1 € 1 USD 4,3112joi 04 iun 2020
Versiune
Mobile
Astia nu sunt preoti
Mihail. [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 21:52
-2/12
Sunt atei imbracati in vesminte de preot. Se practica (vezi securistii imbracati in mineri).
Acel Jitaru
gebica [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:03
+6/8
Este unul dintre șantajiști. Înițial a fost complice cu popa Onilă, dar probabil nu s-au mai înțeles la împărțeală, după tradiționalul obicei popesc de după cîte-o nuntă sau înmormîntare.

bor
------ [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 22:24
+9/11
Sunt tare curios daca cele intamplate ar suna ca o exceptie sau o practica in aceste seminarii !!
Opaaaa, cine racnea ca Sa Nu Generalizam?
Dalinar [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 4:38
+5/7
Uite ca deja e Gang Bang!!! Altiro, se aude?!!!
al dreaqului!!!
exilatul [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 6:44
0/4
nu stiam ca trebuie sa ma imbrac in...vesminte de popa...da le .."doamne" mintea cea dupa...urma...ca tare ..e prosti credinciosii astia....
@Altiro le tinea Lumanarea
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 8:13
+1/5
Si Lingurita de “imoartasit” credeam ca ai inteles !
@altiro ii hugh hefner al potiilor
Bănescu, purtatorul de cuvant al BOR
robyzs [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:35
+6/8
Bănescu, purtatorul de cuvant al BOR, de ce nu vine cu clarificari si scuze din partea bisericii? Prin astfel de atitudine biserica ii indeparteaza pe enoriasi pentru ca se ascunde sub pres toata problema.

Cum ramane cu bisericile ortodoxe unde este inca pictat episcopul de la Husi? Ce parere are Banescu?

Cand au aparut reclame cu medicii sfinti Biserica si Banescu au sarit ca arsi, facea turul televiziunilor, cand avem preoti episcopi care practica pedofilia si sodomia BOR a bagat capul in nisip, nu vede si nu aude.
sunt popi ortodocsi sadea
Coresponedntu [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:40
+2/4
nu sunt atei. BOR e plina de infractori, majoritatea evazionisti fiscali (ce i drept cu voia politicului santajabil pentru voturi). dar pe langa trufia lor, excrocherii, iubirea de galbeni, limuzine de lux, sarlatanii sunt si pedofili. incredibil ce scrie in articol, au ajuns ei sa abuzeze in grup minori, nu cred ca e adevarat. ba e adevarat. multi sarlatani barbosi, mai ales monahi, sunt pedosnici, pedofili ceea ce e ilegal si criminal, si acestia ajung mari ierarhi, desi oficial sarlatanii cu barbi intoleranti cum sunt, condamna minoritatile, mai ales sexuale. asta in timp ce si o trag la inelul maron. deci amice, asta nu e ateu, e ortodox sadea, cum scrie la carte. iti spune un ateu declarat care studiaza profilul moral al acestor sarlatani. de ceva vreme. cand Romania va scapa de chltuielile cu aceasta institutie parazitara, va ajunge departe.
sa zicem ca pedofilia nu e o practica
Coresponedntu [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 9:54
+1/3
in seminariile popesti.,dar nu e nici exceptie., mai degraba e ceva frecvent... cum sunt si practicile pedosnice printre monahi, care ajung in final ierarhi... dar sunt si farisei pentru ca ei condamna cel mai mult homosexualitatea, de pedofilie nu mai vorbesc... dar in realitate si-o trag din greu la inelul maron...
asta e doar unul din pacatele BOR, in rest mizilicuri, trufia, iubirea de galbeni , limuzine de lux, actiuni la societati, hoteluri in tara si strainatate, evaziunea fiscala tolerata de politic , si multe multe altele... avea dreptate Caramitru JR ca aceasta organizatie BOR este anti nationala, eu fiind ateu imi permit sa vorbesc mai liber, e nociva dezvoltarii si emanciparii natiunii romane.
Ia uite bre unde sunt Satanistii !!
deval [utilizator], Sâmbătă, 23 mai 2020, 10:07
+4/6
Cei mai odiosi criminali sunt preotii care agreseaza minori ! Statul protejeaza astfel de agresori, in Romania pe langa aceea ca ii protejeaza chiar Biserica !!
Acest gen de crima e prescrisa daca nu e denuntata in 8 ani si alte farafastacuri care dau aripi acestor monstrii .......
comenteaza
Cookie Settings