit pm;
-daca o are, retragerea imediata a cetateniei romane individului;
Si o analiza cu masuri de retragere a cetateniei tuturor nemernicilor rusofoni si rusofili care-si bat joc de Romania. Altfel, raman doar vorbe si obrazniciile se pot repeta.
re[.moldova
Muresanu Andrei Mircea [anonim], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:14
+1/9
nu sant vinovati basarabemii, sant vinovati ai nostrii romani careb le-a suflat atata importanta, ei sant o natie care nu cunoaste bunul simt considera ca totul li se cuvine pe motiv ca ii numim fratii nostrii dar sanr frati vitregi rain care au nevoie de romania pt. a se lansa - vezi cati tiberi au venut si s-au lansat in romania - care apoii luand si cetatenia romana pleaca in alta parte si ii improaasca cu noroi pe romani ; statu; roman le-a dat de toare la basarabeni rupand de la ai nostrii ca sa le usureze lor viata , ei sug dela 2 oi si de la rusi si de la noi si pe alta usa fac intelegere cu ungurii [t. granita de carpati - moldova romaneasca sa treaca la ei si ardealul la unguri , sa nu-i credeti niciodata pe basarabeni totdeauna au fost ( arh.razboi) pt.imteresul propriu si multi romani au murit in razboi datorita acestpr fatarnici de basarabeni - faptul ca 10.20 au fost cimstiti si corecti asta nu acopera adevarata gena a acestor BASARABENI si ar trebui sa nu li se mai atribuie denumirea de moldoveni fara atasamentil de : - din rep. moldova - sau basarabeanul - sa li se ridice cetatenia romana la toti cei care denigreaza indiferenet sub ce forma romania si sa sae ternine cu facilitatile acordate basarabenilor indiferent de forma lor
pentru ca
nicoR [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:27
+6/8
aia care vorbesc romaneste (moldoveneste) sunt in Italia
- a fost un moment pt reuniune, in '92 - '94, ratat insa de ilici si banda, cand Romania putea incorpora Moldova si asta era.
Declaratia lui chicu
Theros [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:37
0/12
Acest ratat , corupt, pupincurist si lipsit de pregatirea necesara in privinta complexitatii si sensibilitatii situatiei din Basarabia noastra trebuia condamnat de MAE din Tarii mama si nu sa faca demersuri diletantiste, la indicatia plavanului care a dus politica externa in gard!! Este inadmisibil ca acest rahat , un ratat, o sluga vadita a Germaniei ,s. muresan de o maniera tendențiosa, lipsita de respect , de tact diplomatic isi permite la cererea stapanilor sa denigreze autoritatile de la Chisinau. Formulările categorice privind „eșuarea gestionarii crizei COVID și eșuarea reformelor” facute de acest impostor , tradator si iresponsabil sunt superficiale și si partial neadevărate. Mai mult decat atat afirmând că Guvernul PDM, Guvernul Filip a destabilizat situația din Basarabia și nu a făcut progrese în implementarea reformelor, diletatntul si traseistul de doi bani spune un neadevăr cras, pentru că guvernul de la Chisinau a atins o cotă de realizare a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană de 65%, progresul în anii 2016-2019 alcătuind 35%, iar perioada indicată caracterizându-se printr-o îmbunătățire generală a tuturor indicilor. Este regretabil, condamnabil si inacceptabil ca intrusi de genul ipostorului muresan sa-l inflameze pe plavan si sa determine o reactie stranie si TOTALMENTE INOPORTUNA din partea unui MAE in care diplomatia a fost inlocuita cu LIPSA TOTALA DE PREGATIRE SI DE REACTIE IN SPRIJINUL POPORULUI ROMAN DE PE CELE DOUA MALURI ALE PRUTULUI!!!DE CE NU A FOST ADOPTATA O REACTIE PE MASURA IN APARAREA AMBASADORULUI ROMANIEI IN UNGARIA!!
Fara indoiala ca NU POT ACCEPTA DECLARATIILE TRASNITE , CHIAR IN PARTE ADEVARATE A UNUI individ din Basarabia care inca nici nu stie cele patru puncte cardinale!!!
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan
robyzs [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:38
+7/7
Europarlamentarul Rareş Bogdan ridica Suceava la nivel de oraş occidental, în timpul unui miting electoral. "Le-am spus tuturor: Vreţi să vedeţi spitale ca în Occident? Mergeţi la Suceava să vedeţi ce a făcut Flutur cu bani europeni insa Spitalul Judeţean din Suceava este principalul focar de infecţie din ţară unde peste o sută de cadre medicale din spital s-au îmbolnavit cu noul COVID 19 din cauza incompetenţei conducerii de a gestiona criza medicală.
Si scopul vostru al mujicilor
Bogdan_100 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 10:07
-3/7
care e? Intreba la patronii tai de la Moscova.
nimic secret..
sareta [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 10:46
+4/4
Totul datorita incompetentei Directoarei Directiei de Sanatate Publica ,o contabila ce n-a fost in stare sa -si puna pilele in functiune si sa obtina pe ”repede inainte” o diploma de medic ! Felicitari trebuiesc aduse si sutelor de doctori coordonati si organizati de analfabeta functionala care n-au avut nimic de obiectat !
asta-i de ras ...
sareta [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 10:51
+1/5
Te-apuca rasul ,sa-i fie retrasa cetatenia ziceti ? Pai cine are sange-n instalatie s-o si faca ? Nu mai avem conducatori in stare de asa ceva .Scurt .
"Baietasii romani". Ce magar...
Un cetatean neturmentat [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 11:12
+2/8
Ce faceeee??? "băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu "patronajul" peste noi"???
Dincolo de alte lucruri, individul asta vorbeste fara pic de respect de alti romani. El insusi avand cetatenia romana (cum dracu' s-a intamplat una ca asta...). In plus, pune in opozitie "baietasii romani" cu niste unii numiti "noi".
I-as retrage cetatenia imediat ce n-ar mai fi premier. Nu acum, ca s-ar interpreta politico-diplomatic, dar supa incetarea mandatului - retur cetatenia la "baietasii romani", iar dobitocul sa se duca-n ma-sa. La el in republica. Sau la Moscova.
Total eronat!
Mihai Vls [anonim], Sâmbătă, 23 mai 2020, 11:45
+4/4
Republica Moldova, asa cum este ea dupa rusificare. e un cal troian, plin pana la refuz cu rusi!
Romanii nostri, majoritatea, sunt in Siberia, rusificati si ei.
Vezi cu cine se voteaza in Republica Moldova, in mod constant!
In Romania, si asa, umbla liberi "omuleti verzi"
si cozi de topor rusesti.
Daca ne si unim in conditiile actuale, Romania va deveni un alt raion rusesc.
Nu ca am fi foarte departe acum...
surprins
Ephemeris [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 12:28
+3/9
Sunt surprins sa vad ce multi dintre cei care posteaza aici ii iau apararea lui Chicu cand spune ce spune. Or fi dintre cei care ii sustin si politica anti-romaneasca din RM? Deloc surprinzator, cei care il sustin au si postari pro-psd, pro-ruse, de contestare a pandemiei, impotriva termometrelor, a mastii... Probabil e o coincidenta -:)
Am spus de mult!
gillda_47 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 13:15
+2/2
Pasapoartele se pot anula!!!
Din pacate
Zache58 [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 14:48
+3/3
La Suceava s-a adeverit vorba cu afara-i vopsit gardul....Doctorii pusi de Omida au vrut sa musamalizeze dar situatia nu putea fi rezolvata pe ''caile traditionale''...Sa nu uitam ca sunt foarte multi doctori si asistente/asistenti facuti la apelul bocancilor,care efectiv nu stiu meserie!Angajatii pe pile sunt un real dezastru in orice firma;nimeni nu s-a gandit ca va avea nevoie de personal medical adevarat,nu de unghii lungi si figuri pe cap.
replica retardata
srpc [utilizator], Duminică, 24 mai 2020, 2:21
+1/1
de postac leberalo-joianist
habarnisti
sile1 [utilizator], Duminică, 24 mai 2020, 20:49
0/0
Nu ar fi cazul sa fie lasata mai moale problema Moldovei si a exercitarii de influente asupra ei din partea oficialilor romani,mai ales daca tot sunt atat de multi romani nemultumiti de comportamentul moldovenilor si de influenta masiva a Rusiei ?

Nu cumva tocmai aia care fac spume la gura pe aici si iau voturi pozitive,sunt acei care fac un un deserviciu Romaniei si un serviciu Rusiei,batjocorindu-i pe moldoveni si facand astfel tot mai improbabil un viitor comun.
Nu cumva un viitor accent in propaganda ruseasca se va pune pe faptul ca ,ia uite,romanii din Romania va urasc si voi vreti cu ei...n-ar fi mai bine sa fiti voi independenti si sa mai trageti cu ochiul la maica Rusia ca ea e mare si tare ?

Daca Siegfried Muresan si MAE-ul roman ,cred ca printrun asemenea comportament poate sa-i convinga pe romanii de peste Prut ca le vrem binele se inseala amarnic.
Daca le scoatem ochii ca le dam ajutoare in bani si apoi le reprosam ca nu fac ce zicem noi gresim formidabil.Mai bine nu le dam decat sa lasam senzatia ca vrem sa-i mituim,lucru care se poate intoarce impotriva noastra !

Batutul cu pumnul in masa este departe de ceea ce ar trebui sa fie o diplomatie inteligenta si o propaganda romaneasca si mai inteligenta.
comenteaza
Cookie Settings